|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dukan dieta
19.5.2012 9:50:39   
Anonimnica
Tudi jaz sem se odločila za to dieto, ker vem, da mi lahko pomaga le čim večja izločitev OH.
Izgubiti moram približno 20 kg po njihovi kalkulaciji. Zdaj sem v 4. dnevu 1. faze, izvedla naj bi 7 dni. Zaenkrat sem z rezultati zadovoljna.
Ker sem zasvojena z OH, mi lahko pomaga samo to, da se jim odpovem. Veliko berem po netu o tej dieti, a na slo forumih ni dosti napisano, zato beem tuje.
Pogešam pa klepet in izmenjavanje izkušenj, receptov ...

(odgovor članu babica49)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dukan dieta
19.5.2012 10:01:18   
babica49
Veliko receptov dobiš tukajle:  http://marika.mojforum.si/marika-forum-8.html

Svoj čas sem jih zbirala, zdaj delam vse kar po svoje.

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dukan dieta
19.5.2012 11:17:39   
Anonimnica
Hvala, babica, te sem že našla in sem jih bila zelo vesela.
Sama nisem bogve kuharica, zato rada kuham le po preverjenih receptih. Pa se tudi bojim, da bi kaj narobe dodala, ker je pri Dukanu kar strogo.

Koliko časa pa si imela drugo fazo? Jaz se je že prav veselim zaradi zelenjave.

(odgovor članu babica49)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dukan dieta
20.5.2012 6:28:56   
babica49
Če upoštevam, da sem december zavozila, je drugfa faza trajala od novega leta do par dni nazaj. Da ne boš razočarana, ker ko začneš z zelenjavo, kile ne gredo nikamor, včasih se teža v tistih petih dneh celo dvigne. Ko greš na beljakovinske dneve, pa spet pade. To je čisto normalno in zaradi tega ne smeš obupat.
če te bo kaj zanimalo, ti kar vprašaj. Ti bom poskusila odgovorit. Žal grem jutri na morje in cca 1 mesec ne bom imela dostopa do interneta. proti koncu junuja pa spet pridem za par dni v SLO.

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Dukan dieta
20.5.2012 20:33:52   
Anonimnica
Hvala za odgovor. Ti si se torej držala ritma 5/5? Jaz se nameravam držati 1/1, torej en dan proteini + zelenjava in en dan sami proteini, tako sem brala na uradni strani diete. 5/5 ritem se mi zdi prekrut. Če pa mi slučajno ne bo šlo, bom pa razmislila o drugem ritmu.
Se pa zavedam, da lahko pride do zastoja in tudi ne pričakujem zelo hitre izgube teže, tudi na njihovi strani mi je izračunalo, da naj bi prišla do ciljne teže sredi oktobra.
Čeprav je ta ciljna teža, ki mi jo njihova stran predlaga, višja od tiste, ki bi jo sama želela. A glede na mojo zgodovino itd., bi bila že s to težo neskončno zadovoljna.

Lepo se imej na morju.

(odgovor članu babica49)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Dukan dieta
31.5.2012 16:01:02   
NočnaLučka

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja



Ta dieta ni ravno "beljakovinska", ker lahko poješ kar nekaj nemastnih mlečnih izdelkov na dan (jogurt z 0% maščobe, pusta skuta, mleko z 0,5%mm...), poleg tega pa OBVEZNO še nekaj ovsenih otrobov. Tako da dieta vsebuje tudi ogljikove hidrate.




Manj mastni mlečni izdelki so beljakovinska hrana, razen če jeste sadne jogurte, kjer je itak ogromno sladkorja, potem pa dobite veliko hidratov.

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Dukan dieta
7.6.2012 10:55:34   
aston
je še kdo ki trenutno hujša po tej dieti....namreč jst mam danes 4-ti dan v prvi fazi...če je katera da bi hotela si izmenjevati izkušnje naj se javi........drgac sem pa od ponedeljka do danes (četrtek) shujšala 3,2kg.........tako da javitte se.......lp

(odgovor članu NočnaLučka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Dukan dieta
11.6.2012 17:02:53   
Anonimnica
Ja, jaz hujšam po tej dieti. Začela sem 16. maja, imela sem 7-dnevni attack (1. faza), od 23. maja sem v drugi fazi. Sem zadovoljna. Res je, da mi teža po več dni stoji, a se nočem obremenjevati s tem. Do sedaj sem shujšala približno 8 kg. Moram jih pa še vsaj 15, raje bi 20.

