Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Menjam tel za voziček 14.5.2010 21:13:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Nobenega fensi šmensi vozeka PP Venezio ki je že ohoho ni več v ponudbi, pa enega babyweltovega terenca. Ej, če pomislim.... ne bi se mogla ločit od teh vozičkov za en telefon Vrednost ni pomembna.
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 14.5.2010 22:34:27
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA sej ti ga lahko prodam Saj bi ga kupla, samo ne vem če me ne bo moj nekam poslal, saj vsak prišparan euro vložim v svoje telefone. Tako pogosto kot jaz menjam telefone, ne vem če jih katera. Sploh ne morem več kupit nobenega znižanega, moram vse vzet v splošni akciji, ti pa niso poceni. Res sem obsedena s temi mobilci, ko pridem na Mobitel poravnat račun me že vsi poznajo, pa mi takoj ponudijo kaj novega. Jaz reva pa pol spat ne morem, ko je tolk dobrih telefonov.
|
|
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 14.5.2010 22:47:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA ja ja a rabš kega jst eno marelo....stara mas kaj? sam mora bit pink!
|
|
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 16.5.2010 17:20:25
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
še vedno na razpolago
|
|
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 16.5.2010 19:33:20
|
|
|
|
ELMA
|
Ti jaz dam trikolesnika , za tvoj mobi , sam sprednje kolo ni vrtljivo , ima tudi dežno prevleko , mi smo ga 2x uporabili , in nismo imeli več časa , ker smo večinoma v avtu ...
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Znaki spontanega splavaMioBambinoKateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?ni bilo znakov (
40%)

krvavitev (
49%)

bolečine (
6%)

slabo počutje (
1%)

drugo (dopišite spodaj) (
4%)
Število vseh glasov: 141Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!