|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
20.7.2010 10:41:57   
petea
katy83,
ko imaš enega otroka, ugotoviš, koliko si imel časa, ko še nisi bil starš,

ko imaš dva otroka, ugotoviš, da je bilo prav malo dela in skrbi z enim otrokom (sploh, ko moraš iti po opravkih, po trgovinah ipd.),

ko imaš tri otroke, ugotoviš, da je bilo prav malo dela in odločitev, ko si imel dva otroka (z dvema še lahko grem sama v trgovino, s tremi vsaj v Sloveniji ne), da rabiš večji avto, da moraš imeti dobre odnose s starimi starši in ostalim sorodstvom, ki te malo razbremenijo, in da je pravzaprav fajn, ker imajo otroci vedno družbo, da se lahko igrajo sami s sebo.
Seveda pa tudi stepejo, starejša sta včasih kot petelinčka. user posted image

Joj, kako bi nam bilo dolgčas brez user posted image !

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.7.2010 10:53:04   
katy83
ja, to kar si napisala, pa sem že večkrat slišala, očitno bo kaj na tem. user posted image
No, potem pa še jazbtudi lahko kdaj razmišljam o kakem user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.7.2010 11:14:15   
arabela*
Danuser posted image

Eto spet visim tu in hujšam( beri se bašem s sladoledom)user posted image
Vse porihtala v mestu, na borzi,pa novo svetovalko dobila...drug teden že razgovor pri njej))..Gre to brzinskouser posted image , pa osebne sem mičkenima dala delat....))

Zdaj pa še imam neke dopise za porihtat in konec))

Kuhanje: danes bo ocvrt sir( že pripravljen), pa pomfri in paradižnikova solata...(malo nesnage,ko ravno otrok ni doma)user posted image

Spali smo slabo ponoči,sem imela grozne sanje in sem kar kričala,pa se skozi zbujala,pa še slabo mi je bilouser posted image user posted image

Kako je M vodo sprejela ponoči? Z stavkom: mama daj sooookkkkk (in sem seveda vstala in ji prinesla sok)..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.7.2010 11:28:17   
Sacherca
Kako je M vodo sprejela ponoči? Z stavkom: mama daj sooookkkkk (in sem seveda vstala in ji prinesla sok)..user posted image

user posted image user posted image user posted image

Midva tudi ze polovico obavila....zdaj pa malo relaxa do tretje ure potem pa naprej v akcijo user posted image ...ko sem se vstala sem pa dala vampe kuhat...pa palacinke se moram spect in je to to....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.7.2010 11:28:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danuser posted image

Eto spet visim tu in hujšam( beri se bašem s sladoledom)user posted image
Vse porihtala v mestu, na borzi,pa novo svetovalko dobila...drug teden že razgovor pri njej))..Gre to brzinskouser posted image , pa osebne sem mičkenima dala delat....))

Zdaj pa še imam neke dopise za porihtat in konec))

Kuhanje: danes bo ocvrt sir( že pripravljen), pa pomfri in paradižnikova solata...(malo nesnage,ko ravno otrok ni doma)user posted image

Spali smo slabo ponoči,sem imela grozne sanje in sem kar kričala,pa se skozi zbujala,pa še slabo mi je bilouser posted image user posted image

joj, ti pa tak fajn post napišeš, da moram vse pokomentirat. user posted image

Super za hujšanjeuser posted image , pa da si vse porihtalauser posted image .
Dobro kosilce. Mi bomo danes jedli boranjo. ne, ne bom jaz kuhala, je moj včeraj iz službe prinesel. user posted image  Edino kruh še rabim, pa mi zdaj res ni malega v avto, pa v trgovino, bo še to moj dragi prineso. user posted image

He, he, to s sokom pa sem nekak pričakovala. user posted image

spanje, sanje, kričanje --- mogoče si preveč razmišljala o črni magiji. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.7.2010 11:30:03   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Midva tudi ze polovico obavila....zdaj pa malo relaxa do tretje ure potem pa naprej v akcijo user posted image ...ko sem se vstala sem pa dala vampe kuhat...pa palacinke se moram spect in je to to....

ti to resno? No, dober tek. To pa je edina, res edina stvar ki je ne jem.

no, palačink se pa ne bi branlauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
20.7.2010 11:32:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

mogoče si preveč razmišljala o črni magiji. user posted image

ne nisem...čist ničuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.7.2010 11:32:44   
arabela*

podpisuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.7.2010 11:33:34   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mogoče si preveč razmišljala o črni magiji. user posted image

ne nisem...čist ničuser posted image

aja, pol pa ne bi vedla kaj bi lahko blo. Premalo sladoleda? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.7.2010 11:42:20   
arabela*

Premalo sladoleda? user posted image

user posted image user posted image user posted image ...pojma nimam....

