Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 11:49:32
Dudica1
aaaaaaaaa sem hotla it dons pogledat tist komplet cunj in so ga včeri prodali ...prav žalostna sm zdej k je bil videt res lep!!!!! sej vem da se boljš stvari takoj prodajo...ampak kdaj bom zdej spet kaj takšnega našla
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 12:14:26
petra a
ledena princesa -a bo kakšen nov dojenček al te je že minilo?
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:15:59
FLASK_A
A ima katera neke kupone od Baby centra pa jih ne bo koristila? Kolegica sprašuje...
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:22:07
koala.cek
džizus...pa to ne moreš verjet...zmajčka je pičla osa, tavelikega pa je ugriznil pes in to vse v isti minuti
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:23:13
koala.cek
flaška - dober da si me spomnila. grem danes unovčit. sicer bom spet več zapravla, kukr imam bon ampak....naj bo. sej itak nič ne rabimo.
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:30:20
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek džizus...pa to ne moreš verjet...zmajčka je pičla osa, tavelikega pa je ugriznil pes in to vse v isti minuti pismo no... samo pikepoke ti lahko ekspres po pošti pošljem! Ja, bon za popust ti kar vnovči ... Jaz sem misila kupončke, ne bona. Če jih ne rabiš...
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:39:07
Dudica1
koalček a ga je dost ugriznil Maja je pa tud zadnjič osa v prst......pa sem videla zdej ko sem bla v zdravstvenem da je pršu en fantek tolk bogi,ga je tud osa...glavo je mel za dve in ful rdeč,težko je dihal...je dobil ene 3 injekcije...bošček res,in sm se spomnla na mojga Maja kaj bi lahko blo...
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:41:09
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek džizus...pa to ne moreš verjet...zmajčka je pičla osa, tavelikega pa je ugriznil pes in to vse v isti minuti OMG upam, da bo vse OK.
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:50:54
koala.cek
baje da prvi pik ne pokaže alergije in da je vsak naslednji bolj nevaren. sicer pa je bila še sreča, ga je pičla na lička zaenkrat sta oba ok, ampak k*** spet jih bom imela na ''''opazovanju'''' mislim, čist povsod morata glave tiščat in rinit v vsako luknjo, če se da ali pa ne
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 24.8.2010 13:52:29 >
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:57:51
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek baje da prvi pik ne pokaže alergije in da je vsak naslednji bolj nevaren . sicer pa je bila še sreča, ga je pičla na lička zaenkrat sta oba ok, ampak k*** spet jih bom imela na ''''opazovanju'''' mislim, čist povsod morata glave tiščat in rinit v vsako luknjo, če se da ali pa ne točno ja, to sm pa pozabila
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 13:59:06
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: petra a ledena princesa -a bo kakšen nov dojenček al te je že minilo? ni me še minilo koalček za tvoja dva mulčka!
_____________________________ Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 14:37:46
ledenka
men se takoooooo spiiiiii
_____________________________ Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 14:40:10
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men se takoooooo spiiiiii Podpis, če lahko. Zdej bi bila (če bi le lahko izbirala) tvoj mačkon Kaj bi pasaloooooo
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 15:05:15
PapuaNG
uf, mene je tut strah os. Jst pa moj sicer nisva alergična, je pa moj brat in je že večkrat moral po injekcijo al je mel pa ful otečeno. Mene sta pa enkrat dve naenkrat, vsaka v eno stran gležnja, pa nič ni bilo. Je pa ravno včeraj ena osa ful okol malega krožila, ko sem ga s frutkom futrala na rožniku. Sicer pa še malo, pa konec šihta.Edina slabost je, da sem danes sama z malim, ker moj dela do ne vem kdaj zjutraj. Pa bi morala še v štacuno po par stvari pa skuhat kej pametnega...
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 15:24:25
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men se takoooooo spiiiiii Podpis, če lahko. Zdej bi bila (če bi le lahko izbirala) tvoj mačkon Kaj bi pasaloooooo a da bi te M za rep vleku?
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 15:33:29
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men se takoooooo spiiiiii Podpis, če lahko. Zdej bi bila (če bi le lahko izbirala) tvoj mačkon Kaj bi pasaloooooo a da bi te M za rep vleku? Sej bi se u kak lonec zavlekla s pokrovko pokrila Uf, sem si zoprna. Sploh ne vem kam naj sama s sabo
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 15:35:05
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men se takoooooo spiiiiii Podpis, če lahko. Zdej bi bila (če bi le lahko izbirala) tvoj mačkon Kaj bi pasaloooooo a da bi te M za rep vleku? za ušesa joj, neki bi morala še nardit, pa se mi ne daaaaaaa.
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 15:37:16
Dudica1
Tud men se nič ne da...sm oprala in obesla perilo,zdej bom pa mogla ven z njima drugač se mi tud lohk odvrti Zvečer gremo pa še na vič za ena oblačila gledat.
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 15:39:54
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men se takoooooo spiiiiii Podpis, če lahko. Zdej bi bila (če bi le lahko izbirala) tvoj mačkon Kaj bi pasaloooooo a da bi te M za rep vleku? Sej bi se u kak lonec zavlekla s pokrovko pokrila Uf, sem si zoprna. Sploh ne vem kam naj sama s sabo to bi moral bit pa veeeelik kotel!
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 16:02:46
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men se takoooooo spiiiiii Podpis, če lahko. Zdej bi bila (če bi le lahko izbirala) tvoj mačkon Kaj bi pasaloooooo a da bi te M za rep vleku? Sej bi se u kak lonec zavlekla s pokrovko pokrila Uf, sem si zoprna. Sploh ne vem kam naj sama s sabo to bi moral bit pa veeeelik kotel! nič manjši kot tisti v katerem kuham kosilo za moja dva otroka
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 16:11:50
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tud men se nič ne da...sm oprala in obesla perilo,zdej bom pa mogla ven z njima drugač se mi tud lohk odvrti Zvečer gremo pa še na vič za ena oblačila gledat. kašno številko pa nosi T?
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 17:36:16
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tud men se nič ne da...sm oprala in obesla perilo,zdej bom pa mogla ven z njima drugač se mi tud lohk odvrti Zvečer gremo pa še na vič za ena oblačila gledat. kašno številko pa nosi T? 110-116
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 19:09:36
koala.cek
joj, spet imamo dretje sem se kar v klet skrila, da jih ne slišim
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 19:27:04
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek joj, spet imamo dretje sem se kar v klet skrila, da jih ne slišim
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 19:56:32
maja1488
Grem dat otročki spat.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
sadje Lelly28 RR v kakšni obliki vašim otrokom najrajši ponudite sadje sveže (
100% )
suho (
0% )
v kašicah /smutijih (
0% )
v pecivih (
0% )
kompot (
0% )
Število vseh glasov: 2 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !