Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Prebrala sem, da barvanje las v začetku nosečnosti ni priporočljivo. Jst sm se barvala, sedaj me pa zanimajo posledice, če sploh so kakšne ali je to zopet za lase privlečeno?
RE: Barvanje las med nosečnostjo 10.6.2010 15:46:00
Anonimen
ne barvam se in se čisto dobro počutim
prve tri mesece pa sem ker nisem vedela da sem , ker sem imela neredne menstre, in sem bila pod psihičnim stresom, nisem niti pomislila da sem noseča , sva pa zelo dolgo delala na .
RE: Barvanje las med nosečnostjo 11.6.2010 18:23:08
natasarobi
Baje, da barvanje v nosečnosati ne škodje, čeprav se sama do 4 meseca nisem barvala (namenoma). Ko sem se ponovno začela barvati sem se barvala doma s kupljeno barvo (ne kano) in sicer z barvo čim bolj podobni moji.
RE: Barvanje las med nosečnostjo 18.6.2010 9:06:31
jakipaki83
Še ena pobarvana se oglaša Barvala sem se med nosečnostjo čisto normalno. Kakih 4x po moje. Zaenkrat se nič ne kaže pri . Nima pramenov ali pa kaj takega
RE: Barvanje las med nosečnostjo 18.6.2010 9:15:15
hel32
Evo, še ena pobarvana , barvala sem se v 1 , normalno, z blond peroksidno, mama stara 12 let, normalen otrok, odličnjak v šoli Barvala sem se tudi med 2 , mali čist narmalen. zda pri 3 sem se pred kratkim pobarvala z novim odtenkom pepelnato blod barve, tako, jaz mislim, da je to bolj za lese privlečeno, ne vem, bolj škodi kar neseš v telo, ne na telo, po mojih izkušnjah pa lepo nosečnost ti želim.