|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
17.2.2011 14:33:25   
Blueeyes
naša vstane ob 5.30, pa je itak še koma do 6h k se spokamo od doma... zdej če se sama že prej zbudi, pol vid naju s partnerjem k jeva in hoče še ona, tko da ponavad pol poje kakšen košček kruha, drugač pa pol je šele v vrtcu... in nimamo nobenega problema z lakoto.. spije pa zjutri vedno kakšen dcl čaja.. se je tko navadla, da k ustane more bit čaj pripravljen user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
17.2.2011 14:35:02   
Precious
Čokolino

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
2.3.2011 10:31:46   
D.anna 76
Pred vrtcem naša dva ne jesta nič, če je pa kriza pa kako jabolko, pomarančo ipd. Skratka sadje ali pa kozarec mleka.


_____________________________

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
4.3.2011 10:44:49   
Urska09
Nič. Včasih dobi flašo mleka. Pa še to samo, če bolj zgodaj vstane in imamo še veliiiko časa do odhoda v vrtec. Potem si tudi oči in mami v miru privoščita kavico user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
12.7.2011 20:49:55   
tosja
Nič. Dobi v vrtcu sadje.

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
12.7.2011 22:22:43   
mateyka
par žličk čokolina v mleku (2 deci).

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
12.7.2011 22:30:26   
*miska.mcc*
kuglce.

(pred šolo)


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
12.7.2011 23:24:06   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

kuglce.


česa?

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
13.7.2011 0:35:20   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Moj vstaja med 6to in 7mo in ni variante, da ne bi jedel preden se odpraviva v vrtec (malo pred osmo). Zdaj ima recimo obdobje (za zajtrk dobi, kar želi), ko mu vsako jutro skuham testenine in jih zabelim z olivnim oljem, včasih si potem zaželi še čokolino... načeloma je ponavadi vedno pojedel nekaj sadja, zadnje čase pa štrajka user posted image . V avtu včasih poje še kak meden vafelj (tisti praznih riževih mu ne dajem), polnozrnat piškot, kos kruha. V vrtcu pa za zajtrk ponavadi ne poje skoraj nič, edino malce pokusi. 


Le zakaj? user posted image Resno, testenine z olivnim oljem za dobro jutro.. je to sploh zdravo user posted image

Moj ne je nič pred vrtcem. Včasih reče, da bi, pa mu povem, da gre zdaj v vrtec in je tam zajtrk. Niti ne vstane toliko prej, da bi imel še čas jest.



ja, seveda je user posted image . Jaz sem prov srečna, če je to njegov izbor. Za moje pojme (po prebiranju ogromno različne literature) so recimo vsi obroki z mlekom + nekaj precej zgrešeni, pa kruh in skoraj vse kar se da zraven, predvsem kakšne mesnine, še bolj zgrešeno, skratka, slabih kombinacij je nešteto, za dobre se je pa treba kar malce podučiti in potruditi. Ker pa otrok vsega tega ne razume in ker ga nočem najedat do onemoglosti in delati iz tega cel halo, lahko je kar želi, jaz mu le skušam tako "nevsiljeno" malce sugerirati user posted image . Zdaj se dan začne tako kot je edino prav (in to brez pardona), da se zjutraj poje najprej sadje, pa če se postavi na glavo user posted image , saj zdaj se je že vsidralo vanj, da je tako najbolje in da tako pač mora biti, pa itak je velik ljubitelj sadja, ampak včasih bi vseeno namesto hruške raje kruh z nutelo (in ga lahko, samo najprej sadje user posted image ). Da pa pred vrtcem ne bi jedel - no go, od takrat ko vstanemo, pa do takrat ko pridemo v vrtec (zdaj, ko sem na prodniški je to kar postala deveta, pol deseta) bi otroka od lakote pobralo user posted image .


