|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
14.5.2010 20:00:13   
lemavrica
Ma sej jaz tudi nisem najbolj navdušena nad črpanjem ampak tako imam vsaj "prvo pomoč" za ponoči če se mu res ne da več sesati je pa še lačen. Tiste ki že iamte kakega otroka doma, sploh tam okoli 2,5let, kako je sprejel bratca/sestrico. Pri nas še nisem čisto sigurna, ga sicer pomoža ampak me skrbi da ga lahko v naslednjem momentu pa že npr udari ali pa kaj takega. Sej ta prvi teden je bil popoldan po vrtcu bolj z atijem in pri babici in dedku, da se midva z Žigo navadiva drug na drugega in okolje.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Majčki 2010
15.5.2010 11:24:53   
biba007

Evo, da se še tukaj pofočkam.
Imamo Lovra, 9. maj, 50cm, 2950g, 33cm.

En super zapečkarski dan vam želim, pa lupčka vsem majčkomuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Majčki 2010
15.5.2010 11:43:06   
nincy29
ta čišča..jaz sem imela prve dni po porodu kar obilno..potem ko sem domov prišla se je zmanjšala in počasi že izginjala in potem se je spet začelo..ampak ne tko obilno kot na začetku,je bila taka bl lepljiva kri na koncu..zdej 2 dni pa imam sam kot nek tak izcedek rjav..upam da se je zdej končalo..po 2 tednih bi že čas  bil..je pa res da ene imajo tudi po več kot 1 mesec..uf se mi bo zmešal če bom jaz tolk imela..

kaj pa na zaščito že mislite kaj bote mele??mene itak že zdaj prijema da biuser posted image ..ampak sem rekla da bom počakala na prvi pregled.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Majčki 2010
15.5.2010 14:02:27   
fiška33
Tudi jaz se prijavljam še tukaj.
Imamo Vesno, rojeno 10.5.2010. Težka je bila 3770 g in velika 53 cm.
Pa še slikica user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Majčki 2010
15.5.2010 14:35:31   
Anonimen
Waaaa, kak beden danuser posted image user posted image Glava me hoče boleti, z malim ne upam ven, ker tudi dežne zaščite še nisem kupilauser posted image Vsaj spi, čeprav ga moram vsakič uspavat kakšno uro. Krčki ga še dajejo, ampak je veliko boljše!! Tako, da... barvar: trenutno nam pomagajouser posted image Ne vem pa kako bo kasneje, če se ti krči kaj stopnjujejo.

san: pozdravljenauser posted image user posted image Vaši so pa res ful malo izgubljali na težiuser posted image Moj pa kar 300g, pa se mi takrat ni zdelo veliko, zdaj pa, ko vidim kako malo so vaši zgubljali. Uf, čestitke za tako ekspresen poroduser posted image Jaz zdaj malo pazim kaj jem, ker smo krčke dobili že po 8ih dnehuser posted image Ampak itak ne ugotovim kaj ga matrauser posted image Mi smo bili tudi že zunaj. Včeraj smo se potepali 3 ureuser posted image Ni čudno, da je spal do 8.30 (seveda spet pri nama v posteljiuser posted image ).

lemavrica: upam, da bo bratec kmalu sprejel dojenčka. Si sploh ne predstavljam kako grozno bi moralo biti, če to ˝sprejemanje˝ ne bi steklo.

biba007: pozdravljenauser posted image user posted image Lupčka za majčka Lovra nazajuser posted image

nincy: a veš, da se meni že 2 dni sanja o user posted image user posted image user posted image Sem 1. dan mislila, da sva ponoči resuser posted image Pa ne vem kaj mi je, vse me še boli, jaz bi pa vseeno. Pa prav rabim 100000 objemov na dan od svojega moža, ker sem taka cmericauser posted image Jooj, upam, da bo kmalu mimo teh 6 tednov, pa da potem ne bo bolelo, da me ne bo minilo do vsegauser posted image

fiška33: pozdravljenauser posted image user posted image Čudovito princesko imatauser posted image user posted image user posted image