Nikamor se mi ne mudi hudo, tokrat mislim vztrajati do konca. Veliko se tudi gibljem. Dieta mi je všeč, ne počutim se prikrajšane, dobro jem in to je to.

(odgovor članu aston)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Dukan dieta
12.6.2012 10:37:41   
aston
oo nisem vidla sporocila do danes.......dobro ti gre.....jst sem začela 6.6 z 1 fazo(7 dni sem jo drzala) do danes shujšala 4,5 kg.....sedaj pa stoji teža......jst se tudi kr držim za enkrat no morem priznat ampak me zelo matra zaprtost......že celih 7 dni...tk da nevem kaj bi (kupila svecdke,caj pa nic)...tudi receptov nimam kaj prav dosti velik.....a imas ti kej ker jst nimam knjige......tudi jst imam veliko za igubit kot ti...odkod pa si ce ni skrivnost...jst sem iz Velenja......lep dan pa javi se se kej.......s skupnimi močmi je lažje..lep dan

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Dukan dieta
12.6.2012 11:10:34   
pomar*ANČA*
evo, danes začnem tudi jaz.

od poroda imam še 8kg viška in teh 8kg bi se rada znebila ker se je vse to nabralo le okoli trebuščka. redno tečem vsak drugi dan, odrekam se sladkorju, pazim koliko in kdaj nazadnje jem, ampak okoli trebuščka je še vedno trebušček, tako da me je celo nekdo vprašal: pa ja nisi spet noseča (mala je stara 9m).

bom pa vesela vsakega jedilnika ki ga boste napisale, saj se malce lovim kaj lahko in kaj ne.

moje kosilo: šunkine kroglice, jogutr

večerja: kar bo ostalo od kosila


(odgovor članu aston)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Dukan dieta
12.6.2012 16:01:22   
aston
oo super da si se javla, da nas je več.......

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Dukan dieta
12.6.2012 16:41:25   
Anonimnica
Ojla!

Tudi jaz sem iz okolice Velenja :-) Zanimivo, kajne?

Veliko receptov imaš na marikinem forumu, ki ga je objavila babica. Poglej tisti link. Veliko jih je tudi na hrvaški strani coolinarika.

Tudi mene je sprva mučila zaprtost, upam, da redno ješ ovsene otrobe (jaz si naredim kašo), dodajam si tudi žličko chia semen, ki naj bi tudi pomagale pri prebavi. Meni sedaj kar gre. Lahko mi pa napišeš mail, pa ti po mailu pošljem recepte. Lahko na ZS.

(odgovor članu aston)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Dukan dieta
12.6.2012 16:46:05   
pomar*ANČA*
jaz sem ti tudi poslala na zs moj mejl, bi bila vesela receptovuser posted image

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Dukan dieta
15.6.2012 11:01:21   
Anonimnica
Kako vama gre, dekleti? Pomaranca v kateri fazi si ti?

Meni sedaj teža že nekaj dni stoji, a se s tem ne želim obremenjevat. Vsak dan res ne more biti minus, niti zdravo ni. Želim si, da bi mi tedensko šlo dol od pol do ene kg.

Aja, glede mlečnih izdelkov, ni nujno, da je 0,0% maščobe, do max 2% je dovoljeno.

Javita se kaj.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Dukan dieta
23.6.2012 9:00:49   
aston
živjo.........jst sem mal prenehala sm se kr mal ustrasla ko sm mela prebavo cist adijo........10dni nic wc-ja.............kako si ti s prebavo?drzala sem se 10 sni prve faze.......a mislis da se mi bo uredilo ko bom zacela se enkrat sam tokrat nevem a bi zacela od zacetka prvo fazo al zacnem kr z drugo.....hvala za odgovor...

