|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
18.5.2010 17:33:22   
sabri
Oj, bom spet bolj hitra, kako jih ve kaj oblačite, a daste dve tetra majčki pa spodaj bombažne žabice pa povijalno za štumfke? Jaz iam ful bodijev naštimanih pa so mi zdaj kar nekaj nepraktični, ker naj bi bil dvojni sloj zgoraj. Dva bodija pa ne gresta skup, pol dam pa tetra čez body in je bolj zamudno oblačit. Lepo se rihtajte, se beremo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:50:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 8:15:48   
san
na brzino

včeraj smo uradno otvorili sezono sprehodov, smo bili eno urco zunajuser posted image (pred tem sva bila sicer že tudi po 10 minutk na balkonu,kadar je sonček kaj pokukal) in je bilo super! no, otvorili smo pa zgleda tudi sezono krčevuser posted image . kaj čmo, upam, da hitro minejo....

sabri, jaz ga čisto različno oblečem. ponavadi pa ima spodaj bodi, čez pa al še en bodi, al mako majčko, ali pa majčko za čez glavo. spodaj ima pa žabice in nogavičke. če imamo pa čez pajacek z dolgimi rokavi in hlačami, potem ima pa samo bodi spodaj, pa nogavičke gor. to je to.

super za lep poroduser posted image . je pa res vse na tem, da se ne smeš bat. strah sam napoto dela in zavira potek. tko da, tiste ki tudi tikaj špegate pa ste še 2v1 nč bat, pa bo in je vse okuser posted image

zdej me pa že kličejouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 11:11:53   
julka8
hej!

sabri - mi ga podobno oblečemo kot je že san napisala; spodaj bodi, čez majčka, pa hlačke in nogavice, če pa je pajacek z dolgimi rokavi mu damo pa spodi sam bodi pa štumfe..

drugač pa upamo da se tole vreme zdej že končno uštima da bomo kej več zuni .... smo bli dvakrat dle na sprehodu in parkrat tle okol bajte sam to ni to... mu pa luft ful paše in vozičkanje tut tko da se je očitno nakup izplačal user posted image

no se še kaj javim

LP

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 11:26:07   
sabri
Punce hvala za odgovore, sicer je pri drugem otročku lažje ampak vseeno mal vprašamuser posted image . Mi pa upam, da gremo danes prviič ven, že zaradi ta velike nismo smeli, ker je imela vročino, no danes pa komaj čakam malo lufta. Si tudi glave še nisem umila, ker smo vsi na meji in je mojega kar strah, da ne zbolim. Tako da sem ful lepa v glavouser posted image . Ej punce, a kej čuvate kaj jeste, ko dojite? Sadje pa tko, a ga jeste al ne? Sem tudi pozabila, kok je s tem. Se še beremo.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 12:15:02   
Anonimen
Se vam na hitro javim, potem šibava z malim ven na sončekuser posted image user posted image Danes smo se prvič kopali. Tamal se je drl kot bi ga klali, ampak je bil lačen za znoret, tako da upam, da je bilo to res samo zaradi lakote in, da bo imel rad vodo in kopanjeuser posted image Zredil se jeuser posted image user posted image Sedaj tehta 3850g in lepo napredujeva. Sem vesela, ker to pomeni tudi, da je moje mleko hranljivo.

Glede oblačenja: jaz mu dam samo eno tetra majčko, čez dobi pa pajacek. Tako so bili oblečeni že v P, pa mislim, da če je meni vroče, potem je malemu tudi in ga ne mislim čisto zadekat. Če gremo ven ga pa vseeno pokrijem z dekico - tako malo bolj debelo.

Hrana: ne jem več mlečnih izdelkov. Kapučin pijem z vodouser posted image user posted image Bom sedaj videla če je to to. Včeraj je prvič dobil BioGaia kapljice. Upam, da mu bodo malo pomagale. Od sadja jem jabolka (1 na dan), pa danes sem si privoščila malo grozdja. Tam pa tam pojem kakšno suho slivo (za prebavouser posted image ). Južnam normalno. Itak mi pa nekaj veliko sploh ne paše jestuser posted image

Še eno vprašanje: moj ima ful mozolčkasta lička (je rekla patronažna, da so to hormonske spremembeuser posted image ). A ma še od katere mali to? Zdaj je rekla, da naj spiram s kamilicami, da bodo pa čez čas itak same izginile.

