Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Danes smo šli k mojim staršem na trgatev oljk (tati je še kar tam ostal, medve pa sva šli domov, na popoldanski počitek), jutri pa gremo še k moji noni, pol pa bo konec za letos
 . Danes smo šli k mojim staršem na trgatev oljk (tati je še kar tam ostal, medve pa sva šli domov, na popoldanski počitek), jutri pa gremo še k moji noni, pol pa bo konec za letos 

. Joj je ženska odrezava.
 . Joj je ženska odrezava.

, čeprav se bo
 , čeprav se bo  zmešalo, ker bo moral še eno omaro narest
  zmešalo, ker bo moral še eno omaro narest .
 .  baje lahko) in je kr zmazal dve cajni zlicki (nisem vec pripravla).
  baje lahko) in je kr zmazal dve cajni zlicki (nisem vec pripravla).  

antibiotike!!! kaj drugega NE MORE BIT...
  antibiotike!!! kaj drugega NE MORE BIT...  )
 ) 

. Sem pa jaz tudi na tvoji strani in verjamem, da je vse v redu. In nestrpno pričakujem dan, da boš poročala o ukinitvi AB. Pa že vidim en kup posebnih smeškotov, ki bodo letali okrog
 . Sem pa jaz tudi na tvoji strani in verjamem, da je vse v redu. In nestrpno pričakujem dan, da boš poročala o ukinitvi AB. Pa že vidim en kup posebnih smeškotov, ki bodo letali okrog 

vetra, bi blo svetovno lepo vreme!
  vetra, bi blo svetovno lepo vreme! 

je šel še na eno tekmo. Bom izkoristila tišino in malo zaspala
   je šel še na eno tekmo. Bom izkoristila tišino in malo zaspala  

- spustijo barvilo in potem prek rentgena oz. UZja gledajo, kaka je pot urina v telesu; a gre ven al nazaj not.
 - spustijo barvilo in potem prek rentgena oz. UZja gledajo, kaka je pot urina v telesu; a gre ven al nazaj not.  

. Imava z mojmu prov ritual zvečer, ko gre Matic spat, greva v kurilnico "enga pržgat", in takrat res obdelava vse teme celotnega dne
 . Imava z mojmu prov ritual zvečer, ko gre Matic spat, greva v kurilnico "enga pržgat", in takrat res obdelava vse teme celotnega dne . Danes se je pokazal rezultat
    . Danes se je pokazal rezultat   že po nekaj sekundah, še vedno šibek, ampak je bilo pa res vsak dan hitrje, kar je znak, da nosečniški hormoni naraščajo! Evo, pa sem spet
     že po nekaj sekundah, še vedno šibek, ampak je bilo pa res vsak dan hitrje, kar je znak, da nosečniški hormoni naraščajo! Evo, pa sem spet  in to julijka 2011. Malo sem jih že prečekirala in veste, da so tam tudi februarka 2010, marčevka 2010, in celo julijka 2010
     in to julijka 2011. Malo sem jih že prečekirala in veste, da so tam tudi februarka 2010, marčevka 2010, in celo julijka 2010  .
    .