Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:19:52
|
|
|
|
Čiračara
|
Kaj pa dinarčki, ki se dobijo namesto paketa?
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:22:22
|
|
|
|
dinika
|
za paket ne vem, denar pa je nakazan pri prvi porodniški. mislim, pa da dobiš paket pred rojastvom otroka.
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:24:05
|
|
|
|
piščanc
|
odvisno je od CSD-ja. pri nas daje vloge naprej enkrat mesečno, prvega. tako, da če prineseš vlogo zadnjega v mesecu, imaš nakazano že 15., če pa prineseš vlogo po prvem, dobiš šele 15. naslednji mesec
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:25:17
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem dobila denar en mesec pred prvo porodniško :zmeden:
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Piščanec, jst tud.
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:41:41
|
|
|
|
NinKa
|
Denar sem dobila en mesec pred porodniško in 14 dni pred rojstvom. Na naši CSD tut zberejo in jih enkrat na mesec izplačajo. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:53:23
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz tako kot piščanc in Kristina. Mi je še sama rekla, da naj čimprej oddam, ker bodo kmalu izplačevali, se pravi je odvisno od njihovega datuma izplačil.
|
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 14:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kimi, nisem še tako daleč, ampak se mi zdi, da greš z odločbo v otroško trgovino (so v naprej določene) in tam dvigneš paket.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
dojenjenosečka semkoliko časa vi dojite vašega malčka?2-3 meseca (
18%)

do 7 meseca (
19%)

do 1 leta (
27%)

do 1,5let (
16%)

2-3 leta (
14%)

ne doijte (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!