|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
2.9.2010 12:25:35   
lara light
Miška zlata, še tukaj, vse lepo, dobro in sladko vsej družinici, veliko veselja in smeha pa iskrene čestitke vama za odlično prvo leto kot mamica in očka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte in super praznovanje!

Kaj zdaj bejbe, kako ste za soboto? Kdo pride in kdo ne? Jaz se še nisem odločila. Ma ja, vem, da sem smotana.

Kako ste vrtičkarji? Upam, da šiba po planu. Poročila naj bodo izčrpna...user posted image

Blanč, dobro opravita z B. Vem, da je vse ok.user posted image

Lepotičke moje, naj bo dans en super danuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.9.2010 16:09:33   
gosenica1986
PIKATARA,vem,da sem prekmal rekla :)ampak sej bo...ta hujš je že mimo kar se tega tiče :)

MIŠKA vse naj naj naj naj za prvo leto :)) lepo praznujte ****user posted image

Zdaj pa letim pakirat-via Čatež :)user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.9.2010 13:42:16   
aknela123
... da nas vržem na prvo stran...

miška, že eno leto? vse naj naj malčkom in staršem!user posted image

mi smo končali z uvajanjem v vrtcu, v pon. bosta že spali tam. zjutraj, ko ju oddam, je seveda jok, v času ko me ni, sta čisto v redu, se igrata, papcata, kakata, ko pa pridem po njiju, pa je tak jok, da me kar malo stisne. zdaj si pa predstavljajte, obe se prilepita na mene, nesem jidve do klopce, sezujem copatke eni, pa drugi, pa se mučim s čeveljčki pri eni, pa pri drugi in obe se me ves čas držita kot zajedalca!!!user posted image  malo čaramo zraven, pa saj itak veste kak to zgleda. no, dalje, zapuščamo vrtec in če samo poskušam katero dati iz naročja na tla, da bi sama šla, se začne metat po tleh in zverinsko kričat. nič, čisto sta zgubli zaupanje vame. user posted image  jao, jao in tak se nekak pritovorimo do avta.
največji sh... pa je ta, da je ta starejša pupa zdaj že v večji skupini in jo spremljam v drugo stavbo in hodim po njo. ko bo dežek, pa snegec  bo to še zelo veselo.

drugače pa smo super !user posted image

lep, lep vikend želim vsem skupaj

(odgovor članu gosenica1986)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.9.2010 13:49:17   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

mi smo končali z uvajanjem v vrtcu, v pon. bosta že spali tam. zjutraj, ko ju oddam, je seveda jok, v času ko me ni, sta čisto v redu, se igrata, papcata, kakata, ko pa pridem po njiju, pa je tak jok, da me kar malo stisne. zdaj si pa predstavljajte, obe se prilepita na mene, nesem jidve do klopce, sezujem copatke eni, pa drugi, pa se mučim s čeveljčki pri eni, pa pri drugi in obe se me ves čas držita kot zajedalca!!!user posted image  malo čaramo zraven, pa saj itak veste kak to zgleda.

drugače pa smo super !user posted image

lep, lep vikend želim vsem skupaj

pri nas je enako.... tako je bilo danes, ko sm ju prišla iskat pred kosilom... to smo skupaj pojedli...in zdaj weselo pančata w swojih posteljicah.....

aja glede jutršnjega srečanja.... glede na to,da ni nekega zanimanja,kot opažam,wam sporočam,da nas NE BO-tako da nas lahko črtate s seznama.... user posted image user posted image user posted image ... lih zadnjo minuto zdwema pa se mi ne da ..... user posted image user posted image user posted image
če boste se dogovorile za kdaj drugič, pa pridemo z weseljem user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.9.2010 15:26:46   
lara light
aknela, belen, gemelli, dobre sta, saj bo steklo, tud joka čez kak teden ne bo več...pridne otroke mate, ni kajuser posted image

glede srečanja, tud nas ne jutri ne bo...sem upala, da me boste navdušile pobudnice...se priporočam tud jaz kot belen za nov datumuser posted image

kje pa je noki ??in hedi??