Še nekaj: vsi mi pravijo: nič čaja, jaz bi mu pa vseeno dala. Imam pa Hipp komarček. Koliko jim dajete, če jim?

Lp

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 19.5.2010 12:16:00 >

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 14:34:22   
nincy29
aprilčica moj je zdaj čez vikend dobil ful teh mozoljčkov..jih ima po celem obrazu in še pod laskami.je prav bogi za videtuser posted image .
glede oblačenja..jaz ga v bodi z dolgimi rokavi oblečem+pajac čez.ko greva ven pa dam še dekico čez njega.
kako pa ste kaj s kapami na sprehodu?moj namreč se je včeraj ful spotil ko smo na sprehodu bili,je imel prav mokre laske in ko sem danes patronažni povedala je rekla da se ne sme potit in naj mu pa kapo dol dam.
kopanje...mi bomo komaj drug tedn v sredo oz. četrtek kopali...meni se zdi to ful pozno glede na to da se je 1.5 rodil in mu je popek že 7.5 odpadu..
hrana...meni je patronažna rekla naj jem vse kar sem v nosečnosti jedla.svinjskega mesa naj se izogibam,morskih sadežev.naj pa jem sadje,zelenjavo(tudi solato) in naj fuul veliko pijem.

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 19.5.2010 14:35:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 17:16:14   
lemavrica
Oblačenje jaz mu dam 2x body, žabice pa še ene hlačke čez ( je še bolj drobižek ), pa zgornji del trenerkice in kapico za ven, Itak imam globoko košaro na vozičku in mu tale veter ne more do živega tam notri.

Hrana jaz probam še kar vse jesti, ker drugače bo tko kot pri prvem ko sem na koncu lahko jedla samo krompir in pusto meso pa ga je vseeno zvijalo. Spijem pa ogromno čaja za dojenje

Sprehodi mi smo šli včeraj prvič ven, danes smo bili spet, tako da pri nas se je sezona vozičkanja odprla in upam da bo trajala čimdlje. Samo še družbo si moram najti, tako da če je katera iz Mengša, Domžal ali LJ za družbo pri vozičkanju se priporočam :)

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 19:25:50   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica



Hrana jaz probam še kar vse jesti, ker drugače bo tko kot pri prvem ko sem na koncu lahko jedla samo krompir in pusto meso pa ga je vseeno zvijalo. Spijem pa ogromno čaja za dojenje




ne več kot 2 skodelice čaja na dan spit ker baje da kar je več sam škodi ker je potem prevelika kolečina

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 20:13:57   
m_aja
user posted image

evo še moja mala princeska

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Majčki 2010
19.5.2010 22:32:08   
sabri
aprilčica:user posted image za lepo napredovanje pri teži, ne sekiraj se, naša prva bejba se je prvič tud drla ob kopanju, od drugič dalje je pa predla ko muca v vodi in še zdaj uživa, pa je stara tri leta. Glede mozoljev, mi smo stari danes šele en teden in ima lepo kožo, je pa prva imela tudi mozoljčke pa suho ko kuščar in sem vedno umivala jo samo z vodo in z milom enkrat na teden, pa včasih malo olja v kopel in se ji je vse zrihtalo s časom.
lemavrica: jaz sem sicer proti drugem koncu ven iz LJ, ampak ko bomo začeli vozičkat, se lahk pripeljem v LJ pa gremo skupaj.
maja: kak cortekuser posted image , kak se že slikice prilima? Sem lesena za take foreuser posted image
pitje: jaz si skuham ali čaj ali kompot, drugače pa kar sok ali pa vodo pijem, pa je. Čaj za dojenje moram pa kupit, dragega poslat, da ga kupiuser posted image .
oblačenje: kaj pa povijalno dajete tudi? Za ven pa še nimam prakse, smo šli danes šele prvič in sem jo dala v tanjši bombažni kombinezon, je najhitreje za oblečt. Pa kapco na glavo. Čeprav nam je patronažna rekla, da naj bi šli konec tedna šele ven, pa smo kar danes izkoristili.
Aha jok, do zdaj je spala pa jedla, danes pa skor cel dan nič spala pa kar nekaj bi na joški bla skos, a se je pri vas tudi tako začelo bolj pestro? Grem počit, če bo slučajno pestra noč.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Majčki 2010
20.5.2010 9:31:41   
m_aja
sabri jaz sem na slikomat šla pa jo gor dala pol pa ono prvo kodo prilepla sem ko pišem 

