|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse naj Lari (LENČIKA) in vsem slavljencem...... 20.7.2005 9:27:22
|
|
|
|
puncica
|
LARA (LENČKA) :bravo: danes na :torta: piha 3 svečke Č E S T I T K E ! :darilo:. :bravo: :sloncek: Današnji mesečki :duda: so: 2 meseca: BOR (Čajček) 3 mesece: ELA (tiktak), NIKA (patty), TIAN (Arwen) 4 mesece: KLARA (DE…KLA…), LUKA (maja1977) 5 mesecev: ZOJA (Dolina), TIAN (atinav) 6 mesecev: TIMOTEJ (Marija*), ŽAN (pia1) 7 mesecev: LUCIJA (mika), GABRIEL (Selena), GAŠPER (kepa*), 8 mesecev: DOMEN (Nani-nani), JURE (sergeja26) 9 mesecev: MATIC (rubin) 10 mesecev: LARA (maja24), ZALA (princeska Zala), VAL (janaja) 11 mesecev: BORUT (borci) :bravo: :bravo: :bravo: Vsem imenovanim in neimenovanim slavljencem čestitke :bravo: , mamicam pa šopek :rozica: :sloncek: :sloncek: :bravo: :bravo: LP P.S. Za napake in dezinformacije se vnaprej opravičujem:)-
|
|
|
|
|
Vse naj Lari (LENČIKA) in vsem slavljencem...... 20.7.2005 9:56:33
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke vsem!!!:sloncek::sloncek::sloncek::metulj::metulj::metulj::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
|
Vse naj Lari (LENČIKA) in vsem slavljencem...... 20.7.2005 10:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke!!!! :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: Veliko se cartajte.:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Vse naj Lari (LENČIKA) in vsem slavljencem...... 20.7.2005 11:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitamo tudi mi :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.