Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ja hujšal bomo pa pol enkrat
. kam pa greš rodit a v postojno?
. Moras racunat, da sem najprej izgubila kaksne 4kg in zacela pridobivati sele nekje v petem, v sedmem sem bila nekaj casa na zacetni tezi, zdej pa bom do konca dobila se max 1kg ce sploh. Tako je bilo tudi prvic, sam sem se takrat blazno sekirala, ce dete raste. Zdej se sploh ne, saj imam prevec lastnih zalog, dete crpa kar pojem, jaz pa crpam iz zalog, tako da ni problema. Verjetno bom spet nekje na zacetni po porodu. Mogoce pa se bova zdaj celo dojili in bo slo se kaj dol od tega, JM ni bil priden okoli tega...
.
, kar A. nikoli ni počel. Pa skoz si moraš nekaj zmišljevat, da mu preusmeriš pozornost in da naredi, to kar si želiš. Pa kako se je navadil na risanke!!!! Sem kar ukinila to za nekaj dni in potem, ko se postavi pred TV ali rač. in kaže z roko nanj, jaz pa ne, ne, nič ne bova sedaj gledala, on v užaljen jok in cepetanje. Mulo mali. Ja, kar zanimivo obdobje
.
, bolelo ga je pa tudi grlo in slab glas je imel...sam zdaj je vse ok, trkam
pa še nobenga sladoleda doma