drugače pa moja tud bi bla samo na zizi ponoči spi polek mene v pojstlci noče

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Majčki 2010
20.5.2010 14:11:52   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica



Hrana jaz probam še kar vse jesti, ker drugače bo tko kot pri prvem ko sem na koncu lahko jedla samo krompir in pusto meso pa ga je vseeno zvijalo. Spijem pa ogromno čaja za dojenje




ne več kot 2 skodelice čaja na dan spit ker baje da kar je več sam škodi ker je potem prevelika kolečina



Prevelika količina česa, a mleka? Prio nas ne ker je kar dosti priklopljen, tako da si glih za glih načrpam za ponoči.

Na čaju piše da ga lahko do 6 šalic na dan spiješ, saj jaz ga več ne. Vode jaz ne morem spit toliko, tako da mi samo čaj preostane.

Sabri no javi se ko boš šla kaj v LJ vozičkat pa se lohka v Tivoliju dobimo.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 20.5.2010 14:12:12 >


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Majčki 2010
21.5.2010 12:15:23   
Anonimen
m_aja: user posted image user posted image user posted image zelo lepo princesko imatauser posted image Mi imamo tudi problem ponoči. Nikakor noče v svojo posteljico in se dere in dere in dere. In seveda še vedno spi pri nama - in je tako hudičevo zadovoljenuser posted image

sabri: ja, jaz dajem povijalno. Upam, da je nimaš po cele dneve na joški, ker moj je kar priklopljen name in ne morem čisto nič naredit. Se kar dere, če mu jo vzamem. Katastrofa. Pa nobenega ritma nima...

nincy: nam so se mozoljčki po ličkih že malo umirili, jih je pa sedaj po glavici dobil (take rdeče pikice)user posted image user posted image


Danes smo se spet kopali. Je bilo boljše, ker je bil sit, ampak je vseeno nekaj protestiral. Včeraj se mi je zunaj prehladil, tako da sedaj kar naprej kiha, pa smrkelj mu kar naprej teče iz nosuuser posted image Se počutim tako butasto...kot da ne bi znala skrbet zanjuser posted image Vsaj teža lepo narašča. V dveh dneh se je zredil 60g, kar je baje idealno. user posted image Sicer pa glede na to, da je cel dan na joški, bi se lahko še bolj...

Vreme je pa obupno!! Na živce mi gre. Pogrešam sončekuser posted image

En lep, malo žalosten pozdravček vsem skupajuser posted image



(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Majčki 2010
21.5.2010 13:26:55   
*ANA*
No lep pozdrav še od mene na novi temi user posted image

Včeraj sva prišla iz P user posted image , jaz sem OK, Maj prav tako.Sicer se še malo lovimo z ostalimi člani naše družine(beri sestrico in bratcem), ampak mislim da bo hitro mimo in nam bo super. Svit ga obožuje, skoz bi ga ljubčkal, pa noben ga ne sme pogledat user posted image , ker mu reče to je user posted image moj blatec user posted image .No naša Pia pa lepo vrsto počaka in ko Svit konča je ona na vrsti .Ma ni kaj pestro je ampak lepoo.

No punce kakšne barve je kakec ko otročka napenja- imam u glavi da zelene??
No dejte povedat tiste ki veste .

Porodna zgodba naslednjič, ko bo več časa, bilo je pa ekspresno user posted image user posted image .