_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
13.7.2011 8:02:42   
mateyka
naša se zbudi lačna kot volk in prvo kar hoče je zajtrk - prvo. ni šans da bi čakala na zajtrk v vrtcu, ker je tečna dokler ne dobi nekaj v usta.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
13.7.2011 8:09:34   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

kuglce.
 

česa?


tegale:
user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
13.7.2011 8:10:33   
tasa_m
Kak rogljič to pa je tud vse kar v njo spravim. Pa še to vedno ne, večinoma noče ničesar. Nikdar ne je ko se zbudi,rabi vsaj pol ure da se čist k sebi spravi v pol urah pa sma midve tak že v vrtcu user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.7.2011 8:22:20 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
13.7.2011 8:21:17   
KOKICA32
Nič. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
22.7.2011 18:55:08   
rozilu
No, mi smo tudi pred vrtcem (septembra). Na sestanku so rekli, da imajo ob 8.30 zajtrk in svetovali, naj jih navadimo da jejo ob taki uri (OK, to je bilo bolj mišljeno za 1-letnike, ki se po možnosti še dojijo itd.). Sej moji je OK taka ura - med tednom jeva npr. ob 7.30, za vikend pa zihr pred 8.30 ne - sicer ustane prej, ampak ji ni panika malo počakat, da mama pride k sebi user posted image .

Problem je bolj v tem, da jaz vedno jem zajtrk in seveda ona z mano! Tako kot je Roberte napisala: vedno jemo najprej sadje, ki ga obožuje in mi že ko grem v kuhinjo govori: sadje, sadje . In pol poje še kaj - muslije, kruh+maremelada, včasih čokolešnik... v bistvu kar meni tisti dan zapaše, ker ona itak ni izbirčna in poje vse.

Tako da zajtrk je doma, ne vem kako bo potem z zajtrkom v vrtcu. Naj se sekiram ker bo preveč pojedla (sem skoraj zihr da bo še 1x jedla, ker rada je user posted image ) al naj ji pač doma ne dam nič oz. samo sadje??? A tiste ki ta malim ne date zajtrka pred vrtcem, tudi same ne jeste nič? Jst bi umrla... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
30.11.2011 9:19:56   
Anonimen
Telo, da se zažene, da lažje funkcionira, rabi hrano. Eni težje žvečijo zjutraj, enim to ne dela težav. Temu primerno prilagodiš obrok. To, da me ne jemo in to učimo naše male, je po mojem mnenju zgrešeno. Vsaj spije naj kaj.

Seveda je tudi izbor pomemben. Pri nas definitivno in podčrtano odpade šit kot so: razni čokolinoti, cedevite, actimeli, nutele, alpsko mleko, sladkarije, kupljeni sokovi... Če zame ni dobro, zakaj bi to podtikala malemu? Članki boste nekatere rekle - zadostuje osnovno informiranje o uravnoteženih obrokih, občasno spremljanje raziskav ZPS, članki nutricionistov, še najbolj pa zdrava kmečka pamet. Ne pa zmarkentiziran ostanek pameti, koliko jo pač še je po vsem fopanju z reklamami na TV.

Sadje, suho sadje, kasneje tudi oreščki, namaz na kruhu, kaše, polenta... Itak vse rad poje.

Porcija pa zavisi od ure vstajanja. Če se zbudiva in je zajtrk v roku 30', je manjša, kot če se zbudiva ob normalni uri. Je pa vedno preden greva. Spi 12h, v tem času je telo porabljalo hranilne snovi in jih je treba nadomeščat.

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: kaj jeste pred vrtcem :)
30.11.2011 11:45:14   
nusi
naš ne je pred vrtcem nič, zato ker preden vstane in se oblečemo je ura cca 7.40, v vrtec pride okol 7.45, ob 8.15 pa imajo zajtrk. na poti mu ne damo ničesar, ker on bi al ornk al pa nč, zato pač počakamo na vrtčevski zajtrk. Mu pa vsako jutro ponudimo topel čaj, ponavadi sicer naredi samo kakšen požirek.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?