Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: K rednemu ali k dežurnemu? 2.7.2010 11:47:04
|
|
|
|
magda_velepič
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 V bistvu se gre za to, da mam že 4 dni krvave izcedke, sem najprej mislila, da gre za slabši menzes, pa je test pokazal, da ne , zdej bi se šla pa preventivno pokazat... Sestra je rekla, da nej seveda pridem, samo zdej mi pa ne znese takoj Štiri dni praviš potem,če greš k dežurnemu reči raje od včeraj drugače boš plačala,ker to potem ni več nujno stanje kar traja več kot trid dni.Vsaj pri nas v ZD tako piše na velko.
|
|
|
RE: K rednemu ali k dežurnemu? 2.7.2010 13:38:39
|
|
|
|
ledenaa
|
No,če hočeš krvni test pa greš v zdr. dom pač ko "imaš čas" ,plačaš nekaj evrčkov in voila
|
|
|
|
|
RE: K rednemu ali k dežurnemu? 3.7.2010 14:19:45
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz če bi zakrvevla, bi takoj letela h G. Naja upam, da je vse ok.
|
|
|
|
|
RE: K rednemu ali k dežurnemu? 4.7.2010 16:18:07
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz če bi zakrvevla, bi takoj letela h G. Naja upam, da je vse ok. Ni bla taka panika, kar se krvavitve tiče, pa ne želim paničart za brezveze... Drgač pa zaenkrat ok, jutr moram nazaj... Hvala Najaa
|
|
|
|
|
RE: K rednemu ali k dežurnemu? 5.7.2010 9:06:42
|
|
|
|
mojamura
|
naja17 upam da bo vse ok
|
|
|
RE: K rednemu ali k dežurnemu? 5.7.2010 9:37:19
|
|
|
|
vesna_b
|
tudi jaz upam, da bo vse ok in da bo tvoja brez problemov
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?