Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

haha 

smo imeli priprave za na krst potem zvečer smo imeli en kratek obisk in nato me je mami pobarvala
 A domačim sta že povedala?? 
  Pa lahko si sam v usta daje stvari... Gledam pri kolegici, je dobil sin pri 9ih mesecih prvi zobek, pa ni blo nobenih problemov, nič joka, zato, ker si je lepo sam praskal dlesni. Naš je star pa komi 3 mesece, pa ga že dlesni toook srbijo, da včasih prav kriči od tega!
  In si poskuša vse sorte notri v usta tiščat, ampak še ne zna tok dobr in je pol še bolj živčen... Pol si pa roke tolk v usta tlači, da pol prejšnjega obroka zbruha...
  povedala sm že bolš frendom pa enim sorodnikom, men je blo to u užitk povedat nism mogla skrivat tega veselja.

pa ne zdj mislt d mi je žov al pa kej, še zdaleč ne, ampak tko no k vem kaka bolečina je pa pol tisto okrevanje po epiziotemiji al kako se že tistmu reče. Komi čakam naslednga sončka, sm samga poroda me je strah.

...