|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 7:33:10   
florecita
Ko smo že pri kg...  jaz sem se v 1. nosečnosti zredila za 25 kguser posted image user posted image user posted image user posted image ,... zdaj jih imam pa 6 manj kot ob prvi zanositvi, tako da štartali bomo ok.

Včeraj zvečer, kot da me niso tako zelooo bolela prsa, kot recimo prejšnji dan... Morda zaradi drugega moderca.,...user posted image   Saj na dotik še bolijo, samo ne vem, kot da so za spoznanje manj bolele....

po moje se brez veze sekiram, ker imam za sabo SS pred enim letom in pol,.... ampak takrat se je že od poz.testa vlekel rjav izcedek,... zdaj mi je pa tako ''lepo čudno'' in fajn,...ko ni nobenega izcedka, le malo belega toka... naj tako tudi ostane user posted image

Če ne bi šla drug teden na morje, bi imela že v ponedeljek, 11. pregled,... tako ga pa imam 17.8.
V ponedeljek bi bilo morda tudi že malo prezgodaj.

Mi lahko katera pomaga koliko sem trenutno noseča?
 
z.m. 4.7.   = 4t 5/7d   torej sem sedaj v petem tednu??
                  z vsakim novim ponedeljkom nastopim v nov teden,ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 8:46:19   
Detece
Ma jaz sem v 1. nosečnosto štartala z 58 kg in rodila z 76 (18kg+)...to še ne bi bilo tako hudo, če se nebi po porodu (ja tudi jaz) zredila kot pujča kljub temu da sem 1 leto dojila..In zdaj imam 9 kg več kot na začetku prve nosečnosti...Joj se bomo matrale tole dol dobit...Bom probala že med nosečnostjo se ne nažirati preveč...Adijo sladko...user posted image user posted image user posted image ...saj si ne verjamem...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 9:29:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: florecita


Mi lahko katera pomaga koliko sem trenutno noseča?
 
z.m. 4.7.   = 4t 5/7d   torej sem sedaj v petem tednu??
                  z vsakim novim ponedeljkom nastopim v nov teden,ne?


Imam isti datum zadnje user posted image tko da sva na istem. Sva v 5 tednu ja.... ej naredi si tikerček ti bo skoz pisalo na njemu koliko si user posted image ... jaz ga še ne upam...

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

http://www.ringaraja.net/ticker.asp

http://lilypie.com/

http://daisypath.com/

http://tickers.baby-gaga.com/

http://www.babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/


....




user posted image

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 10:10:03   
MEGi20
Dobro jutro oz. kar dober dan.

No naj malo pojamram; včeraj sem prejela iz kadrovske obvestilo, da mi nameravajo dati odpoved iz poslovnih razlogov (pogodba je za N.Č)user posted image  vendar ker še nimam datuma za 1.pregled pri G me malce skrbi, ker moram obvestiti delodajalca o svoji nosečnosti najkasneje do zadnjega dne odpovednega roka ... nisem nameravala še povedati ampak vidim da bo treba čimprej k G.

Kako pa kaj ve??

_____________________________

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 10:28:14   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Dobro jutro oz. kar dober dan.

No naj malo pojamram; včeraj sem prejela iz kadrovske obvestilo, da mi nameravajo dati odpoved iz poslovnih razlogov (pogodba je za N.Č)user posted image  vendar ker še nimam datuma za 1.pregled pri G me malce skrbi, ker moram obvestiti delodajalca o svoji nosečnosti najkasneje do zadnjega dne odpovednega roka ... nisem nameravala še povedati ampak vidim da bo treba čimprej k G.

Kako pa kaj ve??


čist slučajno berem in sem se mal prištulila, punca čim prej povej da si noseča, kljub temu da še nisi imela prvega pregleda, stem boš zaščitila sebe.. Če ne drugače pa idi na samoplačniški pregled in pokaži to svojemu delodajalcu v glavnem ne čakaj pa vso srečouser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 11:51:35   
florecita
Jaz sem pa kr malo zaskrbljena, ker se mi zdi, da me prsa ne bolijo več toliko kot so me prejšnje dneve user posted image user posted image user posted image

ali se pa samo preveč obremenjujem s tem, če je vse OK,... po mojem SS pred letom dni user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 12:16:13   
Detece
Florecita pa saj ne bolijo prsi skoz, to je normalno..Tudi mene ne bolijo več tako kot so me...hormoni nihajo skozi vso nosečnost..

