betricija
|
jutro danes mi pa pride mami pomagat likat. prste imam čisto zatečene, sedaj pri 16° v spalnici spim v samih spodnjicah, ker mi je vroče, sem opazila, da nimam potem prstov na nogi toliko zatečene. saj ne morem verjeti, da je tako..da je meni vroče..hehe.. špica lepo, da si čez vikend spremenila okolico. saj se bodo stvari uredile, drugače je pa povsod kakšna bedarija pri bajti. teta m - pa ti si mi fenomen, od kje ti res črpaš toliko energije. da bi jaz toliko delala, bi rodila že 2meseca nazaj. te občudujem. drugače pa sem jaz modrček kupila v pikapolonci, sam grem enege zamenjat, ker mi bo očitno premajhen, vse ostalo od spodnjic do vložkov, vat, blazinic pa sem kupila v Tosami. ej če želiš, ti lahko od tam kaj prinesem. itak moram it po spodnjice, se mi zdi, da mi bodo te medium za premajhne. imam 24.11 kontrolo pri G, pa se lahko kaj dobimo na tortici... ostale upam, da ste ok. aja, peči pa še niso priklopili. samo toplotno črpalko, vsaj toliko da imam vodo. danes je prišel mizar, da zakrpa dimnik, ker smo morali zožat tuljavo, jutri pa pridejo priklopit peč za drva in olje. pol mora pa moj še elektriko zvezat in globoko upam, da bo do konca tedna spet toplo v bajti. no hvala bogu, da imava klimo. porabiva manj kot če bi stanovanje kurila na kalorifer...a kaj ko je treba vse dedce preganjat da kaj naredijo...
|