|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
14.7.2010 6:23:29   
gapii27
jutrouser posted image

naša dva falota ga serjeta že dva dni... smo že od 05.00 pokoncuser posted image  porka špinčičuser posted image

pa sej bo, a ne?

22 gremo na morje in me je kr strah kako bouser posted image

fargi dej še mene spusti do tvojga albumčkauser posted image

bibon je gapi zamenjal cucele... sem gledala po mescih in ker cem zdej mela do 6 mescev, sem avtomatsko gledla nad 6 in bubmar nisem vidla da je za kašiceuser posted image   no zdej imamo MAM 3user posted image

caw

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
14.7.2010 7:21:18   
Goldy
Jutrooo!

mismis - samo zate bomo prilepile kakšno fotko!user posted image  Kako si bejba???

gapii - naša je tudi imela eno obdobje, ko smo vstajali okrog 5, pol 6 pa nič zaspali nazaj. Pa je minilo...user posted image  V tele vročini se ne bova dobivale, kaj?? Mogoče drugio teden, preden greste na dopust???

fargi - user posted image  za popek in dojenje. Tudi jaz bi rada videla tvojega princa! Plizz!

hermy - še malo, pa jo boš lahko s seboj jemala samo, če boš imela pleničke, pa dudo, pa še cel kup drobnarij.user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka - tole letos v zvezi z organizatorstvom je bila milina....je bilo prejšnja leta mnogo več....user posted image  Se pa vsako leto spet kaj naučim!user posted image  Pridna za pospravljanje. Mi smo imeli v petek generalko...moj je pomil vsa okna, posesal, kuhinjo in dnevno zrihtal, jaz pa kopalnico, prredsobo in spalnico. Zdaj bi se lahko še malo nad omare spravila, pa kakšne papirje stran pometala....

semper* - jap, moj mož je, khmmm, nekaj let mlajši od mene.user posted image  Ti kar malo zadremaj zraven K.

Kaj pa ostali sonček, mojsonček, seren* (ups, seveda si na dopustu), sabsa, kimsy, kruce, blanč....?

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
14.7.2010 8:27:17   
biba007
Helooooooooou, pupikeuser posted image

Najprej najpomembnejše (pozabite vročino in druge vobče nadležnosti): Bibon Grande je včeraj peljal la-mama-nouveau na date!!!! Jap, smo se zrihtal in šli na lepše (no, roko na srce, šla sva "samo" v kino - ništa od kakega delux wine-and-dine-experienca, jasno ... ampak! (in tole je velik AMPAK!) mama se je stlačila v štikle, ki so ji, za razliko od ostalega, razveseljivo še vedno kot uliti!user posted image

Fargi, Ajček je res super cortl. A je tudi bjondko? In jupijej, jupijaj, da vama je zalaufalo (Fargi je pa car, Fargi je pa car!)user posted image

Goldy, hvala za traček (to je vedno luštno brat). Ste pa v srcu PCja, kaj? Se sliši prav (akhem, v pomanjkanju primernejšega izraza) smelo ... a se tole prav sliši? Me je zamikalo, da bi šli še mi enkrat pogledat vašo fešto... no, če bi se dalo s kakšnim izkušenim vodstvom, k'nede, bi bilo pa še lepše (jaja, se Bibon že štuli za naslednje letouser posted image ).

opaaaaaaaaaaa, nekdo se je zbudil in je LAAAAAAAAAAAAAAČEN!!!!
Šibam....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
14.7.2010 9:08:45   
lučka 25
Dbro jutro, vroče jutro.

Mi smo danes bolj slabo spali, je šla Neža kar k nama spat. No, oči je potem raje spokal na kavč, ker ne zdrži brez svojega prostora, ki ma ga mala madam vzame user posted image . Še potem se je celo noč premetavala, stokala,....zjutraj pa je končno ven pokukala desna zgornja 4, pa mamo 7 zobkov. Samo kaj, ko sta že spodnji 2 napeti, pa zg, 3,.... še bo pestro user posted image


bibon, bravo za ata bibona user posted image  user posted image  user posted image  Vidiš, tako je prav, treba je še naprej mislit tudi na sebe, par,....pa uživat, ker ko dobiš otroka še ni konec sveta, samo bolj pestro je user posted image .

