Aninchy
|
Hej hoj! Ful mi je všeč, da ste mal na hitro opisale svoje "življenske zgodbe" - sm dala pod narekovaj, ker se tok sliši k da se tle zbiramo ene 70letnice No, moja je odtenek drugačna... Jst nisem šla od doma (sem še kr tam prijavljena), živim pa pri fantu eno ulico stran od naših tak da sem vsak dan tam razumemo se super, če bi živela tam, se ziher ne bi tok skupi sva že od mojga 15. leta (1.letnika), k njemu sem se "preselila" ko sem nardila maturo in sva si uredila eno tako mini gnezdece pri njegovih - bo treba kmaluuuu večat, pa ne vem kok (finančno ) No, potem sem si iskala delo, nič pametnega našla, delala sem pa itak skos, no pol sem zanosila, še delala do 8. mesca v lokalu (ne prašte kok sm bla na konc že počasna ) ampak j**** ga, dnar je prišu prav! Zdej sem pa lepo na starševskem dodatku, tak da pol veste, kolko lohk od svojga našparam madoniš sm se razpisala.... egleria - točno tak! midva imava zdej vseh 5 obrokov goste hrane, ampak zjutraj in zvečer mu delam razne linote, ker se mešajo z aptamilom, da vsaj neki mleka dobi iz flaše niti slučajno noče več pit samo čaj, pa še tistega zdaj začenja pit po lončku.... uff temu našmu falotku se čist preveč odrastit mudi al kaj punce, lep dan! danes bo Martin prvič oblekel zimski kombinezon! oujea oujeaaa u prvem je objavlo!