Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

doziram
Škodit ne more to so itak samo dobre stvari, ki jih vsak organizem potrebuje. Bomo videli kaj bo. Jem jih pa šele pol meseca.
. Misliš da se te cenejše kapsule iz tujine da naročit?
Sem bolj bukova za take stvari
, pa tudi druge kako ste ? Jaz jih jem par dni pa zaenkrat še nič posebnega ... samo po treh dneh je res malo zgodaj
, zato pa vprašam tebe zvezdan
. Zdaj pa ne vem... zelo čudna je bila. Sploh ne na dan ko bi mogla biti pa še sluzi skoraj ni bilo nič. Nič mi ni jasno
) Pa kakšno jajce pojem, pa kozarec piva spijem (so mi punce to svetovale. Prejšnji cikel sem prakticirala samo to, in ni bilo učinka) To pa je pa zaenkrat to. O mislim, da še nisem imela (tudi po BT tege ne morem sklepati). Bom pa poročala še kako je.
da bo kej
, pa je bila sicer točna, glede tega nimam težav, je pa bla drugače malo čudna dva dni ful pa dva dni malo, pa konc , drugače traja vsaj 5 , 6 dni . Si pa merim bt in vpisujem v fertylityfriend, pa je bla tudi pretekli mesec malo drugačna kot ponavadi , vendar predvidevam da zaradi cyclo progynove, tudi o komaj zaznana....
) Pa ne vem no mam včasih občutek , da majo moji hormoni fešto , se mi zdi da jih prav čutim včasih
.... Jaz si tudi že nekaj ciklov merim bt in moram rečt da je tale ff zelo zanesljiv, ker se mi je stanje na ff pokrivalo z ovul. testi, ene dva cikla nazaj.
pa še nobenega rjavega izcedka tako da verjetno svetlinovo olje pomaga. Ker čajček je najbolje da kupim v sanolaborju? Rman ali kakšno mešanico?