Goldy, ja pospravljanje....meni ne diši. Saj sproti veliko naredim, samo kakšni koti pa vseno ostanejo pozabljeni user posted image .

gapi, za morje naj te ne skrbi. Pri nas je bilo še vsakič (pri 2,5 mescih, 10 mescih, 1 letu), da je namorju spala kot polh. Tudi čez dan. Ker jih zrak, veter, morske vonjave, tempo,....ma vse jih bolj zmatra. Prvo noč je še malo nemirno spala, da se je navadila, potem pa kot polhek. Tako da nič bat.

hermy, ja zdaj imaš potovalko vedno sabo ampak pakirat pa ni treba nič vanjo, je živi paket ves čas v njej user posted image  No, pri nas pa je bila v mojem trebuhu ves čas mirna, nikoli se brcike niso videle na ven. Ko pa se je rodila pa.....žuuuur, živa je kot ne vem kaj user posted image


A ja, sem včeraj pozabila povedati, da je moj končno na dopustu in to za 5 tednov, potem pa spet treningi, tekme,......in čakanje na naslednje leto, ko bo imel spet dopust. Še dobro, da imava oba take službe, da morava me šol. počitnicami koristiti 5 tednov dopusta v kosu.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 8:32:59   
gapii27
ojjjjj babe

smo padle že na drugo stranuser posted image
vas/nas res vročina zdela čistuser posted image
no danes spali mal boljše, no dost dost boljše, sam zvečer je blo eno uro drenjauser posted image    danes začnemo z novim sistemom...gremo spad že ob osmihuser posted image   je itak vseen, če se prej zbudita, ker se to že zdaj, pa gresta spat ob pol desetih

upamo, da bo šlo

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 9:48:53   
lana70
Opa, bravo Grande Bibon, vsaka čast user posted image . Bibek, jaz mojih štiklov ne obujem več, sem čist razštelana user posted image , tako da je mogoče pri tebi že to spodbuda, da se ti bo vse vrnilo nazaj user posted image  na svoje mesto.

Pa BarbiG čestistke in obilo cartanja s princeskama user posted image user posted image user posted image !

Punce , jaz imam pa eno vprašanje. Mi imamo še kar dudo za do 3 mesecev user posted image . Baje, da bi morala kupiti večjo. A škodi kaj tamala duda, ali se kar odpravim po novo dudo????

_____________________________

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 13:54:24   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, pri nas pa je bila v mojem trebuhu ves čas mirna, nikoli se brcike niso videle na ven. Ko pa se je rodila pa.....žuuuur, živa je kot ne vem kaj user posted image

A ja, sem včeraj pozabila povedati, da je moj končno na dopustu in to za 5 tednov, potem pa spet treningi, tekme,......in čakanje na naslednje leto, ko bo imel spet dopust. Še dobro, da imava oba take službe, da morava me šol. počitnicami koristiti 5 tednov dopusta v kosu.


Bibon, krasno za randi...,mene kar mal skrbi, da bi ne imela več NAJU, ko bo enkrat še beba user posted image !

Lučka, hvala za tolažbo...mogoče bo pa naša potem ves čas spala, ko se rodi user posted image  user posted image  user posted image !!! Čeprav me to hudo skrbi, ker naj bi bila user posted image  in za te pravijo, da so pravi mali user posted image !?! Bomo videli kmalu!!!

Krasno, da si lahko vzame toliko dopusta vsaj enkrat na leto...jaz vsak njegovo prost dan tako čakam user posted image !!! Me prav zanima, koliko bo lahko prost zdaj, ko se pupa rodi user posted image ??? Ene 5 tednov user posted image  user posted image  user posted image   (kako smo že rekli včasih....svinja sanja o koruzi???)!!!


