Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...pa še na žalost se nista prikazali
... ah bo že... 
Ah, jaz smotka, jaz pa luleka iščem na sliki
če rabiš kakšen nasvet glede mace lahko vprašaš
sem že diplomirala iz teh tem
jst tudi
ne pričakujem 20.10. in imamo sedaj O - vsaj tako se mi zdi glede na bolečine...
to je pa šmorn pri temu, da si zaposlen pri samemu sebi in si odvisen od strank, kdaj bodo plačale... kupiti moram pa še čisto vse... razen oblekic za prvi mesec imam skoraj dovolj
Mojga lubija pa toooook razganja
Dobr, kozmetiko bom kupila zadnji mesec...pa oblekice moram še oprat, verjetno začnem konec novembra - zdaj imava sušilca, tko da računam, da bom kar hitro končala s pranjem in zlaganjem.
se trudima in pridno delama na tem v upanju da kmalu zagledava tist magičen plusek....
pričakujemo okol 18.9.
me veseli, da se je kšna nova bodoča mamica javila po dolgem času
Jaz pa sploh ne vem kakšno sva dobila od kolegice, ker je še nisva dala ven iz škatle...sam takole zih ne
Pa ravno v času predvidene ovlulacije.. Sva se pa pogovarjala, ampak noben od naju ne ve odgovora - ali bi lahko bilo kaj narobe, če bi pač
takrat, ko sva bolana?