Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:06:05
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...itak. pa veliko tržaške na pici... njami... zakaj nisi moj sosed'
You are reading my mind Pridi na košček, pa bo
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:18:32
Colt
Okej...tudi tale bosonoga Jodlarka ima nice outfit, priznam....
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:28:26
nejcko
Fanika je fušala, da glava peče, Sanja, kaj pa vem, nekako mi ni danes potegnila, ni bilo ok slišat, pa sploh ne razumem, zakaj so vsi tok s to Vitni Hjuston obsedeni, ker za njene komade moraš biti pa res mojster glasu. Jodlarka je bila fenomenalna. Devilsi so razturali, prav tako Allthat. Alen sicer lepo poje, ampak povprečje, čisto povprečje.
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:30:29
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Fanika je fušala, da glava peče, Sanja, kaj pa vem, nekako mi ni danes potegnila, ni bilo ok slišat, pa sploh ne razumem, zakaj so vsi tok s to Vitni Hjuston obsedeni, ker za njene komade moraš biti pa res mojster glasu.
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:34:08
maya2
Fanika je fušala, da glava peče, Sanja, kaj pa vem, nekako mi ni danes potegnila, ni bilo ok slišat, pa sploh ne razumem, zakaj so vsi tok s to Vitni Hjuston obsedeni, ker za njene komade moraš biti pa res mojster glasu. Jodlarka je bila fenomenalna. Devilsi so razturali, prav tako Allthat. Alen sicer lepo poje, ampak povprečje, čisto povprečje.
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:35:53
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Fanika je fušala, da glava peče,
Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila
Žirija hvali VSE, še nisi porajtala?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:37:27
poli*
All that- vredu koreografija in ples, sam meni ne potegne plesanje po neki zgodbi. Fanika- katastrofa. Ma ste videli v posnetku od doma, kako je lepo sama hodila? D. devils- korekten nastop (kdo že tko pravi?). Alen- nič posebnega. Sanja- kar nekajkrat zafušala. P. Vode- nisem niti gledala, ker mi gre na živce Jodlarka- še najboljši pevski nastop danes.
Komaj čakam maestro. Upam, da NE zmaga Lina. Edino to.
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:38:52
Felicita
pa da vidmo princesko...
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:43:58
Felicita
and we have a winner... 7letnica poje i'm your lady... priceless.