|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
18.7.2010 8:34:18   
Sacherca
Dobro jutro...jaz tudi na kavici...spali ok....midva z malim se vstala pred 15min user posted image

Kavica v torek ob 9ih pri meni!
Vmes je namrec prislo morje....Gremo v cetrtek ob 1ih, do nedelje zvecer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.7.2010 8:40:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

mislim, da ne bo problem...naj še ostale povejo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.7.2010 9:13:00   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zaenkrat tudi nič v planu.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.7.2010 9:20:27   
katy83
jutrooooo!

T danes praznuje 4.mesec. user posted image user posted image user posted image  
Spali smo vredu, ker se je fajn ohladilo, tamali je bil sicer že ponoči lačen, pa pol nikak da zaspi v svoji postelji nazaj, no, ampak sem ga k nama vzela, pa sva spala do 9-ih.user posted image  Ati pa v službi. user posted image  še dobro, da samo do 12-ih. user posted image
T je zgleda izkoristo malo situacijo, ker sem mu včeraj zvečer pravla, da je jutri (danes) njegov dan in ga bom razvajala. Pa se je moj mulček že ob 3-eh ponoči tega spomno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.7.2010 9:21:29   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Zaenkrat tudi nič v planu.

jaz še tudi nič nimam

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.7.2010 9:22:01   
katy83

Dobro jutro...jaz tudi na kavici...spali ok....midva z malim se vstala pred 15min user posted image

Vmes je namrec prislo morje....Gremo v cetrtek ob 1ih, do nedelje zvecer user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.7.2010 9:23:31   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

jutrooooo!

Jutro.

In T vse naj naj za obmesečnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.7.2010 10:34:36   
arabela*

Kathy83 nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya)

tebe je pa kaj več skupaj...?..blabla bla..menjama?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.7.2010 10:37:03   
arabela*

ne vem še...imam za torek varstvo zrihtano, pa neke opravke imam še na občini.....tak da ne vem , če utegnem..))user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.7.2010 10:38:24   
arabela*
Spali fajn...zaspala ob dveh,ker je bil svetovn film na popu.....(redkostuser posted image )...zdaj pa čakam da mi moj prinese čokoldne krofe s pekarne,sta šla z malečko iskat))), potem pa tak na kosilouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.7.2010 10:45:33   
botrca

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 886
18.7.2010 10:46:11   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

takoj user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
18.7.2010 10:49:53   
sami0804

Podpis user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 888
18.7.2010 10:54:01   
sami0804

No,prej ko se totalno spremešata s temi kilami,bom napisala popravek:
katy83,nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya in botrca)user posted image user posted image ...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.7.2010 10:54:38   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.7.2010 11:02:22   
sami0804
Pri nas ni padla niti ena sama samcata kaplja dežjauser posted image ,kakorkoli,ker se je malo pooblačilo imam celo upanje,da še ne bo nas tak hitro skurilouser posted image

Kosilo je v polnem teku priprave:kurja juha,dunajski zrezki iz piščančjega fileja,pečen mladi krompirček,solata iz paradižnika,kumarc,paprike in čebule...sladica:LUBENICA!!!
Sem ravnokar vidla,da je vse razen lubenice domače,se pravi bio user posted image user posted image user posted image

Za lahkotno nedeljsko branje pa danes priporočam Mauthausen,spomini iz taboriščauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 891
18.7.2010 11:06:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Za lahkotno nedeljsko branje pa danes priporočam Mauthausen,spomini iz taboriščauser posted image

jaz pa pozitivna naćela življenja ali pa angelske napotke za vsak danuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 892
18.7.2010 11:07:08   
arabela*

sem takoj zauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.7.2010 12:36:24   
katy83

katy83,nobena od nas ni idealna kar se teže tiče (razen Saraya in botrca)user posted image user posted image ...

sami, vredu si to naštimala. user posted image

btw, botrca, ja to pa je otak da ne gledaš človeka po kg ampak po tem pač kakšen je, po srcu,...user posted image   Ampak jaz bi vseeno imela kakih 5kg manj, bom še bolj dobrega srcauser posted image
Moram še ti povedat, da ko si v petek prišla sem bla malo šokirana, ker sem, ne vem zakaj user posted image , pričakovala malo starejšo žensko, pač po ono sliki na fb mi starejša pa bolj resna deluješ. Si me presenetla. Pozitivno, seveda. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.7.2010 12:40:10   
katy83
nič, zdaj pa grem počasi vse pripravit kar je treba, pa pičimo k meni, da pripravimo žar, pa meseka, pa zelenjavo...mnjami, komaj čakam. user posted image

Še zdaj se pa odločam kak naj malega oblećem? Saj ne vem, koliko je zunaj stopinj? Neki sonček se dela, ne?user posted image al se mi  zdi?
ah, spet kompliciram. user posted image  Bom že kak.
Uživajte. čao

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.7.2010 12:42:27   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.7.2010 12:43:21   
botrca

nič, zdaj pa grem počasi vse pripravit kar je treba, pa pičimo k meni, da pripravimo žar, pa meseka, pa zelenjavo...mnjami, komaj čakam. user posted image

dober tek user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.7.2010 12:44:22   
botrca

Še zdaj se pa odločam kak naj malega oblećem? Saj ne vem, koliko je zunaj stopinj? Neki sonček se dela, ne?user posted image al se mi  zdi?
ah, spet kompliciram. user posted image  Bom že kak.

zunaj je vroče in soparno tak, da ga ne oblači v kaj drugega kot body...imej pa zraven rezervo ( jaz vedno vzamem rezervna oblačila zraven)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.7.2010 12:47:08   
botrca

btw, botrca, ja to pa je otak da ne gledaš človeka po kg ampak po tem pač kakšen je, po srcu,...user posted image   Ampak jaz bi vseeno imela kakih 5kg manj, bom še bolj dobrega srcauser posted image
Moram še ti povedat, da ko si v petek prišla sem bla malo šokirana, ker sem, ne vem zakaj user posted image , pričakovala malo starejšo žensko, pač po ono sliki na fb mi starejša pa bolj resna deluješ. Si me presenetla. Pozitivno, seveda. user posted image

ja, gledam po srcu...jaz bi tudi bila srečna z kakih 5 kg manj user posted image ...ti si prva ki mi je rekla, da ji delujem resno in starejše user posted image ...na kateri sliki pa na fb? Pojdi pikica pogledat moje albume na fb-ju pa boš videla da si se krepko zmotla...user posted image ...sem rosno mlada mamica in tako se tudi počutim...za leta mi sploh ni mar...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.7.2010 12:49:04   
botrca
Midva sva malo prej prišla s sprehoda in igrišča...komaj sem ga domov spravila, se je v peskovniku igral. Imamo namreč v Kungoti novo šolo, novo igrišče in nova igrala in je ful fajn posebej za tiste ki nimajo možnosti imet kaj od tega doma ali pa živijo v bloku...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj mu pa kuham krompir in meso in špinačo. Pol pa popoldanski počitek.

< Sporočilo je popravil botrca -- 18.7.2010 12:50:15 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?