Pridne bodite, pa upam, da bodo pridni tudi naši user posted image . Jaz sem kar pošteno zmatrana, ampak saj bouser posted image

Lp


(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Majčki 2010
15.5.2010 20:02:54   
san
fiska, krasna je! ce bibil nas fant punca, bi bil tudi vesnauser posted image

aprilcica, joj, teli krci. jaz pri nobenem nisem ugotovila kaj ga matra. kot so se zaceli, so se tudi kar na enkrat nehali.hb!

lemavrica, pri nas imamo najmlajsega starega 2 leti. na sreco ni nobenih tezav.v bistvu ga je tako lepo sprejel, da si bolje ne bi mogla predstavljat. upam, da tako tudi ostane.

user posted image , joj, jaz tudi ze komaj cakamuser posted image . no, sam da cisca hitro mine...

toliko od mene, ze otroc po men skacejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Majčki 2010
15.5.2010 20:17:14   
lemavrica
No danes smo bili več skupaj in je vse potekalo super. Sej ne da ga ni sprejel, samo jaz sem ful previdna. Drugače ga poboža in ves čas bi mu dudo dajal. Zaenkrat nobenih problemov in upam da trako ostane.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 1:31:15   
biba007
Fiška, kakšna orng babncauser posted image . Foušuser posted image .

Tole je pa naša čisto frišna štručka
user posted image

Aprilčica, kako pa spanča pri vaju? Mislim položaj pa to... ker meni bi pasalo (vzgoja gor ali dol), pa me je strah, da mi uide pod kak koutrčk, dekco, mamo...

Pri nas smo tudi že začeli s krčki. Bošček tako presunljivo joka...smo potem vsi trije v solzah...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 9:30:35   
san
lemavrica, superuser posted image . pri nas ni te možnosti, da bi ga počasi navadili na najmlajšega, pa verjetno mu je tudilažje, ker so že tako bili trije.
glede strahu, da bi ga udaril... menejesicer pred porodom skrbelo, no zdej me pa ne več. sicergotovo obstaja možnost, da ga kaj prime in bi bil to sposoben narest. jih poznam veliko primerov. je treba bit verjetno bolj previden in pazit, da ne ostaneta sama. naš takoj izkoristi priložnost in je precpri njemu, če spi v zakonski postelji in mu že dudo tlačiuser posted image ,pa ga boža. in posledično ga seveda zbudi.

biba, krasna jeuser posted image

naš voranc tudi spi pri nama. vsi trije predhodnji so tudi prvi mesec spali pri meni, ker sem bila ponavadi šivana in še druge težave sem imela, pa je bilo tako lažje. sedaj pa spi ta pri meni zato, da se naspimuser posted image . zadnji mesec namreč nisem nič spala, pa še dvoletnik se včasih ponoč zbudi za lulat in hoče mene in če bi še zaradi voranca vstajala... sem eno noč poskusila, pa se je vsakič takoj zbudil in sem bila zjutraj kot bi me kdo pretepeluser posted image . čez dan pa spi v svoji postelji. sem pa po enem mesecu vse potem začela dajat v njihovo posteljo in se je super obneslo pri zadnjih dveh. prva ga je pa mal sračkala.

no, sem hotela še slikco pripopat, pa me tuki že preveč oblegajo taveliki trijeuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 9:36:28   
Anonimen
san: kdaj so pa pri vas ponehali krčki? Meni je že sedaj hudo, ko ga gledam, ne vem kako bomouser posted image user posted image A so potem še kaj hujši? Sem upala, da jih ne bomo imeli, pa smo jih kar takoj dobiliuser posted image

lemavrica: user posted image user posted image user posted image bravo!

biba007: ooo, krasna fotka s krasnim bejbijemuser posted image user posted image Jaz mu dam vedno pod telo tetra pleničko, ga dam na bok in zadaj za njegov hrbet še eno zrolano tetra pleničko, da ga ne bi obrnilo na hrbet, ko se podojiva - zaradi bruhanja. Pa ne skrbi, ne boš ga pomečkala ali pa kaj, ker se tudi v spanju zavedaš, da moraš pazit. Mi smo lepo spali do 6ih, 7ih, tudi do 8.30 zjutraj, ampak jaz sem se zbudila vsa polomljena, ker sem celo noč pazila, da mu ne bi kaj naredilauser posted image Danes sva ga navajala na posteljico, joooj, kako je jokaluser posted image user posted image user posted image Jaz se moram malo spočiti. Čez približno 14 dni se mi začnejo izpiti, jaz pa pojma nimam...

