Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
same uživačice, ene na morju ene na poroku spet druge na bazenu jst pa sama doma in komi čakam, da moj pride.... ju3 imama varstvo ker grema v Vitanje delat.... komi čakam, da bo konec kaj sma si šla toliko dela nardit
kuham sosilce za nas tri, da si nafilamo lačne želodčke
sale sparina ni več normalna.... dobesedno sem si zdle mrzel pir odprla smo bli prej zunaj smo se mal pr sosedih igral in smo se šli domov v bazenček namočit ker sta bla oba čist gnila..... potem smo šli pa še na en sprehodek in smo prišli domov spet vsi prešvicani.... zdej sem jih v banji namakala no zdej sta pa že vsak v svoji postelji..... mojga še ni me je pa klical, da so čez mejo
simonakr dej ti nam kako ploho pošl.... blo je sicer oblačno in je nakaj ropotalo tam zgoraj sam ni nič dol padalo pa bi prav pasal... kdaj greste pa vi na morje oz. na dopust?
spala sva do zdele ......domov sva prišla pa ob 2.30,ker je bil moj že full zmatran,jaz pa itak lohk še ene 2 uri plesala ....poroka full lušna,full dober žur so naredili,ženina so nam ukradli ,v eni igrci sem mogla sodelovat in je bilo smeha še in još .....tudi z možem sem veliko plesala(drugače on sploh ne pleše) in že zato mi je bilo vseč
zdej se pa baševa s piškoti,Hano babi daje ajat,midva bi mogla pa v trgovino ker je prazen hladilnik
lep dan
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.7.2010 11:29:20 >
Še malce poročanja. V petek zvečer Nejc zakuha na mal čez 39, calpol pomaga in spimo vso nočko, zjutraj mal čez 6 pa že slišim - mami jutro je je treba vstati in Nejc brez vročine kaj ga je dajalo pojma nimam. Predvidevam malce da je bilo od prekurjenosti. Ker je bil ok, se odločimo da gremo na vikend, da praznujemo očkovih 50 let. Imeli smo se super, uživali, šli z gondolo na Vogel, tortica je bila tud lepa tako da je bil res lep vikend. Pa tud pasalo je nič kuhat . Je pa mene ulovil en prehlad in sem čist sesuta, dons sem kr na ležalniku poležavala tko da upam, da gre čim prej stran od mene ker rabim energijo.
sjmm... verjetno sem prepozna..pa vseeno jaz sem vzela za našo ene 3 bodije s ta dolgimi rokavi, če bi glih kej padal... pa ene 7 majčk s kratkimi in ene 5 bodijev s kratkimi rokavi, 5 hlač, 4 oblekce.... no skratka vsak dan sem jo zih ene 3x preoblekla, čeprav smo bili cel dan na plaži... no u glavnem se je za zajtr in večerjo obvezno popackala, pol pa še ko smo šli u otroški disko....
u glavnem, jedla sem k pras...ica... zredila sem se pa za 2 kili.... moj me je za...je...ba..vu, da SEM FULLLLL BAJSIKA... večerje so ble res fenomenalne.....
spoznal smo tri družine z majhnimi otročki....
aja se moram pohvalit... moj Tyson je, razen prve noči, spala po celo noč do osmih zjutraj brez gundžanja in jambranja.... sam ne upam prehitro se hvalt, da bo zdaj spet kr neki....
V soboto sva šla z mojim v kino - sva šla Mrk gledat ( kr v redu film), Sva prišla bolj zgodej in sva spala samo ene 4 urce. Celo nedeljo sm prihajala k seb, naspala se še nism, to bom še mal rabla!
grem kofetkat
Simonakr jutro ej super za malce "žuranja" Še eno vprašanje imam zate k si ravno iz tega foha A sme nosečnica vzet kake tablete oz. pastile za grlo? Ma me tok grlo boli pa ne vem če sploh lahko kej vzamem a je karkoli da si olajšam tale moj prehlad razen lekadolčkov? hvala ti
Baki ja mi smo ob 7 vstali , sam jaz bi še spalaaaa