Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
Imam že več kot 1 mesec doma moža (na bolniški), ki ga je zagrabil križ. Bil je 12 dni v bolnici in to v najhujši vročini, zdaj je pa že več kot 3 dni tedne doma. No, ampak zdaj je že kar v redu - lahko že malo hodi, gre sam na wc in tako. Od začetka je bilo pa noro
Najhuje pa je to, ker so ga poslali iz bolnice brez diagnoze in s kupom tablet. Tako da na svoje morje še čakam in upam, da ga bom dočakala.
je vse o.k. Imela sem pregled 20.7. in je bilo vse o.k., mi je naredila UZ, ker s tistim aparatkom ni našla srčka, tako da sva bili pomirjeni obe z zdravnici - UZ je najbolj siguren
. "Brcike" malo čutim vsake toliko časa - ampak bolj kot kakšno božanje v trebuhu, ne še kot brcanje. Najbolj smešno mi je, ko se takrat, ko čutim otročka, premika tudi trebuh in se sinetu zdi to fenomenalno
Imela pa sem testiranje OGTT in seveda - kakšen drugačen rezultat kot pozitiven
S 50 mg glukoze je bil rezultat 12,8. Tako da 100g testa sploh nisem delala, ampak sem takoj vodena pod gestacijski diabetes. Imam v ponedeljek kontrolo pri zdravniku in najbrž dobim insulin, ker s prehrano očitno ne bo šlo.
Enostavno nimam časa in ne najdem energije, da bi še kaj napisala.
Se bom pa potrudila, da bi v prihodnje bila bolj pridna
.
.
, js sem že nabavla in že napisala par prvih strani.
. Tudi jaz moram najti nekaj drugega, ker voziček ki sem si ga jaz želela bi naj stal 600evrov, ampak samo osnova, brez športnega dela in jajčke, celoten paket pa stane 1200evrov