Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:54:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj še je ne poznate? jaz pa jo mah,ti si skočila preko vrste pa če je bla taka asica. Po 1 dnevu tu gor, je ona meni že full AM zrihtala. Hvala, Elevitka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:55:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh justika...če pa se sproti dogovarjama midve... do petnajstega...potem pa začneta znova
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:56:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič bat,hitro srečko kupit! Režala se boš cuj,nič drugega. jaz vama bom lahko vsako soboto za 1 teden naprej povedla kdaj lahko. takrat moj urnik dobi v službi, pa upam, da mi/nam bo naklonjen. eh justika...če pa se sproti dogovarjama midve... sproti? Kak sproti? Kao: "čuj meni je dolgcajt, se dobiva na fitnesu čez 1 uro?" al bolj: Čuj, jutri bi lahko šle na fitnes?" no, nekak se bomo že zmenle pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:56:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh justika...če pa se sproti dogovarjama midve... do petnajstega...potem pa začneta znova
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:56:44
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:57:32
|
|
|
|
katy83
|
btw, punce, ve ste imele en fajn seznamček. kaj to še obstaja kje? Bi ga rada malo vidla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:57:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič bat,hitro srečko kupit! Režala se boš cuj,nič drugega. jaz vama bom lahko vsako soboto za 1 teden naprej povedla kdaj lahko. takrat moj urnik dobi v službi, pa upam, da mi/nam bo naklonjen. eh justika...če pa se sproti dogovarjama midve... sproti? Kak sproti? Kao: "čuj meni je dolgcajt, se dobiva na fitnesu čez 1 uro?" al bolj: Čuj, jutri bi lahko šle na fitnes?" no, nekak se bomo že zmenle pa to. brez obveznosti..kar zak ja....jutri te pa te....nekaj v tem stilu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:57:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič bat,hitro srečko kupit! Režala se boš cuj,nič drugega. jaz vama bom lahko vsako soboto za 1 teden naprej povedla kdaj lahko. takrat moj urnik dobi v službi, pa upam, da mi/nam bo naklonjen. eh justika...če pa se sproti dogovarjama midve...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:58:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:58:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. jaz sem pa glih sama pri sebi rekla, kak fajn, bomo septembra začele
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:58:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič bat,hitro srečko kupit! Režala se boš cuj,nič drugega. jaz vama bom lahko vsako soboto za 1 teden naprej povedla kdaj lahko. takrat moj urnik dobi v službi, pa upam, da mi/nam bo naklonjen. eh justika...če pa se sproti dogovarjama midve... sproti? Kak sproti? Kao: "čuj meni je dolgcajt, se dobiva na fitnesu čez 1 uro?" al bolj: Čuj, jutri bi lahko šle na fitnes?" no, nekak se bomo že zmenle pa to. Za dneve se sproti dogovarjama pa uro,ker drugače ne gre zaradi varstva.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:59:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:59:56
|
|
|
|
arabela*
|
pa to...kolk si stara..imaš fanta..kje delaš...pa take fore na fb
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:00:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it Pa daj no,če pa je napisal,da se lahko še vseeno trenira.Bentibogara babo,bomo šle pa pika!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:00:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it ja kaj pa naj..itak so me že v prejšnjem fitnesu za 10 eurotov orubli.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:01:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. jaz sem pa glih sama pri sebi rekla, kak fajn, bomo septembra začele
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:01:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa to...kolk si stara..imaš fanta..kje delaš...pa take fore na fb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:01:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it ja kaj pa naj..itak so me že v prejšnjem fitnesu za 10 eurotov orubli..... Zakaj pa nisi nazaj nesla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:01:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it Pa daj no,če pa je napisal,da se lahko še vseeno trenira.Bentibogara babo,bomo šle pa pika! ja pa grem...samo ne bom plačevala za zaprt fitnes
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:02:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. ja čaki malo....če bo avgusta zaprto,je brezveze it ja kaj pa naj..itak so me že v prejšnjem fitnesu za 10 eurotov orubli..... Zakaj pa nisi nazaj nesla. če mi je...reko naj imam...seveda,ker je vedo,da bojo zaprli....je rabil za cigarete
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:02:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, punce, ve ste imele en fajn seznamček. kaj to še obstaja kje? Bi ga rada malo vidla. Ja imele smo ga. Samo za njega je bila "zadolžena" tasa. Zdaj je pa že ni nekaj časa.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:03:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. jaz sem pa glih sama pri sebi rekla, kak fajn, bomo septembra začele mi delajo trebušne mišice sto na uro...grem malo lubenice pojest,da si jih ohladim...od znotraj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 22:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,katy- odprto je vsak dan od 10-13 dopoldan,pa od 16-22 popoldan.Sobote pa tak ko sem napisala.Mi je pa nazaj napisal,da bo načeloma avgusta zaprto cel mesec.Tak,da se zjasnita kdaj gremo,ker sem mu že dala vedet,da nas več pride,pa še ta mesec. jaz sem pa glih sama pri sebi rekla, kak fajn, bomo septembra začele mi delajo trebušne mišice sto na uro...grem malo lubenice pojest,da si jih ohladim...od znotraj. ti kar vadi pridno
|
Ema ali Ana ?MijavčekKatero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?Ana (
41%)

Ema (
59%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!