miška, fajn praznovanje ju3user posted image

pika, glede spanja sem zadnjič pozabla, nisem pametna, ne vem kaj svetovat, moja2 oba hitro čim dam dudo al vodo v trenutku nazaj zaspita, tko da...naj mine čimprej, da se naspiš. Njam tvoja kuhinja, ricotta e spinaci tortelini - mljaskuser posted image  , mi smo jih včeraj

gosenica, še pridi...uživajte v čatežuuser posted image

dežžžuser posted image  grrrr... emo v shoppinguser posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.9.2010 16:30:42   
blanč
Mi smo iz bolnice. Bernardek tam uživaluser posted image . Izvidi bodo,ko bodouser posted image
Srečanje  zgleda odpade, ker glavne akterke se ne javljajo več. Imamo pa jutri v Celju
http://www.kindyroo.si/index.php/novice/61-kindyroo-dan-otrok, dolčas nam ne bouser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 206
3.9.2010 21:03:15   
lara light
Blanč, ma super, da je za vami. Itak da bojo v redu. user posted image user posted image
Evo, zapravla veliko več, kot je bil planuser posted image ...in tu nobene pobudnice srečanja na spregled?? Blanči, iiii, supersko, ju3 vsekakor max uživajte!!user posted image user posted image

fouš, fouš, foušuser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.9.2010 22:03:14   
nokes
žabe, čeeeer,user posted image

najprej Hepi brtdej to ju, hepi brtdej tu ju.... draga nejc in rok, pa mamica in atek, dobro leto ste pustili za seboj, a to ni ovira, da bo naslednje še boljše. vse najnaj!

pol pa: kaj zaj??? niste napekle 1000 čevapov? ja, kak to? okej, jaz sem jutri sama s tamalima, če katera ima željo, čas in so ji odpadle vse ostale obveznosti, naj me kontaktira na mejl. rade volje se družim po 14.00, ko odšlafamo lepotilni opoldanski spanec. seveda v paketku z 2 nevzgojenima razgrajačema in 1 nevrotičnim psomuser posted image
aha, blanč, kako je bilo??? očitno je bernardek fajn in je vse super prenesel!!! itak, bravo!!!user posted image  čakamo izvide ko bodo, pa če jih ne bo, tut okej, ker je vse super-truper-d'best!

vsem babuškam lep večer in mirno nočko.

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 208
4.9.2010 11:49:38   
ninčy
Hej!
se javljam po celem tednu. Naša2 sta v vrtcu zelo rada, nobenega joka, nič. Vse lepo jesta, Žan hoče še repete user posted image . Uvajanje je na sporedu samo še v ponedeljek, v torek, na njun 1. RD, štartata zares.
Jan je bil včeraj precej vročičen, zgleda, da prihajajo trojke. Danes je že boljši. Zdaj pridno spita, ob 13h pa gremo na družinsko kosilo za njun RD. Jaz sem že od štarta rekla, da nam ta vikend srečanje ne ustreza najbolj, tako da mi paše, da smo ga prestavile. Pa drugič, ne? Upam!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.9.2010 9:02:31   
blanč
Kukuuser posted image
Danes izgleda bo lep dan. Včeraj nas je pregnalo iz otroškega rajanja in smo šli v planet tuš, kjer imajo malo avtomobilčkov... in tamaladva sta norela, dokler nista že čisto skup padlauser posted image .
Danes nas čaka pa še podganji RD.
Kako ste pa kaj ve??? Nič ne pišete, srečanja se niste hotle udeležit (noki izpuščenauser posted image ), a je toliko dela ali je lenoba posrediuser posted image user posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.9.2010 12:52:22   
lara light
Blanči, ej sta lepa tvoja dvauser posted image , sem vidla slikce na fb, pa ne vem če sem kej komentirala, skratka, krasna!! in vedno tko lepo oblečena, le kje zvrtaš vse te lepe kavbojke in majčke, super mami!

Noki, upam, da se ti je kera pridružla, čeprav brez čevapov..dvomimuser posted image

Ninčy, lepo, da ste imeli fajn in super za vrtec! je žan bolje? user posted image

No, pa pejmo kej skuhat, potem pa na obisk, kjer imajo trampolin seveda!user posted image

Lepo nedeljo!
user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.9.2010 16:14:02   
blanč
Dan. Mama blanč jeznauser posted image user posted image user posted image
Zdaj je dost tega zatišja pa se hitro mal tule pofočkat, da vidimo, če ste še sploh živeuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 212
7.9.2010 9:02:48   
lara light
Jutro!
Ninčy, vse najlepše vsem štirim, veselja in sreče!!user posted image user posted image

Blanč, še migamuser posted image ....en lep dan vsem!

user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.9.2010 9:47:28   
pikatara
Ninčy vse naj naj vsem.

