Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mi gre prou na živce ta dež. Sploh se nič ne posuši, pa sem dala od malega cunje v sušilec in so šle ful skupi
. Tko da po hitrem postopku moram it kupit sušilc (zdej mam kombiniranega in je cel drek). Pa še vse cotke za
morm oprat. Sem opazla da majo rumene flekce gor pa mi ni jasno od česa. Ker ko sem jih pospravla lani so bile vse oprane, brez flekcev zdej pa kr neki. Mi je prijateljica rekla da jih je ona tud mela pa ji ni jasno od česa. Gre pa potem v stroju baje dol. A mogoče kera ve od česa je to?
in tko. končno sem ga skenslala z joške, pa ni blo prehudo, sem zgleda utrofla taprav moment in je šlo lepo smooth ćez
se probam kej bl pogosto javit
Te je fajn brat!!! Me veseli, da si Neota skenslala z joške, da imaš bolj mirne noči. Si ga pa predstavljam ko je še ena mala Ula. Dej kako slikco pripopaj da vidimo kok je zrasu.