Megi kar pejt na pregled in povej v službi.

Tiste, ki ste na fb Vas prosim za pomoč. Na strani slovenski svet ustvarjalnosti poteka že 3 . dobrodelna dražba. Tokrat punce podarjajo otroška oblačilca, igrače, opremo...Zbrani denar pa bomo podarili. Prejšnje akcije so bile zelo uspešne. Mala Lari, za katero smo zbrale 1400 eur je ravnokar odpotovala na terapijo v Ukrajino...No če se Vam kje potika kakšna otroška stvar, ki mislite da je ne potrebujete več jo lahko podarite. HVALA!

_____________________________

Afrodita nakit

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 12:43:56   
vrtnica83
Kako ste kaj danes srečkeuser posted image  vam je že kaj slabo? user posted image Jst sm kr uredu. že kej komi čakate na svoje bušije da zrastejo.....jst žeeeeee, upam da u drugo res hitreje zraste..

Rižkoo ja res si bla carica s svojimi nasveti user posted image user posted image user posted image  res pa da vsaka mamica ve kaj je za njenega otročka najbolj ane.
Kot sm ti že rekla mislm da si bla ti kar prva na mestu da si odprla novo sezono in prav je tako user posted image user posted image user posted image Kdaj maš ti PDP?


O ženskice se že o kilah pogovarjate,,,uf rajš nebiuser posted image  pri prvi nosečnosti sem se zredila za 18kg!!zdej pa jih mam še ene 4+. tko da to nosečnost žal začenjam s 8 sprediuser posted image  amak bo že bo pa treba pol bl garat važn da bo user posted image  zdrav!!

Kakšne želje imate kej po spolu, jst mam bejbo že doma tko da upam da bo zdej user posted image  da bomo meli par.Pa ve?

Pri nas se že kaže sonček tko da uživajte dan.  pa pa

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 13:03:31   
KlaraMay
Jutro!

A se samo meni zdi, ampak a sem jaz edina za katero je tole prva N? Vse imate že male nagajive navihančke doma?
Jaz imam okoli 52kg in pojma nimam za koliko se bom zredila. Vbistvu mi je zdajle tole čisto vseeno, komaj čakam prvi pregled, srček, trebušček in na koncu poln vožiček. Če bo treba bom pa skoz v klanc vozila pa bodo kile šle dol. user posted image
Jaz upam na user posted image , moj ima že izbrano ime za user posted image , moja mami prav tako upa na user posted image , vsi pa seveda želimo, da bo zdrav, karkoli že bo. Res vsi to govorimo, ampak jaz vseeno priznam, da si v prvo želim user posted image . user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 13:12:32   
Anonimen
Danuser posted image

megi, ti kr povej v službi pa good luckuser posted image

florecita - mene prsi zaenkrat občutno manj bolijo kot v 1user posted image oz  me pol dneva ja, pol dneva pa kot da ne bi bilo nič.

vrtnica - mi nimamo nobene posebne želje za user posted image ali user posted image . Doma imamo fantiča pa mi je vseeno ali bo dobil bratca ali sestrico, ne vem zakaj ampak imam občutek da tudi po tem user posted image še ne bomo zaključiliuser posted image Sem si pa v  prvi zelo želela deklice ker sem bila edino dekle med brati in bratranci ampak ko so se začeli problemi z mojim zdravjem, krvavitvami med user posted image in zdravjem od tamalčka po porodu,  mi je prioriteta smao še zdravje.