(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 15:15:40   
Fargesia
uuuuu, bravo ata bibon!!!user posted image user posted image user posted image

gapi, na fb so slikce...goldy, moje kratice na fb so M.J. pa en klobuk mam na glavi...poglej pri bibonu, lučki, ajsiki...pa še kje. drugač sem vaju pa obe tuki zaprosila za prijatlejstvo pa boste lahko slikco vidle.

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 15:51:25   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce , jaz imam pa eno vprašanje. Mi imamo še kar dudo za do 3 mesecev user posted image . Baje, da bi morala kupiti večjo. A škodi kaj tamala duda, ali se kar odpravim po novo dudo????


Uuuuuuu, tole pa znam, tole pa znam, čeprav nas šišate za genau 2muser posted image !!!

Torej: Če potegne (i.e. se ne jezi, ker ne teče dovolj - verjemi, tegale hudovanja ne moreš zgrešit) in ti poje dovolj, NI PANIKE. Itak se, če se ne motim, še dojita, kar pomeni, da vama bo na mini dudi celo lažje, ker se sicer začnejo jeziti na joški, ker pa tista ne teče več dovolj. In gladko optirajo za flašo (jaja, tudi punceuser posted image ).

Po drugi strani bosta pa slej ali prej ITAK morali nabaviti večjo - samo mudi se vama ne prevečuser posted image .

A dobim kakšne točke za pravilen odgovor?user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 17:36:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007


IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce , jaz imam pa eno vprašanje. Mi imamo še kar dudo za do 3 mesecev user posted image . Baje, da bi morala kupiti večjo. A škodi kaj tamala duda, ali se kar odpravim po novo dudo????


Uuuuuuu, tole pa znam, tole pa znam, čeprav nas šišate za genau 2muser posted image !!!

Torej: Če potegne (i.e. se ne jezi, ker ne teče dovolj - verjemi, tegale hudovanja ne moreš zgrešit) in ti poje dovolj, NI PANIKE. Itak se, če se ne motim, še dojita, kar pomeni, da vama bo na mini dudi celo lažje, ker se sicer začnejo jeziti na joški, ker pa tista ne teče več dovolj. In gladko optirajo za flašo (jaja, tudi punceuser posted image ).

Po drugi strani bosta pa slej ali prej ITAK morali nabaviti večjo - samo mudi se vama ne prevečuser posted image .

A dobim kakšne točke za pravilen odgovor?user posted image




..smotka jaz user posted image , na TOLAŽILNO dudo sem mislila...

_____________________________

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 20:34:36   
lana70
Mene reeees daje pozabljivost....ne vem, če sem že zagnjavila z vprašanjem, kdaj otroka v športni del user posted image , ampak zadeva je pri nas skooooraj aktualna, tako da bom vesela vsakega nasveta. Imamo pa maxi cosi muro.

_____________________________

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 20:38:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Mene reeees daje pozabljivost....ne vem, če sem že zagnjavila z vprašanjem, kdaj otroka v športni del user posted image , ampak zadeva je pri nas skooooraj aktualna, tako da bom vesela vsakega nasveta. Imamo pa maxi cosi muro.


naš je šel pri 4 in še malo... ampak prvih par tednov se je vozil v pozi supermana user posted image  na trebuhu in gledal naprej. potem pa sem mu pri ene 4,5 mesecih dvignila naslon (na srednjo stopnjo) in podložila kolena z zvito deko, da hrbtenica ni tako trpela. to je bil tudi nasvet naše P user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 22:40:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Mene reeees daje pozabljivost....ne vem, če sem že zagnjavila z vprašanjem, kdaj otroka v športni del user posted image , ampak zadeva je pri nas skooooraj aktualna, tako da bom vesela vsakega nasveta. Imamo pa maxi cosi muro.


naš je šel pri 4 in še malo... ampak prvih par tednov se je vozil v pozi supermana user posted image  na trebuhu in gledal naprej. potem pa sem mu pri ene 4,5 mesecih dvignila naslon (na srednjo stopnjo) in podložila kolena z zvito deko, da hrbtenica ni tako trpela. to je bil tudi nasvet naše P user posted image