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 16:30:48   
frrrr
oo, fiška33, kako lepo punco imate user posted image fejst se crkljajte... pozdravčki od nas 4ih

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 17:25:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Tole je pa naša čisto frišna štručka
user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iiiiiiiiiii, kako čudovita slikca user posted image


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 20:24:46   
Anonimen
No, da pripopam še mojega sončkauser posted image



user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Majčki 2010
16.5.2010 20:44:52   
fiška33
Kako so male bebe zlate user posted image .
Biba007 user posted image , full lepa slikica!
Upam, da bo še katera nalimala slikico svoje štručke user posted image .

Jaz se je tudi ne upam imeti v postelji, ko se ob cca 4h zbudi in cmevka. Greva raje kar na kavč, da imava 120 cm samo zase user posted image . Pa se tudi jaz do jutra naspim. Mislim, da bom investirala 130 € za nadvložek od Dormeo za čez kavč, ker ima tale spominsko peno in so že fine luknje od sedenja. Danes je bilo naslednje hranjenje ob cca 7h, in še naslednje ob 10:30 user posted image . Se mi zdi, da sem se končno po enem tednu, odkar je z mano, spočila.

Hej frfr user posted image

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 2:59:21   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

No, da pripopam še mojega sončkauser posted image



user posted image



Iiiiiiiiiiiiiii, kako spančauser posted image user posted image user posted image . A je tudi bjondko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 3:06:30   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Jaz se je tudi ne upam imeti v postelji, ko se ob cca 4h zbudi in cmevka. Greva raje kar na kavč, da imava 120 cm samo zase user posted image . Pa se tudi jaz do jutra naspim. Mislim, da bom investirala 130 € za nadvložek od Dormeo za čez kavč, ker ima tale spominsko peno in so že fine luknje od sedenja. Danes je bilo naslednje hranjenje ob cca 7h, in še naslednje ob 10:30 user posted image . Se mi zdi, da sem se končno po enem tednu, odkar je z mano, spočila.



fiška, super za spanjeuser posted image . In hranjenjeuser posted image .
Pri nas je pa s krčki čedalje huje. Danes ni spal niti minutke v zibki. Ništa, nada, nienteuser posted image . Samo da smo ga dali tja, ga je čez par minutk že zvijalo...in potem se je pestoval, pa tudi ni pomagalo. Ah, sva z lubijem že čisto preč. Danes ukinila mlečne izdelke...bog-daj, da bo pomagalo...
Hej, pa tickerček si zrihtajuser posted image . Da bomo znale navijati za obmesečniceuser posted image .

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 9:03:06   
Anonimen
Jaz mu pa včeraj popoldne nisem dala kapljic, ker mi je fuuul bruhal po obrokih, tako, da očitno te Antiflat niso v redu, ker zdaj ne bruha večuser posted image user posted image Ne vem kaj bova naredila. Mogoče bi naročila kapljice s Koroških lekarn ali pa probala z Bio Gaia... Joooj, pa zakaj imamo ravno mi krčeuser posted image user posted image user posted image

biba007: mislim, da jaz tudi z današnjim dnem ukinjam vse mlečne izdelkeuser posted image Zdaj bom pa umrla brez kave (jo z mlekom pijem) ali pa kapučina, pa še glava me bo bolela. Aja, ne ne, najin pa ni blondekuser posted image Ma kar temne laskeuser posted image user posted image

fiška: user posted image user posted image user posted image za počitek. Jaz se še nisem ne naspala, ne spočila.