Lep dan in čim manj krčkov vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Majčki 2010
21.5.2010 19:37:38   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*


No punce kakšne barve je kakec ko otročka napenja- imam u glavi da zelene??
No dejte povedat tiste ki veste .




Pozdravljena domauser posted image .

Če poje preveč zraka, je kakec zelenkast. Ga pa lahko napenja ne glede na barvo kakca ... naš kaka prav promocijsko, pa reveža tako matrajo pukiji ...

Ima morda katera idejo, kaj še lahko naredim, da našega mladeniča ne bo tako napenjalo? Ga dojim (pa nama še ni čisto zalaufalo) in dodajamo Aptamil, mlečne izdelke sem izločila, dobiva BioGaia kapljice in je malo bolje ... ampak ga pa še vedno matra, tja do 2h po hranjenju. Je prav boščekuser posted image .

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Majčki 2010
22.5.2010 8:39:05   
san
user posted image

evo ena fotka, ta je še bolj sveža, tu ima 4 dni. ostale morm pa še na rač. naložit...

pri napenjanju je kakec zelen, ni pa nujno.. a podirate lepo kupčke? to je kar precej pomembno, ker ga lahko od tega še bolj krčki matrajo..

biba, poskusi ga slečt, pa mal masirat po bušiju, ali pa enim paše na maminem trebuhu bit, ali pa ga tesno povij v plenico...


ana, dobrodošlauser posted image

maja, lepa punčicauser posted image

zdej pa morm nehat

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Majčki 2010
22.5.2010 9:47:03   
Anonimen
Jutro babikeuser posted image

*ANA*: pozdravljena in super, da ste doma. A ni bol lušno?user posted image Ja, kakec pa naj bi bil ob napenjanju zelen. Moj user posted image je imel včeraj prvič zelen kakec, ampak matralo ga ni pa nič, tako, da  ne vemuser posted image user posted image

san: ooooo, cukeruser posted image user posted image user posted image

biba007: tako, kot je san rekla: baje je fuuul pomembno podiranje kupčkov. Najin ga nikakor nočeuser posted image Je pa bolje odkar imava BioGaia kapljice. Tudi sprdi se boljeuser posted image

Benjamin je še vedno ves smrkavuser posted image Zdaj ga mučim s tisto pumpico za smrklje ven devat in se seveda dere ko 100user posted image   user posted image Pa še ven ne morevauser posted image

Lep dan

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Majčki 2010
22.5.2010 11:57:40   
barvar
Da vas na hitro pozdravim. Naš gospodič želi mamo namreč samo zase user posted image . Že zdaj ve, da je najlepše spat v naročju, ko te dajo pa v zibelko, moraš pa hitro alarm vklopit user posted image user posted image user posted image .
Jaz povijalnih plenic ne uporabljam, ker nimava pampersk, ampak pralne plenice, ki so že tako malo debelejše. Kar se tiče mozoljčkov je najin Maj pravi pubertetnik.
Kolike so sicer prisotne, ampak zaenkrat ni preveč hudo. Imamo pa probleme s polivanjem, tako da sva mu že dvignila vzglavje. Pa kupčke moramo pridno podirat, ker drugače je groza.
Pa še eno vprašanje, ste se že kopali?
Nič, šibam jaz, ker se naš princ počasi prebuja. Pa lep vikend vam želim.


_____________________________

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Majčki 2010
22.5.2010 12:09:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Že zdaj ve, da je najlepše spat v naročju, ko te dajo pa v zibelko, moraš pa hitro alarm vklopit user posted image user posted image user posted image .


user posted image user posted image user posted image Najin ma tudi sireni pripravljeno takoj, ko se ga da stran iz naročjauser posted image Razbojniki maliuser posted image

Kopali smo se že. Prvič, ko je bil star 12 dni.

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Majčki 2010
22.5.2010 17:55:56   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Pa še eno vprašanje, ste se že kopali?



Še ne, se bomo pa v torek. Komaj čakamuser posted image
A ima katera izkušnje z Weleda milom?