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Dukan dieta
24.6.2012 11:14:30   
babica49
10 dni prve faze je kar malo preveč. Če si prekinila, začni spet s prvo fazo. Po Dukanu naj traja največ 7 dni. Ko začneš z zelenjavo, se tudi prebava počasi uredi. Meni je najbolj pomagal Donat. Sem ga v začetku spila tudi po dva litra na dan.
Jaz sem sedaj že na stabilizaciji, shujšala sem pa 20 kg in sem zelo zadovoljna. Moja stabilizacija bo trajala do sredine decembra, potem bom(upam) rešena. Moram pa reči, da sem bila zares zelo pridna skoraj pol leta in nisem nič goljufala. Pa tudi sedaj se držim pravil kot je treba (četrtki, otrobi) in kile ostajajo z rahlim odstopanjem včasih na gor, drugič pa na dol.

V glavnem, dekleta, vztrajajte! Se splača!

(odgovor članu aston)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Dukan dieta
24.6.2012 21:53:19   
Poka
Jaz se sicer strinjam, da je treba omejit OH, ker jih pojemo preveč, ampak jaz sem npr. probala visokobeljakovinske diete z malo OH in sem ugotovila, da to ni OK... Če imaš za izgubit do nekje 5 kg, še gre. Dlje časa jaz ne zdržim in sicer si zaradi veliko blejakovin nekako stalno sit, sladkarije ti ne pašejo, sam vseeno meni ni bilo OK. Poleg tega - pazite ledvice, sam toliko...

Trenutno ko sem spet na dieti, tudi dokaj veliko beljakovin ampak še vseeno zadosti OH in ugotavljam, da mi pod določeno mejo zaužitih OH začne telo štrajkat... Medtem, ko če pazim, mi je OK, se fajn počutim, se mi nič ne lušta sladkarij. Danes je bil tak dan, ko sem bila na enem pikniku in sem pojedla eno ribo samo z zelenjavo, potem pa nič več kakih 5 ur, ke rnisem imela s seboj in zvečer bi pojedla celega prašila, če bi mi ga dali... Sreča nisem - sem si naredila en tak zdrav piščančji sendvič. Hočem povedat, da mi gredo kljub visokim OH (ok normalen vnos, manj kot sem sicer jedla) kile dol po 0.5 kg tedensko. Tako da kar nekaj se že pozna - najbolj važno pa je, da nikol še nisem tako dolgo zdržala! V nedogled lahko.... Se pravi, vsaj upam, da zdržim, dokler ne pridem na cilj.



_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu babica49)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Dukan dieta
25.6.2012 19:51:25   
Anonimnica
Aston, ali si si na uradni strani zračunala, koliko časa naj bo trajala prva faza? Jaz sem jo imela 7 dni. Sedaj tudi nič ne goljufam z izjemo 1x, a je bilo premišljeno. Teža mi pada počasi, a sem zadovoljna. S prebavo nimam hujših težav, očitno otrobi naredijo svoje. Bi pa poskusila z donatom, kot je svetovala babica.

Ne tehtam se vsak dan, ker mi teža kar precej časa stoji in nočem izgubiti motivacije.

Poka, mislim, da s to dieto dobiš kar nekaj oh, saj ješ ovsene in pšenične otrobe, mlečne izdelke itd.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Dukan dieta
26.6.2012 7:38:33   
Poka
Joj, sicer je stvar posameznika, ampak sem šla gledat kaj je to ena dieta in se mi zdi ena najbolj groznih, kar sem slišala za njih in nevarnih.

Namreč to, da v prvi fazi ješ samo beljakovine in nič drugega - lahko če ne piješ dosti vode, tudi dehidriraš. Teža, ki jo izgubiš, je pa na račun vode in na žalost mišic. To, tri žlice otrobov na dan, to ni nič OH...

No, jaz sem enkrat tudi eksperimentirala z eno dieto, že ful let nazaj, ko nisem imela pojma o stvareh, sem pa šla na eno slikanje. In še danes imam posledice od te diete, kot eno rano na želodcu. Tako da od takrat se ne pritaknem več ničesar znanstveno dokazanega, kar ta sigruno ni - pa lahko piše, da je.



_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Dukan dieta
26.6.2012 14:52:53   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Joj, sicer je stvar posameznika, ampak sem šla gledat kaj je to ena dieta in se mi zdi ena najbolj groznih, kar sem slišala za njih in nevarnih.