(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 9:06:58   
nincy29
evo še našega korenjaka

user posted image

mi smo pa danes spet spali..malega ni nič napenjalouser posted image user posted image

aprilčica kar sem jaz slišala te kapljice ki se v slo. dobijo ne hvalijo nevem kaj..je pa res da je treba probat ker pri vsakemu drugače delujejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 10:19:14   
san
iii, krasni so naši majčkiuser posted image

aprilčica in nincy prava cukrauser posted image user posted image
nincy, naš voranc se mi zdi pa kar mal tvojmu podoben nahitro, sam malo manj lasat je

aprilčica, krči so trajali tam okoli enega meseca oz mesec in pol pri najmlajšem.

krče naj bi v veliki meri povzročal c vitamin
, tko, da se bo treba izogibat mal svežemu sadju in zelenjavi, pa še stvarem,ki že tako napenjajo...

danes je bila pri nama prvič patronažna in naju zelo pohvalila.voranc tehta sedaj 3540 g, je lepo pridobil, ampak je še vedno lažji kot so bili ostali trije ob rojstvuuser posted image . no, pride pa zopet čez en teden.

zdej me pa kličeuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 12:10:21   
Anonimen
Nincy: tvoj mali je cukeruser posted image Itak pa pregledam vse slikce na FBuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image za spanje. Sem ti kar foušuser posted image

san: upam, da bodo pri nas krčki tudi tako malo trajali, čeprav ne verjamemuser posted image Potem sadja tudi ne?? Kaj hudiča pa naj potem sploh še jem???user posted image user posted image user posted image Vsaj kile gredo dol, čeprav za moje pojme prepočasi, sicer sem pa sama kriva, da sem si jih toliko napopala med nosečnostjo.
user posted image user posted image za težouser posted image

Pri nas je bila tudi patronažna. Kopali se bomo v sredo, ker popek še ni čisto zaceljen. Vagala ga pa ni, je pa rekla, da se vidi, da je rejenuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 13:02:04   
sabri
No, da se še jaz na hitro pofočkam, preden grem ležat. Ker še ni seznama bom kar napisala, 12.5. ob 20.12 smo dobili Ello, težko 3430 in vleiko 51, imamo se zaenkrat dobro, dojenje laufa mislim, da tko kot mora, vsaj bolje kot prvič, ko  mi je samo dojenje nagajalo. Velika sestrica je na žalost malo prehlajena in je to trenutno mal zoprno, ker se mora mene in male malo izogibat, kar pa je smotano. Je očka bolj na udaru. Me pa zanima, kako jih imate čez dan, v ležalniku ali v postelji, da kar bolj ležijo? Jaz malo kombiniram v ležalniku, pa se mi zdi, da je kar mala še. Zdaj grem pa ležat, da izkoristim, ko mi spi, pa se še javim. Imate pa lepe sončke, sem na hitro pregledala. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 14:31:11   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Me pa zanima, kako jih imate čez dan, v ležalniku ali v postelji, da kar bolj ležijo? Jaz malo kombiniram v ležalniku, pa se mi zdi, da je kar mala še. Zdaj grem pa ležat, da izkoristim, ko mi spi, pa se še javim. Imate pa lepe sončke, sem na hitro pregledala. LP


Bravo za Ellouser posted image . Super imeuser posted image

Našega imamo precej v naročju, ker ga matrajo krčkiuser posted image . Sicer se je pa obnesla tudi blazina za dojenje. Naj bi mu omogočala anatomsko pravilno oporo, mali pa zgleda tudi kar happyuser posted image . No, če ga ravno ne matrajo krčki. Potem nič ni okuser posted image .

Pri nas je bila tudi danes pratronažna in smo v enem tednu nazaj na porodni teži. Je kar fino, čeprav ni težkokategornik ... ah, bo pa športnikuser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 15:26:27   
fiška33
Jaz sem si za dnevno rezidenco kar stajico umislila, da takrat, ko jo bomo resnično potrebovali, bo že navajena nanjo. Ko jo uspavamo, božamo in popravljamo dudo, si jo kar do kavča privlečem, tako da je na dohvatu ruke.
Sem pa danes že razmišljala, da pripravim ležalnik, da bo tu pa tam, ko je čisto budna, malo bolj pokonci.