Alenka a greste v četrtek v cuteplay? Če bo tako sranje od vremena, moram mulca nekam peljat, da se malo zlaufata. Kdaj so delavnice?

Lep deževen dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 214
7.9.2010 10:10:40   
Alenka-8
Dan!
Mi smo tudi še med živimi :)

V četrtek ni Igrarij v Trzinu, ker je Otroški bazar. Zdaj so se odločili (Cuteplay), da se Igrarije ponovno začnejo z oktobrom, niso še določili, kateri dan v tednu. Bo pa tako, da bojo sprejeli 6 otrok, plača se pa za en mesec vnaprej (45 eur na otroka, 2 uri na teden). Prej je bilo odprto, si prišel kadar si, ampak tako se ne da nič pametnega delat. Zdaj naj bi bila pač skupina 6 otrok, bolj ali manj stalnih. Imeli bojo še en kup drugih delavnic, ampak za starost naših otrok so primerne edino Igrarije.

A pride katera na Bazar? Mi bomo po mojem kar vsak dan tam, bomo videli no, kako se bo malima dopadlo. V sobot dopoldne so pa Barjanske žabarije.

Pika, kje si ti nabavla trampolin pa za kolko eur? Malo razmišljamo, da bi ga mi tudi, samo tistega bolj malega (premer 140 cm), ker mamo že itak čist našarjen atrij... Bomo videli, če bo kaka pametna ponduba na Bazarju, sicer pa imam enega že nagledanega za slabih 100 eur.

Nič, mi gledamo Pujso Pepo. Danes bo dolg dan, ker dvomim, da bomo lahko šli kaj ven.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.9.2010 13:08:12   
evelinxx
Mamice gosenica1986,nincy,miska73 daj mi povejte vasi malčki so malo starejše od mojih malčic cca2meseca pa me zanima koliko ste vi kaj spali čez danuser posted image .Moji punčki od ko smo prišli z morja naprej spita kar tri krat na dan ,vstaneta  okrog 7h,potem sta ob 9h že zaspani tako da 1 uro spita,nato okro12.30 gremo mogoče nam celo uspe spati uro in pol,pa okrog16h sta spet že sitni in spita slabo urco.Ob 20 pa gremo na nočno spanje.Kdaj bomo prešli na dvakrat na dan za spanje pa nevem.Poročajte.Pa še to A ste dale malčke v vrtec kljub temu da še imate porodniško?
Lp

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.9.2010 15:46:19   
Alenka-8
Rubin je tudi malo naša, ane user posted image Gaja prihaja domov, zbirajo se sredstva zanju. Kopiram post:

Zbiramo sredstva za Rubin. in njeno Gajo, ki se končno vrača domov.

Prepričala sem jo, da mi je posredovala njen TRR in ostale podatke, tako da boste lahko denar nakazale direktno njej. Tako da tiste, ki bi jih želele, se lahko obrnete name in podatke prejmete takoj, ko jih prejmem tudi jaz.  
Lahko na ZS  ali na mail zvesta @ gmail.com 

Torej, tiste, ki lahko... Vsak evro ji bo prišel prav in vem, da bo šel v prave roke. Rubin še sploh ne ve kaj jo čaka in kakšni stroški bodo tu zadaj. 

Hvala v mojem imenu! 

Bi pa še potrebovala, če lahko kdo posodi/podari: 
- airex blazino dokler ne dobijo svoje 
- stolček Bumbo

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.9.2010 21:53:55   
Shadow
Alenka, ja, sem tudi sama zasledila, da prihaja Gaja končno domov! user posted image user posted image user posted image  Tudi mi bomo po svojih močeh pomagali, a žal ne z izdelki, ki jih potrebuje, ker blazine nikoli nismo dobili, bumbo stola pa smo enega prodali, drugega pa predali sestri, ki bo čez par mesecev zibala. Pa samo enega, tak da je ne bo sem k nam. user posted image