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.7.2010 11:50:05   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ma jaz sem jih imela rada,zadnjih nekajkrta,ko sem jih kuhala pa mi jih ni bilo za jest. Partner in tasca jih bosta danes jedla,ostali pa palacinke user posted image Aja pa midva z malim sva prej se sirni burek ruknilauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.7.2010 12:59:05   
koala
katy meni se ne zdi da bi T preveč polpil. Glej jaz sem mojega dojila vedno po želji pa je od tretjega meseca naprej vsak dan spil vsaj 3 dcl čaja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.7.2010 13:06:37   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: koala

katy meni se ne zdi da bi T preveč polpil. Glej jaz sem mojega dojila vedno po želji pa je od tretjega meseca naprej vsak dan spil vsaj 3 dcl čaja.

hvalauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.7.2010 13:40:46   
sami0804
ok? kompliciram? Sem skoraj kot Divans1. user posted image user posted image user posted image

A-a,nisi,Divans je samo ena user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.7.2010 13:42:26   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: petea

Fante, stare 3 leta, 2 leti in 10 mesecev.

user posted image user posted image vauu,to pa mate pestro pri vas user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.7.2010 13:46:32   
petea
Ni mi dolgčas.
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.7.2010 13:49:26   
sami0804

Ni mi dolgčas.
user posted image  user posted image  user posted image

Pa še nobenih duhecov,ki bi pomagali user posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.7.2010 13:56:42   
petea
Na srečo imam fajn taščo in tasta.

Zdaj peljem otroke k njima v varstvo, jaz pa v mesto vpisat otroke v vrtec.
Joj, res sem vesela tega, da so dobili prostor.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.7.2010 14:06:53   
ly117

Fante, stare 3 leta, 2 leti in 10 mesecev.

Pridni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
20.7.2010 16:00:42   
arabela*
Kati83......avtosedež sem slikala.....ti zvečer pripnem fotke))))

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.7.2010 16:20:18   
sami0804
uff,sem jezna...user posted image
Na Bolhi sem našla ene knjige-49 kom za 25€,ampak moj gospod mož me pa ne bo peljal po njih...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.7.2010 16:29:21   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Na Bolhi sem našla ene knjige-49 kom za 25€,ampak moj gospod mož me pa ne bo peljal po njih...user posted image

Naj posljejo preko GLS ali Slo.zeleznice expres posto. Poceni so.  Si na istem kot,da se peljeta tako dalec.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
20.7.2010 16:45:31   
botrca
Ojla,

sem vas končno do konca prebrala kolk ste napisale. Pridne user posted image , bo hitro 13. del.

Sami0804 to kar si napisala zame in mojega je živa resnica in se popolnoma strinjam z vsem kar si napisala. Je zelo težko biti v tej situaciji in to prenašat. Še bolj pa je žalostno in se velikokrat sprašujem kam je izginila najina ljubezen (bila je ljubezen na prvi pogled) in vse kar sva počela pred otrokom...user posted image user posted image user posted image .

Saraya ti bi lahko delala v kaki pisarni ko non-stop urejaš neke papirjeuser posted image . Pa, da si zaključla taščo glede službe ti pa lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Petea ti imaš pa res pestro doma in verjamem da nimaš niti 5 minut časa za sprostitev. Edino, če ti tašča popazi pa si vzameš par ur zase. Koliko si pa stara če smem vprašat? Delaš kje?

Ly117 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za L da ti je pustil prebrat "črevo"user posted image . To pa da ti hoče pisat po rač. in da tolče po tipkovnici in se igra z miško mi je pa zelooooo znano user posted image .

Sacherca to pa leti na vampe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to pa je edina stvar, ki je ne bi nikoli več jedla. 1x probala in skoraj user posted image ...bljak. To pa nikoli ne kuham, čeprav moj obožuje. Edino ko gremo k mojima na dopust on skuha zase in tasta, ker moja mama tudi ne je tega in pol onadva jesta za kosilo in večerjo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
20.7.2010 16:46:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

zakaj pa te noče peljatuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
20.7.2010 16:46:51   
botrca
Grem zdaj pogledat kje so duheci da bom na tekočem...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)

Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!