Pa ostale?

user posted image

lp

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 17.5.2010 15:27:05 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Majčki 2010
17.5.2010 21:14:57   
sabri
Sem kar skopirala na hitro potek:
Šla sem na pregled v porodnišnico in ctg NULA popadkov in zaprta še. Nato mi je pogledal vložek in naredil test, da naj bi bila mal plodovna voda zdraven (kar ni bila), ker sem bila teden čez rok se je odločil, da bo kar sprožil. Prišla sem v porodno ob 16 vsa presrana, ker sem vedela, da bo šlo bolj na silo, telo ni bil pripravljen na porod. Ob 17 sem dobila umetne popadke bolj na izy, ob 18 je prišel moj, ker mu je babica rekla, da ne bom rodila pred polnočjo. Pred tem so mi predrli mehur inugotovili, da so mi narobe izračunali PDP, ker sem bila še vseeno pred rokom. Nato pa sem se psihično pregovorila, da če so me dali sem, da bom rodila in to čim hitreje. In me je telo ubogalo, ker sem se začela odpirati. Do pol ure pred iztisom sem bila ok, zadnje pol ure me je pa bolelo in potem je babca rekla, poskusimo pritisnit in slišim mojega, ko reče, EJ glavico vidim, potem pa akcija na hitro in sem rodila v treh popadkih ob 20.12. Babica mi je dala Ello v naročje in mi dala roko, ker si ni mislila, da bom rodila v njeni smeni do 21. Skratka porod super, še bolj  kot prvič. Nasvet samo, ne se bat pa bo telo kar ubogalo vas. Zdaj se doma cartamo in zaenkrat je Ella ok, je pa tavelika bolna in je mal smotano. Se bomo že pozdravili in bo bolje, ker bo tudi lahko šla ven in se ji bo bolj dogajalo, zdaj pa ima malo krizico, čeprav je lepo sprejela Ello. No, zdaj grem pa spet počivat, se trudim mal počivat, čeprav se kar ok počutim.
Tolk na hitro, moram itl

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Majčki 2010
18.5.2010 1:46:46   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Sem kar skopirala na hitro potek:
Šla sem na pregled v porodnišnico in ctg NULA popadkov in zaprta še. Nato mi je pogledal vložek in naredil test, da naj bi bila mal plodovna voda zdraven (kar ni bila), ker sem bila teden čez rok se je odločil, da bo kar sprožil. Prišla sem v porodno ob 16 vsa presrana, ker sem vedela, da bo šlo bolj na silo, telo ni bil pripravljen na porod. Ob 17 sem dobila umetne popadke bolj na izy, ob 18 je prišel moj, ker mu je babica rekla, da ne bom rodila pred polnočjo. Pred tem so mi predrli mehur inugotovili, da so mi narobe izračunali PDP, ker sem bila še vseeno pred rokom. Nato pa sem se psihično pregovorila, da če so me dali sem, da bom rodila in to čim hitreje. In me je telo ubogalo, ker sem se začela odpirati. Do pol ure pred iztisom sem bila ok, zadnje pol ure me je pa bolelo in potem je babca rekla, poskusimo pritisnit in slišim mojega, ko reče, EJ glavico vidim, potem pa akcija na hitro in sem rodila v treh popadkih ob 20.12. Babica mi je dala Ello v naročje in mi dala roko, ker si ni mislila, da bom rodila v njeni smeni do 21. Skratka porod super, še bolj  kot prvič. Nasvet samo, ne se bat pa bo telo kar ubogalo vas. Zdaj se doma cartamo in zaenkrat je Ella ok, je pa tavelika bolna in je mal smotano. Se bomo že pozdravili in bo bolje, ker bo tudi lahko šla ven in se ji bo bolj dogajalo, zdaj pa ima malo krizico, čeprav je lepo sprejela Ello. No, zdaj grem pa spet počivat, se trudim mal počivat, čeprav se kar ok počutim.
Tolk na hitro, moram itl



Sabri, bravouser posted image . Kdor zna, pa znauser posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?