Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.3.2011 11:15:33
Lun1ca
BabyKitty oh ja bi šla v kino, ampak po mojem se več ne spravim v tisti stol tam not, ko sem tak okrogla itak mi pa ni več nikjer udobno.. tak da bo kr doma kak filmski večer
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.3.2011 14:57:23
floresita
witch vem kako ti je.. tudi jaz ko zagledam se mi dviga pritisk v celem telesu... Od začetka sem bla samo užaljena, zdaj ko pa se to vleče mesec za mesecem pa mi enostavno vsakič odvzame voljo sploh do tega.. Ker vidim,da je ves trud zaman.. Sem se že večkrat zjokala, ampak me na srečo moj fant vedno potolaži in mi govori razne "pravljice "...
babykitty saj vem.. Zato pa moreva delat in delat.. Da bo lažje takrat trpel, heheh
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 6:21:42
Lun1ca
Ah kje.. še vedno 2v1 in že čist nejevolna Upam, da začne ju3 polna luna delovat in da bo mela vpliv na mene in mojga otročka, da že pride enkrat končno ven!!!
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 11:34:20
floresita
heheh, še vedno 2v1.. Kinder Suprise... :P :P hec Ja, saj pravijo da je čisto normalno če rodiš 1teden prej, al pa 1teden kasneje.... :) Tako daa... Želim ti čim manj boleč porod.. veselju pa tako ali tako ne bo konec.. :)
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.3.2011 5:09:59
Lun1ca
Ah ta luna zgleda meni pomaga samo pri nespečnsoti Popadki - kaj je to?!?!?! No sicer so bli včeraj na CTGju celo zaznani rahli popadki (jaz nisem nič čutla) in je rekla G, da se očitno (pazi to) ŽE pripravlja sam kaj ko se nima več kaj dosti cajta pripravlat - sam še 5 dni.. v soboto sprožijo.. ju3 mam spet CTG, pa bomo vidli.. mogoče bo pa premalo plodovnice pa bojo kr ju3 sprožli
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 22.3.2011 12:52:35
Lun1ca
Še vedno nič.. mela danes CTG, vaginalni pregled, UZ in amnioskopijo.. no so se odločli, da daju še našemu otročku malo časa in če ne pride sam, sem naročena v petek ob 7:30 na sproženje poroda
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 22.3.2011 23:33:25
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca
Še vedno nič.. mela danes CTG, vaginalni pregled, UZ in amnioskopijo.. no so se odločli, da daju še našemu otročku malo časa in če ne pride sam, sem naročena v petek ob 7:30 na sproženje poroda
Nič se mu ne mudi Hehe, vsako ju3 na fb pogledam, ali še špilaš FV in si mislim, joj ne, pojdi v porodnišnico
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.3.2011 8:47:06
Lun1ca
Hehe ja sej zdaj še lahko, pol ne vem kdaj bo spet cajt za FV zdaj pa itak nimam kaj druga za delat. Nekaj se sprehajat okol sama se zdaj glih nea upam, da me ne zgrabi še kje kaj.. ah še manj kot 48ur - razen če me prej preseneti
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.3.2011 19:03:24
BabyKitty
floresita jaaaaaa ta mesec pridelaj in decemberčka 29.3. bo 1 leto odkar sem sama zagledala svoj plusek upam, da vas bo ćimveč proslavljalo mojo obletnico s
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.3.2011 18:20:54
witch
floresita počakaj še ene dva ali več dni in če M ne bo ponovi test. Upam, da je bil narejen prehitro. Meni je lansko leto zamujala celih 20 dni... Vsi testi negativni. Če naslednji testek ne bo pozitiven, potem nosečnosti najverjetneje ni. Jaz pa močno držim pesti, da bo pozitiven