Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
Tamika a ni dobr strojček za depilacijo, jaz sem ful zadovolna Dobro opravita z Maijem Sjmm kar počasi, sej vreme je res za en drek, vidva se kr razvajajta s akavico in risankami
čebela Nejc že od nedelje zvečer ne bruha, je živahen tko da bo šel jutri najverjetneje v vrtec.
tamika...itak pridna že od zgodnjih ur...pa dobro opravita z Maijem...a je kaj posebnega ???
tanči...lepo, da so vas spet povezali s svetom ...kako ste se kaj navadli na novo okolje??...pa kdaj se kaj oglasi na kak kofetek...lahk tud z mladino...se bojo mau igral
ajvy....naj ti hitro in lepo minejo delovne urice
mi2 sva mau dnevno u red spravla...sam zravn Maja je nastalo več razmetanega kot pospravlenga...k je tok turbo pospravlu d je šlo kr po luft....zdej pa sušilc kliče, pakej je treba u lonce vržt...popoldna...šoping...morm še plonk listek sestavt
jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! pol je vse ok....sej jz sm pa mela na četrtek CR...sm šla u pondelk domou....sm komi čakala svojo pojstlo in vse moje ptičke...sigurn je enako s kolumbo.....ooooo, kok je to lepo...
sem nazaj.......mi je naredila UZ ....... je pokazal spol me drži,da bi šla,kar kej kupit za bejbija .....spol bo zaenkrat še skrivnost-čez 5t imam morfologijo in gre možek zraven,tko,da če še 1x isto pove-boste pa izvedele
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.10.2010 10:04:21 >
evo mi smo zopet priklopljeni na internet in siol tv..kdo bi si mislil da moraš na take stvari v današnjih časih tok časa čakat drugače pa smo se preselili in smo že en mesec v naši hiški...imamo se ful dobro..sicer je še kar nekaj dela , čakamo še omare tko da smo bolj po kavbojsko ampak je SUPERRRRRRRR
kako ste kaj ve?...a mogoče dobim kakšno obnovo, ker nimam pojma kaj dogaja..
vem da je kolumbo rodila fantka...a je Jure ali Jurij? kako kaj ostale nosečke? a je kera nova? kako kaj ostale preseljenke, je že vsem uspelo?
malčki palčki malčice palčice so vsi ok? pa mamice tudi?
evo mi smo zopet priklopljeni na internet in siol tv..kdo bi si mislil da moraš na take stvari v današnjih časih tok časa čakat drugače pa smo se preselili in smo že en mesec v naši hiški...imamo se ful dobro..sicer je še kar nekaj dela , čakamo še omare tko da smo bolj po kavbojsko ampak je SUPERRRRRRRR
kako ste kaj ve?...a mogoče dobim kakšno obnovo, ker nimam pojma kaj dogaja..NO TI MALO POMAGAM
vem da je kolumbo rodila fantka...a je Jure ali Jurij?JURE kako kaj ostale nosečke? a je kera nova?PETRUŠK JE TAZADNJA ZAENKRAT kako kaj ostale preseljenke, je že vsem uspelo?MIHAILO IN CLAUD STA TIK PRED VSELITVIJO,KATJUŠA SE JE PA ŽE PRESELILA
malčki palčki malčice palčice so vsi ok? pa mamice tudi?JAP
uf 1000 vprašanj...NA TOK TI JIH PA NE ODGOVORIM
danes imam dopust ker imava s Hano cepljenje...lp STA MALEDVA DRUGAČE UREDU?
Hej hoj, jst iz pregleda. Še vedno je fant, G je bil pa čist paf , ko je naračunal težo. Dečko ma že 2530g, jst pa še točno dva meseca do konca. Tko da je reku da bi blo pametno če grem na dieto, uno za sladkorne bolnike. Sem rekla, ja, da ne bo tok velik, pa je reku, sej velik bo tko al tko, sam da še večji ne bo. Drugač je pa vse ok, ubistvu kej dost druzga sploh ni komentiru ker je bil pomoje preveč šokiran od teže
helouuu... ne vročina še prisotna...ampak samo zvečer...sva glih od P....je reku da je tak virus, da je 2 dni vročina, pa pol 2 dni ne pa pol spet 4 dni bl zvečer....pogledal je še 1x ušeska....v enem čist mal mal vnetja, tko da za vsak slučaj trakec do jutri, da se nebi kaj hujšega razvilo....bolniška še do petka, ampak jutr pa u četrtek grem mal u šiht, drgač bom pomoje knižco dobila
to zveni kolkr adenoviroza..ti je kaj poimenoval ...al je rekel samo virus... Uf tega se spomnim pr Tarji...2 dni bruhanja, 2 dni driske, 2 dni vnetih uše, 2 dni vnetega grla, 2 dni izpuščajev...tko 14 dni,....takrat sem misnla da, se mi bo zmešalo... Upam, da to ni to..,.in da čimprej prebrodite ta virus
ajej ajej...bog ne daj ajvy...norišnca..se mi zmeša....
ne je reku da je sam virus in da naj bi zj čez 2 dni blo dobr
Hej hoj, jst iz pregleda. Še vedno je fant, G je bil pa čist paf , ko je naračunal težo. Dečko ma že 2530g, jst pa še točno dva meseca do konca. Tko da je reku da bi blo pametno če grem na dieto, uno za sladkorne bolnike. Sem rekla, ja, da ne bo tok velik, pa je reku, sej velik bo tko al tko, sam da še večji ne bo. Drugač je pa vse ok, ubistvu kej dost druzga sploh ni komentiru ker je bil pomoje preveč šokiran od teže
o birdy...velik fant bo.sam da je vse ok, mogoče pa ni dobro tehtal, telim meritvam jest ne verjamem čist..a ime imata že izbrano?
Punce danes pride kolumbo z Jurijem domov iz porodnišnice. Če bo utegnila se bo zvečer javila
jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! pol je vse ok....sej jz sm pa mela na četrtek CR...sm šla u pondelk domou....sm komi čakala svojo pojstlo in vse moje ptičke...sigurn je enako s kolumbo.....ooooo, kok je to lepo...
Tanci, sej če bi sam enkrat meru bi še rekla da gre za napako. Tko je pa trikrat meru. Pa moj G ni en panik tko da mu kr verjamem. Pa tud pri Neli in Kristi je zadel zelo dobro tko da mislm da dobre meritve dela.
eva pa je mela 3 tedne nazaj hudo slinovko - 14 dni...in ji je tolk imunski sistem podrlo, da koj k je pršla nazaj v vrtec je spet zbolela...viroza...2 dni huda vročina 2 dni nč...zj pa spet pomalem kuha...ampak bolj proti večeru.... mal ušeska bolijo, kašla...pa tko naprej...nč luštnga ampak bo moglo minit....
Tanci, sej če bi sam enkrat meru bi še rekla da gre za napako. Tko je pa trikrat meru. Pa moj G ni en panik tko da mu kr verjamem. Pa tud pri Neli in Kristi je zadel zelo dobro tko da mislm da dobre meritve dela.
ne sej nisem misila da gre za napako, ampak pri teh meritvah so odstopanja sam to...ziher ve kaj in kako se meri tale tvoj dohtar, tko da če on pravi da je velik fante pol bo že držalo...kako so kaj pupe?