Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in do zdaj sm še bla vedno zadovolna in upam da bo tako tudi ostalo
ampak so dopusti in tak pač je..

.
. Imamo da srečno pripeljemo tole nosečnost do konca in se čez leto dni pišemo, katera je bolj zaspana
Ma, so čist napihnjene in boleče, samo da se jih dotaknem
Super,da je vse vredu in čestitke za uspešn pregled. Slabosti pa bodo že minile.. Zdaj te one opozarjajo na malega pikca, čez nekaj časa pa te bo že buši.
, predvsem zvečer
, enkrat sem tudi bruhala - po 9 letih, kolikor bo star mlajši sine... No drugače čez dan je blo pa ok , jaz glede kopanja nisem komplicirala, mi je pa pasalo kopalke preoblačit , da nisem imela mokrih, pa intimne robčke sem skozi vlačla za sabo
skoraj 7. tednov, tak da bi se moglo kaj videt.
, ki nas bojo razveselili
zdaj pa ne vem al je vzrok bla
srečno danes na pregledu in nič ne skrbi boš vidla da bom vse v redu in bomo prišle sedaj obe dve do konca.Pa javi se kako si opravla pa da izvemo veselo novico.
V četrtek imam pregled in upam, da je vse ok ... se pa malo bojim, da me bo poslala v kakšno bolnico