Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
k.tja, vročina ti škodi... še 100 strani nam manjka

da tale virozica čimprej mine!
si zdaj vsaj ziher, da bo kmalu ok.
pa še deca nimam doma, da bi me kontroliral kdaj prihajam domov
Pa tak vroče jeeeeee....moj pa itak dela do zvečer in nimam kam mulca dat za ta čas
že bolj mi pomaga jutri gre šive dat ven.....sej bo!
nikol se neve
dej mi na zs pošlji številko,sej nevem sem jo verjetno zbrisala od lanskega leta?
Moja sodelavka ima pa 1.8. rok...sta na istem. Ona še precej zateka...Sem pa preživela nakupe v milerju, sva kar na hitro nabrala, kar rabimo in domov. Mali bi pa ful ven šel, ampak po takem res ni zunaj za hodit. V enem trenutku mi je v avtu zunanjo temperaturo kazal 40 stopinj!
A bi mogla občina al kdorkoli kej ukrenit, če imajo otroci v skupini v vrtcu 31 stopinj?
Sva šla prejle malo ven, da ga zgonim in je bilo bore malo ljudi zunaj, otrok sploh ne. Al so vsi nekam pobegnili na počitnice al se samo skrivajo, ne vem. Al sem samo jst tko čudna pa otroka ven peljem? Njega vročina očitno ne moti, ker veselo teka naokoli...