Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:09:21
|
|
|
|
bini
|
O gospa moja, o mati moja, tebi se vsega darujem. In da se ti vdanega skažem, ti danes posvetim svoje oči, svoja ušesa, svoja usta, svoje srce, sebe popolnoma vsega. Ker sem torej tvoj o dobra mati, varuj me, brani me, kakor svojo last in posest, Amen. :angel:
|
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:09:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
a ni ta forum bolj primeren za postavljanje takih vprašanj http://www.rkc.si/ Meta. Meta. :zmeden2:
|
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
:) hvala bini :) Eh, Jana, tam bi me verjetno pojedli, ker jo ne znam na pamet :hudicek: hehe :) Hvala!!!
|
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:13:13
|
|
|
|
bini
|
ni za kej.. zdej pa hitr na pamet učit :sloncek:
|
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:14:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
pa deset Oče našev in dvajset Zdravih Marij 8) pa hitro, nič čakat :)-
|
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:32:56
|
|
|
|
Junc
|
A si kej brala ta forum. Pa sej so tam pa čist bolani. Me veseli, da nisem več kristjan kot sem včasih bil. Govor samo o komunistih, pa starih zamerah, NOB, polno sovraštva. Sem mislil da je vera kaj lepega, ko pa te berem mi gre pa na bruhanje :(:hudicek:
|
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 15:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Junc... sam ena pripomba... Nismo vsi katoličani tako fanatični v svojih verskih prepričanjih. In ja.... če greš malo brat te orto-katoliške forume..... še mene prime, da bi se šla skozlat. Pa sem kar precej v tem.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
OTROŠKA OBLAČILAKAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?CENA (
22%)

VRSTA BLAGA (
22%)

DESIGN (
8%)

SAMO DA JE POCENI (
4%)

BRAND (
0%)

KVALITETA (
45%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!