| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 14:19:19
 | 
 |  |  |  

|  ledenaa   
   | Kupili smo debelo peno.Vzglavje smo dvignili tako da smo spodaj dekico dali.preporsto in najbolj poceni.Itak sta pa po večini spala z nama,tako da sta spala na ortopedskem vzglavniku |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 14:40:47
 | 
 |  |  |  

|  smokyhawk   
   | v zibki sem imela debelo peno,moja mami mi je kr iz une debele pene ko je na ležalniku,dol vzela(ko je mela viška),premerila in sem jo dala v zibelko....pri 2 mescih sem ga pa dala v kinderped spat in že skoraj 2 meseca tam sladko panča,je pa tam otroški jogi,kateri pa, nevem.pač-en jogi.ni nevem kake znamke.sem kupla rabljen kinderped preko bolhe in sem dobila zraven še neodprt jogi  aja,mam pa kr navadno varuško,ker nisem imela nobenga problema z malčku in si nisem tistga kupovala-bi me prevč iz tira vrglo ker je hudič zelo občutljiv.ampak kokr za koga,enim paše,meni pač ne.  aja,angelcare pa stane tle v sloveniji okol 160€,ampak ga imaš na bolhi že okoli 90€ naprej,na e-bayu pa jih ma tudi cenej.pa sej vsepovsod je cenej kot pa v sloveniji.     aja,pa vzglavje sem dvignila po potrebi,odvisno od podiranja kupčkov
  sem pa naredla tako kot predhodnica,brisačo zložla pa dala vspodi-hitro in zastonj!   drži se načela MANJ JE VEČ!

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 14:56:28
 | 
 |  |  |  

|  urshak   
   | Eni pravijo, da daj kar kakšno knjigo pod jogi, tam, kjer ima glavo, pa dobiš naklon. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Ležišče za novorojenčka 14.7.2010 16:02:24
 | 
 |  |  |  

|  tassika   
   | V zibki imela peno, kupila v BC, vzglavje dvignila z brisačami. V posteljici imamo jogi, navaden z vzmetmi, ker je trši in bolj vzdržljiv kot pene. Mene na peni boli hrbet in mala lepo spi nanjem, če pridemo kam, kjer je bolj mehko imamo vedno težave s spanjem. AC nisem kupovala, ker so rekli, da je to bolj za nedonošenčke, ki imajo kake težave, no naša je nedonošena pa gga nismo imeli. 

<3 Zoja in Patrik <3
 |  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Kako ste rodile?endrinapo naravni poti, brez šivov (
32%)

po naravni poti, s šivi (
49%)

s carskim rezom (
15%)

po naravni poti,vakumsko (
5%)
 Število vseh glasov: 462
Število vseh glasov: 462Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!