Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

? Meni se zdi, da moj nenormalno veliko spi. Ponoli spi ponavadi okoli 11 ur, potem pa še čez dan 2x po 2 uri, včasih 3x po 1uro ali uro in pol. Tako v bistvu v 24urah bedi samo 9ur, redko 11ur. Je še kateri tak zaspanček? Koliko ur je sploh normalno, da spijo pri 1.letu?
 ? Meni se zdi, da moj nenormalno veliko spi. Ponoli spi ponavadi okoli 11 ur, potem pa še čez dan 2x po 2 uri, včasih 3x po 1uro ali uro in pol. Tako v bistvu v 24urah bedi samo 9ur, redko 11ur. Je še kateri tak zaspanček? Koliko ur je sploh normalno, da spijo pri 1.letu? 

tak da, očitno rabi toliko spanca. kot tudi tvoj verjetno. saj, če nebi rabil ne bi spal. po moje ni nič narobe, naj se dete naspi
  tak da, očitno rabi toliko spanca. kot tudi tvoj verjetno. saj, če nebi rabil ne bi spal. po moje ni nič narobe, naj se dete naspi  

. Podnevi pa mi spi 1-2x po pol ure. Malo skorej nič!
 . Podnevi pa mi spi 1-2x po pol ure. Malo skorej nič!  
			 ...
 ...