Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Danes imamo bojišče, ker si je moj v glavu vbil, da bomo kupli nov domek. In vidi samo eno možnost, vse druga niti pogledat noče... no , zjutraj sta bili še dve pa smo šli na ogled in ga je minilo. Zdej pa eden drugega prepričujeva... eh brezveze, klinc pa takšen večer...
Sej sta najboljša in jih imam najraje, samo skupaj pa res ne rabimo bit... Če sv azdej zmogla vse sama, bova pa še sedaj....
Mi se ravno odpravljamo še k mojim na vikend na kosilo, zvečer pa odrinemo proti morju. Smo mislili kar direkt, ampak ma moj še neki za delat, pol pa končnoooooo dopust in malo odklopa. No, njega bojo verjetno še kej klicali, ampak ga ne spustim
ledenka - ti si bolj domača na Dunaju. Mi bi šli v ZOO. Se tebi kaj dozdeva v katerem predelu Dunaja leži ? Bi eno noč prespali nekje v bližini ?