Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sploh nimam filinga, da bi bil še poletje. Gremo večerjat, pa pod tuš in v pojstlo. Pol pa mal mira pred tv-jem.
Jst sem mela tako reakcijo pri Timu k me je začel špikat ponoč:" Joj, pa ne glih to noč, ker sem ful zmatrana, pa sam še dons bi rada spala. "
(kofetkanje za nazaj in za naprej, tam v Kamniku me je celo toča dobila), nato popoldne na kolo pa na vrt. Mali zdržal brez plenice tja, tam 2x lulal in kakal, zdaj doma pa lula vsakih 5 minut. Očitno se je prehladil. Jutri bo pa še bolj hladno, okoli 14 C.
za bolančke, za njih
, sem se pa zdaj zmenila za jutri s prijateljico oz. z njenim možem, ki je na dopustu. So slučajno prestavili odhod na morje, punčko imajo pa dopoldan v vrtcu tako, da bom šla jutri v trgovino in dobim varstvo tačas. Če pa oni ne bi prestavili morja bi bila pa res kriza, ker so vsi poznani v moji okolici nekje po dopustih.