Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 23:12:44
|
|
|
|
ly117
|
Tortica tale tvoja torta oz. recept pa res zgleda njami.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 23:13:20
|
|
|
|
ly117
|
Grem spat ker mi že okice vkup vleče. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 23:21:12
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz bom tudi sla ponoci..Imamo pa 28C. Vsaj malo pa vleče med okni Nocka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 8:06:56
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro Vstali ob sedmih,ko je ata šel na ribiško delavno akcijo,no ja,malo sem se še švercala pred tv in dremala .Zdaj pa deca gleda Mickey mouse club hause,jaz pa zaslužen . Pa še za vas eno... ali pa rajše tako:
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 17.7.2010 8:07:26 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 8:22:03
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 8:22:41
|
|
|
|
arabela*
|
Tastari še dela,...otroci se igrajo,jaz pa tu visim..in kofe pijem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:00:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:02:30
|
|
|
|
ly117
|
Kaj se samo meni zdi ali je hica veni. Me zaradi nje nekaj duši. L luka risanke jaz visim tu gori, ata pa hodi nekje po tržnici in po trgovini. Po kosilu in po L spanju pa se gremo na otok kopat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:22:25
|
|
|
|
katy83
|
jutro bejbe. Naredila še en test in ni , tak da sem vesela. Kaka ironija, lani sem skakala v luft od sreče, ko so se črtice pokazale, letos pa se, spet vesela. Mene pa je res samo veselje skup. Grem pa naslednji teden do ginekologinje, da mi da moje prejšnje tablete, pa da vsak mesec dobim menzo tako kot treba, ker te tablete so za kozlat. Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:24:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se samo meni zdi ali je hica veni. Me zaradi nje nekaj duši. L luka risanke jaz visim tu gori, ata pa hodi nekje po tržnici in po trgovini. Po kosilu in po L spanju pa se gremo na otok kopat. Ne,se ti ne zdi,vuni je pekeeeel Pa za kopanje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:26:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se samo meni zdi ali je hica veni. Me zaradi nje nekaj duši. L luka risanke jaz visim tu gori, ata pa hodi nekje po tržnici in po trgovini. Po kosilu in po L spanju pa se gremo na otok kopat. mene isto. Grozno je. Baje naj bi se danes malo ohladilo, pa toča je baje napovedana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:27:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se samo meni zdi ali je hica veni. Me zaradi nje nekaj duši. L luka risanke jaz visim tu gori, ata pa hodi nekje po tržnici in po trgovini. Po kosilu in po L spanju pa se gremo na otok kopat. Ne,se ti ne zdi,vuni je pekeeeel Pa za kopanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:31:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro bejbe. Naredila še en test in ni , tak da sem vesela. Kaka ironija, lani sem skakala v luft od sreče, ko so se črtice pokazale, letos pa se, spet vesela. Mene pa je res samo veselje skup. Grem pa naslednji teden do ginekologinje, da mi da moje prejšnje tablete, pa da vsak mesec dobim menzo tako kot treba, ker te tablete so za kozlat. Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko. Katy,čestitke za ne- Aja,včeraj sem tak uživala,ko sem tvojega T. cartala,samo v bodoče ga pa ne bom več...sem še pol celo popoldne zijala v naša dva froca,pa preračunavala,kaka bi bla razlika v letih,če bi še enga "poknali zaj" Presneti dojenčkodiš,me še kuj ne spusti s krempljev (al pa sem se od matcar nalezla,ker je glih poleg mene sedela )
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:35:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro bejbe. Naredila še en test in ni , tak da sem vesela. Kaka ironija, lani sem skakala v luft od sreče, ko so se črtice pokazale, letos pa se, spet vesela. Mene pa je res samo veselje skup. Grem pa naslednji teden do ginekologinje, da mi da moje prejšnje tablete, pa da vsak mesec dobim menzo tako kot treba, ker te tablete so za kozlat. Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko. Katy,čestitke za ne- Aja,včeraj sem tak uživala,ko sem tvojega T. cartala,samo v bodoče ga pa ne bom več...sem še pol celo popoldne zijala v naša dva froca,pa preračunavala,kaka bi bla razlika v letih,če bi še enga "poknali zaj" Presneti dojenčkodiš,me še kuj ne spusti s krempljev (al pa sem se od matcar nalezla,ker je glih poleg mene sedela ) hvala mislim da je on tudi užival, vsaj videt je blo tak mislim, da je bolj to, ja, da si zravn Matcar sedela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 9:45:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko. madre, don de sta?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 10:05:24
|
|
|
|
arabela*
|
moj ...pa je šel v austrijo ...me pa gremo sedaj v štacuno...pa na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 10:06:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko. madre, don de sta? meni se ne bi dalo ukvarjat s tem....ne vem...no
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 11:33:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko. madre, don de sta? meni se ne bi dalo ukvarjat s tem....ne vem...no kaj? z branjem? al to kaj dela Kerensa? mater, baba res raztura. Kaj ji vse na pamet pade. Jaz bi že zdavnaj obupala. No, res pa je da mene detektivske igrce ne zanimajo, razen ona: "ugani kdo?"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 13:48:44
|
|
|
|
botrca
|
Dan , s soncem obsijan . Kako ste ženske v tej sopari in savni? Jaz sem kar v kopalkah ker se mi vse drugo lepi na kožo in se samo potim. Mogoče bova z Janom šla pol na otok ko se zbudi, ker je lažje v bližini vode se malo ohladit. Kot ponavadi sva sama in uživava. Zdaj spi, malo prej sva pojedla kosilo. Sem kar mleto meso in špagete skuhala, ker mi ni za nič. Ma saj to je tudi ok kosilo. Zdaj pa grem malo počivat, ker sem zelo slabo spala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 15:18:14
|
|
|
|
arabela*
|
Uživamo...doma...skuhala kosilo...juho s pakla brokoli in cvetača...in zraven naredila oz.popekla salamo,dodala rdečo papriko in čebulo,na koncu pa še kislo smetano...njami ami je dobro....aja pa še testenine za otroke zraven))) Me tud same,do večera...bomo šle malo ob Dravi potem verejtno..
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 17.7.2010 19:49:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya popekla salamo,dodala rdečo papriko in čebulo,na koncu pa še kislo smetano...njami ami je dobro....aja pa še testenine za otroke zraven))) to mi pa ful dobro deluje, moram probat
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?