Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 8:34:18
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro...jaz tudi na kavici...spali ok....midva z malim se vstala pred 15min Kavica v torek ob 9ih pri meni! Vmes je namrec prislo morje....Gremo v cetrtek ob 1ih, do nedelje zvecer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 8:40:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kavica v torek ob 9ih pri meni! mislim, da ne bo problem...naj še ostale povejo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 9:13:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kavica v torek ob 9ih pri meni! mislim, da ne bo problem...naj še ostale povejo Zaenkrat tudi nič v planu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 9:20:27
|
|
|
|
katy83
|
jutrooooo! T danes praznuje 4.mesec. Spali smo vredu, ker se je fajn ohladilo, tamali je bil sicer že ponoči lačen, pa pol nikak da zaspi v svoji postelji nazaj, no, ampak sem ga k nama vzela, pa sva spala do 9-ih. Ati pa v službi. še dobro, da samo do 12-ih. T je zgleda izkoristo malo situacijo, ker sem mu včeraj zvečer pravla, da je jutri (danes) njegov dan in ga bom razvajala. Pa se je moj mulček že ob 3-eh ponoči tega spomno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 9:21:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kavica v torek ob 9ih pri meni! mislim, da ne bo problem...naj še ostale povejo Zaenkrat tudi nič v planu. jaz še tudi nič nimam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 9:22:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro...jaz tudi na kavici...spali ok....midva z malim se vstala pred 15min Kavica v torek ob 9ih pri meni! Vmes je namrec prislo morje....Gremo v cetrtek ob 1ih, do nedelje zvecer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 9:23:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutrooooo! T danes praznuje 4.mesec. Jutro. In T vse naj naj za obmesečnico.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 10:34:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya) tebe je pa kaj več skupaj...?..blabla bla..menjama?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 10:37:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kavica v torek ob 9ih pri meni! ne vem še...imam za torek varstvo zrihtano, pa neke opravke imam še na občini.....tak da ne vem , če utegnem..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 10:38:24
|
|
|
|
arabela*
|
Spali fajn...zaspala ob dveh,ker je bil svetovn film na popu.....(redkost )...zdaj pa čakam da mi moj prinese čokoldne krofe s pekarne,sta šla z malečko iskat))), potem pa tak na kosilo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 10:45:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T danes praznuje 4.mesec.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 10:46:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya) tebe je pa kaj več skupaj...?..blabla bla..menjama? takoj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 10:54:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya) tebe je pa kaj več skupaj...?..blabla bla..menjama? takoj No,prej ko se totalno spremešata s temi kilami,bom napisala popravek: katy83,nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya in botrca) ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 11:02:22
|
|
|
|
sami0804
|
Pri nas ni padla niti ena sama samcata kaplja dežja ,kakorkoli,ker se je malo pooblačilo imam celo upanje,da še ne bo nas tak hitro skurilo Kosilo je v polnem teku priprave:kurja juha,dunajski zrezki iz piščančjega fileja,pečen mladi krompirček,solata iz paradižnika,kumarc,paprike in čebule...sladica:LUBENICA!!! Sem ravnokar vidla,da je vse razen lubenice domače,se pravi bio Za lahkotno nedeljsko branje pa danes priporočam Mauthausen,spomini iz taborišča
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 11:06:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Za lahkotno nedeljsko branje pa danes priporočam Mauthausen,spomini iz taborišča jaz pa pozitivna naćela življenja ali pa angelske napotke za vsak dan
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 11:07:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya) tebe je pa kaj več skupaj...?..blabla bla..menjama? takoj sem takoj za
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:36:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya) tebe je pa kaj več skupaj...?..blabla bla..menjama? takoj No,prej ko se totalno spremešata s temi kilami,bom napisala popravek: katy83,nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya in botrca) ... sami, vredu si to naštimala. btw, botrca, ja to pa je otak da ne gledaš človeka po kg ampak po tem pač kakšen je, po srcu,... Ampak jaz bi vseeno imela kakih 5kg manj, bom še bolj dobrega srca Moram še ti povedat, da ko si v petek prišla sem bla malo šokirana, ker sem, ne vem zakaj , pričakovala malo starejšo žensko, pač po ono sliki na fb mi starejša pa bolj resna deluješ. Si me presenetla. Pozitivno, seveda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:40:10
|
|
|
|
katy83
|
nič, zdaj pa grem počasi vse pripravit kar je treba, pa pičimo k meni, da pripravimo žar, pa meseka, pa zelenjavo...mnjami, komaj čakam. Še zdaj se pa odločam kak naj malega oblećem? Saj ne vem, koliko je zunaj stopinj? Neki sonček se dela, ne? al se mi zdi? ah, spet kompliciram. Bom že kak. Uživajte. čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:42:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,prej ko se totalno spremešata s temi kilami,bom napisala popravek: katy83,nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya in botrca) ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:43:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, zdaj pa grem počasi vse pripravit kar je treba, pa pičimo k meni, da pripravimo žar, pa meseka, pa zelenjavo...mnjami, komaj čakam. dober tek
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:44:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Še zdaj se pa odločam kak naj malega oblećem? Saj ne vem, koliko je zunaj stopinj? Neki sonček se dela, ne? al se mi zdi? ah, spet kompliciram. Bom že kak. zunaj je vroče in soparno tak, da ga ne oblači v kaj drugega kot body...imej pa zraven rezervo ( jaz vedno vzamem rezervna oblačila zraven)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:47:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, botrca, ja to pa je otak da ne gledaš človeka po kg ampak po tem pač kakšen je, po srcu,... Ampak jaz bi vseeno imela kakih 5kg manj, bom še bolj dobrega srca Moram še ti povedat, da ko si v petek prišla sem bla malo šokirana, ker sem, ne vem zakaj , pričakovala malo starejšo žensko, pač po ono sliki na fb mi starejša pa bolj resna deluješ. Si me presenetla. Pozitivno, seveda. ja, gledam po srcu...jaz bi tudi bila srečna z kakih 5 kg manj ...ti si prva ki mi je rekla, da ji delujem resno in starejše ...na kateri sliki pa na fb? Pojdi pikica pogledat moje albume na fb-ju pa boš videla da si se krepko zmotla... ...sem rosno mlada mamica in tako se tudi počutim...za leta mi sploh ni mar...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 12:49:04
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva malo prej prišla s sprehoda in igrišča...komaj sem ga domov spravila, se je v peskovniku igral. Imamo namreč v Kungoti novo šolo, novo igrišče in nova igrala in je ful fajn posebej za tiste ki nimajo možnosti imet kaj od tega doma ali pa živijo v bloku... . Zdaj mu pa kuham krompir in meso in špinačo. Pol pa popoldanski počitek.
< Sporočilo je popravil botrca -- 18.7.2010 12:50:15 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?