Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

BRAVO ZA VSE NAS
  BRAVO ZA VSE NAS  .
 .  ...na 14 dan sem bila na UZ, takrat sva  tudi
 ...na 14 dan sem bila na UZ, takrat sva  tudi , potem pa so me 2 dni ful jajčniki boleli. ginekoliginja mi je rakla, da naj sedaj naredim 1 mesec pavze potem pa spet jem naprej klomifen. ali katera ve, kako je s cistami, ali je to pogost stranski pojav klomifena?? v katerem ciklu s klomifenom pa je vam uspelo, ali ste tudi kaj "pavzirale"?
 , potem pa so me 2 dni ful jajčniki boleli. ginekoliginja mi je rakla, da naj sedaj naredim 1 mesec pavze potem pa spet jem naprej klomifen. ali katera ve, kako je s cistami, ali je to pogost stranski pojav klomifena?? v katerem ciklu s klomifenom pa je vam uspelo, ali ste tudi kaj "pavzirale"? 

, grem pa danes po recept za klomifen in mi naroča da vzamem 4 na dan 5-9 dan menstruacije????zelo mi je cudno...dala mi je dve skatlici tablet. v prvem krogu sem jemala 2 na dan 5-9 dan, ker imam PCO,nisem ziher ali naj vzamem kot je narocala ali pa raje po 2 na dan kot v prvem krogu? Hvala...
   , grem pa danes po recept za klomifen in mi naroča da vzamem 4 na dan 5-9 dan menstruacije????zelo mi je cudno...dala mi je dve skatlici tablet. v prvem krogu sem jemala 2 na dan 5-9 dan, ker imam PCO,nisem ziher ali naj vzamem kot je narocala ali pa raje po 2 na dan kot v prvem krogu? Hvala...