Glede napenjanja - s podiranjm kupčkov smo že magistrirali (kaj, kako, koliko ga zagrabit, pa prestavljnje, pa vztrajnost in anatomska drža...), pa še vedno ni bolje. Je že tako zaspan, da mu očke lezejo skupaj, pa ga krčki stalno zbujajo. Za crknituser posted image . Z bio gaio je malo bolje, mlečne izdelke smo tutto completo izključili že pred tednom, danes pa smo uvedli še Milupo Confort - ma si tako želim, da bi tole pomagalouser posted image .

Aprilčica, a pri vas ste pa že tako spretni s pumpicouser posted image . Je pa sitno pri tehle cmočkih, če imajo zabasan nosek... Ena user posted image za Benjamina.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Majčki 2010
22.5.2010 20:36:52   
sabri
Mi se še nismo kopali, bomo mogoče v torek, drugače pa sem še jaz malo dobila prehlada od tavelike, moj pa tudi. Tako, da čakamo da se pocajtamo, da gremo lahk ven.
Kdaj jih pa vi umivate? Jaz sem začela kar zvečer, ker se bolj utrudi in se mi zdi, da bolj spi. Saj itak še ni v pižami, ampak je pač isto oblečena ponoči in podnevi. Imam pa svakinjo na obisku in mi ful pomagauser posted image , da malo mojeg razbremeni. Se beremo. Aja, sem trot, ne znam naložit slikiceuser posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Majčki 2010
23.5.2010 4:59:41   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Mi se še nismo kopali, bomo mogoče v torek, drugače pa sem še jaz malo dobila prehlada od tavelike, moj pa tudi. Tako, da čakamo da se pocajtamo, da gremo lahk ven.
Kdaj jih pa vi umivate? Jaz sem začela kar zvečer, ker se bolj utrudi in se mi zdi, da bolj spi. Saj itak še ni v pižami, ampak je pač isto oblečena ponoči in podnevi. Imam pa svakinjo na obisku in mi ful pomagauser posted image , da malo mojeg razbremeni. Se beremo. Aja, sem trot, ne znam naložit slikiceuser posted image .



Sabri ekola:
Prijaviš se na portal http://www.shrani.si/ in najprej tam shraniš sliko pa potem link preneseš sem na forum, ali pa slikico naložiš na stran http://imageshack.us/, tu pa mislim da ti potem ponudi več linkov, izbereš tistega, ki je za forume.

A nam boš napopla malce cukrčkauser posted image ?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Majčki 2010
23.5.2010 10:29:11   
sabri
[url=http://www.shrani.si/?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Majčki 2010
23.5.2010 13:48:20   
klupko
Pozdravljene punce! user posted image
Da se še js pa moj Anej mal oglasiva. Danes smo stari 13 dni, kopali smo se že, ampak je zdej mal prehlajen al kaj vem kaj pa ima dostkrat nosek zabit in ga pol morava matrat s tisto pumpico. Ampak hvala bogu se ne buni toliko, včasih malo joka, včasih pa nič. Pridno počaka da mami posesa tisto ven in pol je ok. Kot da ve da mu bo to pomagalo.user posted image
Drugače pa tudi nam ne gre tole podiranje kupčkov..zato veliko poliva, ampak nimam kaj..včasih zelo lepo podre kupček, da se z očijem kr spogledava ker rigne kot bi spil ene dva Laškauser posted image Največkrat ga pa pustim po parih minutah trepljanja po hrbtu..če ne gre pač ne gre..zato pa kr punkauser posted image Sicer je malo bogi ker ga zvija, ampak nimam kaj... Tudi mi smo mu začeli dajat BioGaia kapljice dva dni nazaj, tako da ne morem še povedat če kaj pomaga al ne... Kaka dostkrat zeleno, kot bi jedel brokolijevo juho ali kaj podobnega...ne vem ali je to zato ker nam ne gre to podiranje kupčka al kaj je problem..
No, vsem želim veliko lepih trenutkov z vašimi sončki in veliko prespanih uric.user posted image

Še slikica..
user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?