user posted image user posted image user posted image slabo mi pa ni več, samo v sredo je bil en čuden naval... si grem takoj kofe skuhat dokler mi še paše, v prvi user posted image ga nisem mogla pit med 5-20 tednom..mmm...
Aja pa sem šla gledat mojo bivšo temo,( no ni še bivša, ko smo pričakovale prejšnjič) sem se zmotila v tednih in dneh ko sem bila na pregledih, pravilno je tako - ko sem imela pregled pri 5t6d se srčka ni še videlo, pri 7t1d se pa je - ko sem urgentno šla v P zaradi krvavitev.. sedaj imam pregled naslednji ko  bom 6t3d pa upam da se bo kaj že videlouser posted image

Lp

user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 13:18:49   
KlaraMay
Kje dobite to preglednico da točno vidite koliko tednov in celo dni ste že nosečke?
Men tm odšteva koliko mesecev, tednov in dni je še do poroda. user posted image

Popravek: ahaaa sem vidla zgoraj povezave.
Pa še tole sm našla: http://www.pregnology.com/pregnancy/04/04/2011
Datum spremniš v naslovu in pokaže za drug PDP.

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 6.8.2010 13:21:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 13:31:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Kje dobite to preglednico da točno vidite koliko tednov in celo dni ste že nosečke?
Men tm odšteva koliko mesecev, tednov in dni je še do poroda. user posted image

Popravek: ahaaa sem vidla zgoraj povezave.
Pa še tole sm našla: http://www.pregnology.com/pregnancy/04/04/2011
Datum spremniš v naslovu in pokaže za drug PDP.


Uuuu ta je tud fajna ja =)

Drugače pa, ne boš edina ki bo prvikrat zibala, bodo punce še nakapljale sem boš videla, če  nas bo pa več drugorodk bo pa samo še več naših nasvetov in izkušenj ki bi znale prav pridt, če bo katera kaj želela vedet...

Uf mi je fajn ko se lahko z nekom pogovarjam o user posted image , saj nihče še ne ve, jaz bi pa najraje vsem povedala.... oh, te 2,3 tedne bom že še potrpela, v prvo sem bila tiho skoraj 3 mesece...

user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 13:34:28   
KlaraMay
A ste tole že prebrale? ...

Test za spol otroka že v 8. tednu
http://www.zurnal24.si/casnosecnosti/urinski-test-spol-otrok-nosecnost-137774/clanek

user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 13:55:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

A ste tole že prebrale? ...

Test za spol otroka že v 8. tednu
http://www.zurnal24.si/casnosecnosti/urinski-test-spol-otrok-nosecnost-137774/clanek

user posted image

user posted image bi blo kr res da je možno da bi nekateri šli delat splav v kolikor ne bi bil otrok "pravega" spola... jaz bi ga naredila če bi blo možno ga pri nas kupit, ker splava ne bi nikoli naredila, edino če bi ugotovili da je z otrokom nekaj hudo narobe (kr bog ne daj)... jaz sem tak firbec da bom hotela vedet, če ne prej bom šla na 3D UZ okoli 22 tedna nekam samoplačniško.

user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Aprilčice 2011
6.8.2010 14:12:54   
Anonimen

user posted image

PDP
nick, starost, kraj, št.user posted image ,  št. user posted image v trebuhu, spol


_____________________________________________

x.4.
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image

1.4.

user posted image anonimna 1, 2 user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image
user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image

2.4.
3.4.
4.4.

user posted image KlaraMay, 27 let, LJ, 1 user posted image
user posted image lipi, 33 let, Rog. slatina, 2 user posted image

5.4.
6.4.

user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image

7.4.
user posted image pussycat, 28let, Dolenjska, 1user posted image
user posted image vrtnica83, 27 let, Domžale, 2 user posted image

8.4.

user posted image lepdan79, 2 user posted image

9.4.
10.4.

user posted image anonimna user posted image 29 let, Radovljica, 2 user posted image
user posted image  florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
 user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image

11.4.
12.4.
13.4.
user posted image MeGi2023let, NM, 2user posted image
 
14.4.
15.4.
16.4.
17.4.
18.4.
19.4.
20.4.
21.4.
22.4.
23.4.
24.4.
25.4.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.


SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 14 user posted image


_______________________________________________


 
 
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

 

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
 
 

 
user posted image

 
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    user posted image PREGLEDI            
       
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    user posted image LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo:

    user posted image TUKAJ                                      user posted image TUKAJ  



  • user posted image

    (odgovor članu MEGi20)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 165
       RE: Aprilčice 2011
    6.8.2010 14:17:00   
    lananai
    KlaraMay, mi imamo doma user posted image , ki sva si jo v prvi nosečnosti tudi želela. Zdaj v drugo si spet malo bolj želim user posted imageuser posted image Mogoče zato, ker je naša mala bebika tko pridna, da bi imela kar še eno tako. user posted image

    (odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 166
       RE: Aprilčice 2011
    6.8.2010 14:18:23   
    Anonimen
    Tista ki bo urejala seznam naj nadgrajuje tega , ker sem popravila linke, jih nekaj ni več delal... sem pa vnesla tudi spremembe, tko da je vse noter....

    Edin ne vem, bomo pisale datume pregledov ali ne?user posted image


    user posted image user posted image user posted image se vidi da mam dopust te dni, sem skoz tukaj... no drug teden bo že drugačeuser posted image

    user posted image

    (odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 167
       RE: Aprilčice 2011
    6.8.2010 14:47:51   
    MEGi20
    user posted image user posted image anonimna user posted image  
    všeč mi je seznamček-..... jaz sem za datume pregledev kaj pa ostale??

    _____________________________

    Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

    mamica in očka...

    (odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 168
       RE: Aprilčice 2011
    6.8.2010 22:11:26   
    lipi
    tudi jaz sem za vpis datumov pregledov. jaz ga imam šele 10.09. in zato razmišljam, da bi šla malo prej na samoplačniški UZ. čeprav se mi zdi, da bo najbrž zelo težko dobiti datum tako hitro. user posted image pa še jutri gremo na morje za en teden.

    bom še malo pobrskala po netu

    (odgovor članu MEGi20)
    Neposredna povezava do sporočila: 169
       [Brisano sporočilo]
    6.8.2010 22:24:48   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

    (odgovor članu lipi)
      Neposredna povezava do sporočila: 170
       [Brisano sporočilo]
    6.8.2010 22:31:07   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

    (odgovor članu lipi)
      Neposredna povezava do sporočila: 171
       RE: Aprilčice 2011
    7.8.2010 9:43:13   
    jacki
    Drage srečke nosečke!
    Danes sem tud jest ugledala magični črtici in bi se vam pridružla user posted image . To je moja prva nosečnost, uspela sva pa v 5em krogu user posted image user posted image user posted image user posted image  

    Lepo bodite, se beremo,
    Jacki, srečka user posted image

    PS: Aja, PDP naj bi imela 15.4.2011 user posted image

    (odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 172
       RE: Aprilčice 2011
    7.8.2010 10:04:36   
    Anonimen
    lipi, tudi jaz imam pozno datum, kar je potrdila tudi ginekologinja, ma kaj čmo. 9.9. se mi zdi še zelo daleč, glede na to, da bom takrat konec 10 tedna. sem bila pa včeraj zvečer urgentno v porodnišnici in so mi naredili uz. videla se je nosečnost v maternici, kaj več pa ne. zdej počivam in čakam da mi izcedek mine (včeraj je bila sveža kri). dvigovat pa tudi ne smem kaj težkega, hčere ki ima 15 kg pa še najmanj.
    ena od vas vem da je imela izcedek  -koliko časa je trajal? a si ležala?

    anonimna 2



    (odgovor članu lipi)
      Neposredna povezava do sporočila: 173
       RE: Aprilčice 2011
    7.8.2010 12:53:39   
    lily32
    Pozdravljene!

    Vas malo čekiram. Sem bila aprilčica 2009 in močno in srečno upam, da se vam prihodnji teden priključim.

    Uživajte  user posted image in čim manj user posted image

    lp

    (odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 174
       RE: Aprilčice 2011
    7.8.2010 13:21:19   
    vrtnica83
    Čestitke jackiuser posted image user posted image user posted image  in še če je katera nova user posted image .
    Lepo nosečnost in pazi na bušija user posted image

    (odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




    Plenice.
    пеперутка16

    Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?