tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Naša noč je bila GROZNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Mali se je zbudil ob 22:00 in ni zaspal, ampak tudi za sekundo ne, do 3:15. Je bil čisto naspidiran - vse pesmice zapel, vso telovadbo pokazal, bil buden kot sredi dneva. Meni se je skoraj odpeljalo; že tako sem se včeraj ful slabo počutila in sem hrepenela po dobrem spancu. Na koncu sem skoraj srčno aritmijo fasala - enkrat vmes, mi je srce začelo tako nabijat, da sem se prav ustrašila. Zjutraj je vstal ob 6:30, kot da bi spal celo noč, naspidiran, dobre volje.HB, sem potem zaspala nazaj in spala do 10:00. Ojoj, groza. Pol si pa dons le dej duška in lepo počivaj. A jogi sta že nabavla za Bora? Za katerga sta se odločila? Metuljček - mene pa kr nostalgija daje, ko berem o valeti. Se prov spomnim na našo. Kakšno osmrtnico smo naredil, kako smo prepeval, pa ponosno dobil spričevala, pa pol šli še "žurat" naprej..... ja, lepi, lepi časi so bli Aurora, pridna si ful Vzgoja - ja, vsi starši delamo tako, kot se nam zdi da je ok. Potem pa ugotovimo, da mogoče bi blo pa mogoče kaj druzga bolš. Ma se mi zdi, da je to res ena najtežjih "služb". Joj, sem se spomnila, da naši pa končajo drug teden s šolo. In Tim nič več ne bo prvošolček
|