Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sedaj mam eno kapučino pavzico potem morm pa še premajhne cunje od Žiga drugam dat, pa seveda me hot lover vabi

posvetim.
.....danes je Hana po 1 tednu pogumno zakorakala v igralnico(kljub temu da je ena punčka jokala),se je šla takoj igrat-nobene solze
.....samo še čaj si bom skuhala za s sabo,ker na gradbišču je kar mraz
.......pa upam,da ne bo kriza z vrtcem trajala
Sploh ne vem vecal me ledvice bolijo al hrbet...Zvecer ,ko Mihaila uspavam na nasi postelji ga sploh ne morem dvignet da bi ga v posteljico prestavila,ga zato kr mozek...v posteljici pa gre zdaj ven sam sem mu dala ven in je tok vesel...Keramika se ne bo delala ta vikend ampak se bo pa knauf do konca naredil pa moz bo ravnal stene z glet maso pa knauf tudi tam kjer se je sestavljal...Vceraj sem bila pri sestri,mozek in ati sta gletala v stanovanju ...in sem po dolgem casu videla stanovanje ,ker ze dolgo nisem bila tam in mi je prav vsec