Mi smo jo dali pri 5,5 mescih, ko nam je to odobrila pediatrinja. Ker je že sedela ob opori, tako da smo jo imeli tako, da je bilo naslonjalo na sredjo stopnjo. Pri 6 mescih je sedela že samostojno, tako da smo jo potem pri ene dobrih 6 mescih že počasi za par minut v čisto sedeč položaj, kar smo vsak dan podaljševali,...na koncu pa je bila že lepo v sedečem položaju.
Glede na to, da je vroče, jo kar daj v šporni del, pa najbolje da na sedež daš kakšno brisačo, plenico, da se ne bo toliko potila, ker se mi zdi, da so ti materilalivozičkov zelo nezračni.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 22:40:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana70


IZVIRNO SPOROČILO: biba007


IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce , jaz imam pa eno vprašanje. Mi imamo še kar dudo za do 3 mesecev user posted image . Baje, da bi morala kupiti večjo. A škodi kaj tamala duda, ali se kar odpravim po novo dudo????


Uuuuuuu, tole pa znam, tole pa znam, čeprav nas šišate za genau 2muser posted image !!!

Torej: Če potegne (i.e. se ne jezi, ker ne teče dovolj - verjemi, tegale hudovanja ne moreš zgrešit) in ti poje dovolj, NI PANIKE. Itak se, če se ne motim, še dojita, kar pomeni, da vama bo na mini dudi celo lažje, ker se sicer začnejo jeziti na joški, ker pa tista ne teče več dovolj. In gladko optirajo za flašo (jaja, tudi punceuser posted image ).

Po drugi strani bosta pa slej ali prej ITAK morali nabaviti večjo - samo mudi se vama ne prevečuser posted image .

A dobim kakšne točke za pravilen odgovor?user posted image




..smotka jaz user posted image , na TOLAŽILNO dudo sem mislila...


Jaz mislim, da če ji ustreza, je še ni treba ukinit in kupi večjo. Je pa tako, da mi je nikoli nismo imeli, ker jo ni hotela in tako težko prav pametujem user posted image
Bi nam pa dostikrat prišla prav za tolažbo, spanje,....samo kaj ko hoče it naša madam ves čas nekaj posebnega user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 15.7.2010 22:42:17 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 23:25:17   
Kruce Fiks
http://www.zurnal24.si/slovenija/za-grosuplje-707-evrov-vec-178018/clanek user posted image

_____________________________

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 23:48:32   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lana70


IZVIRNO SPOROČILO: biba007


IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce , jaz imam pa eno vprašanje. Mi imamo še kar dudo za do 3 mesecev user posted image . Baje, da bi morala kupiti večjo. A škodi kaj tamala duda, ali se kar odpravim po novo dudo????


Uuuuuuu, tole pa znam, tole pa znam, čeprav nas šišate za genau 2muser posted image !!!

Torej: Če potegne (i.e. se ne jezi, ker ne teče dovolj - verjemi, tegale hudovanja ne moreš zgrešit) in ti poje dovolj, NI PANIKE. Itak se, če se ne motim, še dojita, kar pomeni, da vama bo na mini dudi celo lažje, ker se sicer začnejo jeziti na joški, ker pa tista ne teče več dovolj. In gladko optirajo za flašo (jaja, tudi punceuser posted image ).

Po drugi strani bosta pa slej ali prej ITAK morali nabaviti večjo - samo mudi se vama ne prevečuser posted image .

A dobim kakšne točke za pravilen odgovor?user posted image




..smotka jaz user posted image , na TOLAŽILNO dudo sem mislila...


