Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Doma imamo že 10 mesecev staro Lili, ki je prava mala nagajivka in tudi mi2 sva si želela čim manjšo razliko. Bi verjetno delala na tem še prej, a sem imela prvič CR in pravijo, da je boljše malo več počakat. Se je pa rodila v 36. tednu, sicer vse b.p. tako, da upam, da bo tokrat vse ok, me je pa veliko bolj strah kot prvič
želim, da se čimprej pokažejo,da boste kmalu
vsem ostalim pa, da pridno čuvate svoje bušije.
, kk fajn, no jaz mam pa doma že kar velike otroke 12 in 8 let, zdaj pa nas je prijela želja še po enemu, ali mogoče eni... prva dva sta fanta
... No jaz pa tudi nisem več tok mlada , že kar celih 35 let
, 2
, PREGLED, ns, štajerska
, 5
Sva oba zelooooo vesela
, nič pametnega se ne dogaja ... saj vreme je fajn samo nasplošno je pa smotano... otroka se že sama zabavata... mož nekaj dela pa me noče matrat jaz pa počivam pa meditiram...