Enkrat si se že oglasla na tej temi, ampak... verjameš ali ne, tak odziv sem od tebe pričakovala že prvič user posted image

Tudi sama sem to dieto preštudirala, ko se je tema odprla... in še zdaj mi ni jasno, koliko nas je naivnih in neumnih, da se gre take diete, ki škodijo zdravju. Sama sem zaključila z vsakakvimi dietami (no, sicer sem samo eno imela v življenju) ampak, da si polepšam telo na račun zdravja?! Nikoli!!!
Dajte punce še malo prečekirat o tej dieti na netu. Dovolj piše... piše pa tudi na netu marsikje, kako izgleda zdravo hujšanje. Jej vse in manj in 5x na dan. A ni to bilo največkrat napisano pri zdravem prehranjevanju?

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Dukan dieta
26.6.2012 19:13:57   
Anonimnica
Meni se ne da prepirat. Tukaj pač mal počvekamo tiste, ki hujšamo po tej dieti. Sama zelo dobro vem, kaj je zdrava prehrana, in verjamem, da ve to večina.
Meni ta dieta ustreza in res ne vem, kaj je narobe, če jem beljakovine in zelenjavo. Meni pač krompir, testenine, kruh, riž itd. ne pašejo, ker sem očitno zasvojena z OH in jih moram čim bolj izločit iz prehrane.

Tako mi ustreza, dobro se počutim, morda pa bi bilo dobro, če bi kaj prebrale tudi o tem.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Dukan dieta
26.6.2012 20:07:45   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica

Meni se ne da prepirat.
ker sem očitno zasvojena z OH in jih moram čim bolj izločit iz prehrane.

Tako mi ustreza, dobro se počutim, morda pa bi bilo dobro, če bi kaj prebrale tudi o tem.

Kdo se pa naj prepira, kaj ti delaš s svojim telesom... ne biti smešna. Mene baš boli patka user posted image
Je pa vseeno malo zmede zaznati v tvojem postu... OH zasvojena, na dieti si in dobro se počutiš... priznaj, da nekaj ne štima...
Ti kar beri. Ko boš naletela na iste članke, kot sem jaz... boš nehala brati user posted image
Ne se razburjati... to ne pomaga pri hujšanju user posted image

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Dukan dieta
26.6.2012 20:46:43   
Anonimnica

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica

Meni se ne da prepirat.
ker sem očitno zasvojena z OH in jih moram čim bolj izločit iz prehrane.

Tako mi ustreza, dobro se počutim, morda pa bi bilo dobro, če bi kaj prebrale tudi o tem.

Kdo se pa naj prepira, kaj ti delaš s svojim telesom... ne biti smešna. Mene baš boli patka user posted image
Je pa vseeno malo zmede zaznati v tvojem postu... OH zasvojena, na dieti si in dobro se počutiš... priznaj, da nekaj ne štima...
Ti kar beri. Ko boš naletela na iste članke, kot sem jaz... boš nehala brati user posted image
Ne se razburjati... to ne pomaga pri hujšanju user posted image


Ne vem, kaj ne bi štimalo. Očitno ne razumeš, kaj sem napisala. Se mi pa res ne da, no. Na ta forum sem prišla izključno zato, da s katero, ki je na isti dieti, kakšno rečeva, si izmenjava recepte, ne pa zato, da me bodo neke kvazi strokovnjakinje prepričevale v blablabla ...





(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Dukan dieta
26.6.2012 21:35:13   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica
Na ta forum sem prišla izključno zato, da s katero, ki je na isti dieti, kakšno rečeva, si izmenjava recepte, ne pa zato, da me bodo neke kvazi strokovnjakinje prepričevale v blablabla ...

Ti kar nadaljuj, ne daj se motiti... jaz pač pišem še zraven kak komentar, ker poleg vas tukaj bere ta forum še n-koliko uporabnikov interneta in tudi najstnice... njim sporočam, da ta dieta ni  ok. Ti pa izvoli...
Naj ti samo zdravje služi...
Aja... ne me imet za neko kvazi strokovnjakinjo. Nisem ne kvazi, ne strokovnjakinja...
meni se pa izgleda da...user posted image

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Dukan dieta
17.7.2012 12:55:08   
nova_tukaj
Zanima me ali so ovseni otrobi - ovseni kosmiči?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?