Kljub temu, da ti je Biba odgovarjala za cucelj, je kar prav odgovorila. Jaz sem se tudi z drugimi mamicami pogovarjala o teh velikostih za dude, pa smo nekako prišle do tega, da (kao) premajhna niti ni problem. Jaz sem šele pred časom dala tamalemu tisto od 6 mes. dalje. S tole izjavo se kar strinjam.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.7.2010 23:58:56   
Sempervivum
Fargesia, dobrodošla med nami user posted image  Zelo lepo ime sta izbrala za malčka. Moj nečak je tudi Andraž ... super dečko user posted image

Hermy (mimogrede, a je to okrajšava za Hermiono iz Harryja Potterja? user posted image  To je ta prva asociacija, na katero sem pomislila user posted image ), nič ne skrbi glede user posted image  Jaz sem pričakovala rakca (ker naj bi bili bolj družinski, pa ta drugi nečak je tudi rakec - super srček) in bila kar malo žalostna, ker je tolk zavlačeval, da je potem pristal med levčki, ampak to je en tak angelček, da mu ga ni enakega user posted image  Tudi tvoj/a bo daleč od user posted image , boš videla. Samo še malo počakaj user posted image

Gapii, kak je s spanjem? Je uspelo user posted image

Ja, vročina nas zdeluje 100 na uro user posted image  Mi se moramo kar bolj v hiši zadrževat, edino noter se še da zdržat. No, saj sem vesela, da nimamo tudi noter ful vroče, sam jaz bi bila tudi zunaj rada user posted image

Vsem ostalim pa lep pozdravček in mahljajček user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
16.7.2010 7:54:24   
gapii27
user posted image user posted image user posted image jutrooo

uspelo je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
trkamooooo tudi user posted image

ja smo zaspal 20.20 in smo spali do 06.30 user posted image user posted image user posted image user posted image   se mi je ponoči zdelo, da se jes slabo spala, ker sem samo čakala kdaj se bo kiri zbudil user posted image

no sta bla pridna, sam dvakrat smo dudo popravli

se je ponoči pripravljalo na neurje in so napi vsi skakali po bajti pa avte v garaže tlačli, jes pa nič ne vem zatouser posted image   sam slišala sem, da veter full piha

no zdej smo se najedli, previli, oblekli in spili kavo(mamiuser posted image )  bomo vrjetno bomo šli malo ven zdaj, ko je še vredi luft

še 6 dni pa gremo čofačofauser posted image

lepo dopoldne

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
16.7.2010 7:56:52   
gapii27
fargi  ja na Fb-ju sem jih videla... sem misla, da maš tu gor kaki secret albumčekuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
16.7.2010 14:45:52   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27



se je ponoči pripravljalo na neurje in so napi vsi skakali po bajti pa avte v garaže tlačli, jes pa nič ne vem zatouser posted image   sam slišala sem, da veter full piha



Še ena taka user posted image  

SUPER za spanje user posted image

Mi se bomo pa tudi naslednji teden enkrat podali na morčka. Jeeeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.7.2010 7:48:08   
gapii27
jutro

ja ki pa ste vse? a ste že na dopustih? 
smo včiraj zaspali mal pred osmo in smo spali do sedmihuser posted image user posted image   hura za naša pojbičauser posted image

upam, da se bosta res fino navadla tega ritma... je prav fajn zvečer ležati in gledati tv...pa še kajuser posted image user posted image

lepo dopoldne

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.7.2010 13:14:36   
lučka 25
gapi, super za spanje. Ja, zvečer pa paše mal TV pogldat, mal počit user posted image

seper*, mi gremo pa čez en teden na morje. Kooomaaaaj čaaakaaam user posted image

Naša madam se je tudi naspala od 21h-7.30 Uf, kako je pasalo, ker zadnje dni se je zbujala že ob 6.30 user posted image  pa ponoči skoz nekaj stokala....no zdaj naj bo pa spet mirni spanec.


Drgače pa, vroooočeeeeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.7.2010 14:59:41   
Kruce Fiks
Živjo! Da se malce javim...
Včeraj je pri nas pričel na plano lezti prvi zobek, z nič - zero težav.
Mala ratuje prava navihanka in nas že krepko probuje.
Pa tudi jezička že pokaže ako lepo prosišuser posted image

lp

_____________________________

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.7.2010 15:36:45   
gapii27
kruce user posted image bravo za zobkauser posted image

mi pa še čakamo :)  vsak dan preglejujemo, pa ni od nikoder nobenga :))))

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.7.2010 17:01:55   
Kruce Fiks
user posted image

_____________________________

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?