Mi smo ok, hodimo še ne, oba pa se spustita, pa malo stojita, pa se ali spet primeta opore, ali pa sedeta na rito. user posted image  Drugače pa sta živahna in polna energije, tamali se lepo sam zaigra in je sposoben doooooooooolge minute metati kroglice v hoduljo, ali pa zlagati posodice eno v drugo, tamala pa 'teži' vsakemu, ki ga vidi, s knjigico z živalmi. No, in potem oponašamo životinjsko carstvo... če nas kdo posluša, si ziher misli svoje... user posted image
Učimo se jesti z vilico in na moje veliko presenečenje, jima gre kar dobro, edino nabosti si že ne znata sama, do ust pa lepo neseta. Žlica je še prezahtevna. user posted image
Spimo še vedno brez večjih prekinitev, le kakšno dudo je treba kdaj najti in vstaviti.
Novembra grem spet na tlako... bljak! user posted image

Tak, mislim, da sem se več kot le pofočkala, ergo smo še živi! user posted image

Matkurja, kak je mrzlo! user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.9.2010 22:02:14   
nokes
senčkaaaaaa!!!! pri nas je okupacija glede knjigice z živalmi pri Vitanu user posted image , Ivana pa lepo kugle meče v lončke al podobno, no....user posted image  isto, isto, zato pa vsake toliko gremo v Zoo, in tam je cel urnebes, sta naspidirana do konca. res! toliko ene radosti in vznemirjenja... uf!

ekola, tudi mi migamo. Blanšet, kako ste zrihtali z Bernardkom?? ma, me ni na Fb, pa nič ne vem... mislim na vas!!! pa miškica, ste imeli dober piknik? vreme je mnda zdržalo... pa ninčika, vse, vse ,naj-naj, kako vam je šlo (no, možu) uvajanje??? ostale? kaj dogandža??

eh, šibaaaam.... (kot bi rekla almkuser posted image ), komaj čakam novo poletje. spet. bilo je nepozabno! 2010.user posted image
+

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.9.2010 22:04:44   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

+

co to jeeeee???user posted image

verjetno še ena misel za rubin: itak, vedno, vsak dan, danes tudi, no, za gajo, bodite srečni, .... user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 7.9.2010 22:05:24 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.9.2010 22:47:19   
Shadow

+

Hmmmmm... mogoče boš pa kak plusek nalulala??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.9.2010 23:06:17   
miska73
Najprej hvala za čestitke. Praznovanja smo dali čez. Zdaj imamo polno hišo igrač.
Piknik uspel. Vreme je bilo krasno. Organizatorji zmatrani.
Kaj še... fantoma po moje ni bilo čist jasno kaj se je dogajalo zadnje dni... mislim da se jima zdi samoumevno, da sta itak v središču pozornosti in da pač imata cel kup novih igrač... ki so sicer zelo zanimive vse dokler mama ne odide v kuhinjo, kamor ji je pa treba obvezno sledit. Ker tam so šele fajn stvari - predali, pa pomivalni stroj, pa smeti, pa hladilnik...

Blančetovi so tudi prišli na piknik. Pridni. Bernardek je en tak velik cartek. Lara pa boh ne daj, da jo primeš v naročje. Pa se mi zdi, da se ni zagrela ne za Roka ne za Nejca.

Evelin dokler ti ponoči spita celo noč, se nič ne sekiraj koliko ti spita podnevi.
Kaj bi jst dala, da bi imeli noči brez prekinitev... šmrc, šmrc...
Drgač pa moja dva zdaj spita eno rundo med dop. malico in kosilom. Pa ponavadi še malo kinkneta med pop. malico in večerjo.
Če bi pa rada, da ti ne zaspita že ob 9h... ju pa probaj toliko animirat, se z njima igrat, da ju ne bo premamil spanec...
Ma kaj govorim... ti ju samo pusti spati in uživaj.

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.9.2010 23:07:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

+

Hmmmmm... mogoče boš pa kak plusek nalulala??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A miš da majo cajt otroke delat?
Mogoče pa.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.9.2010 5:35:57   
ninčy
Dobro jutro!
Fantje in pes še spijo, jst sem se pa vsa zmedena zbudila, pogledala na uro in videla 5.45, si rekla: joj, spet bom zamudila in vstala. Pridem v kuhinjo, pristavim za kavo, pogledam na uro ... 5.00. Sem bla najprej full jezna, pol sem si pa rekla JBG in zdaj uživam ob mirnem pitju kavice.
Hvala vsem za čestitke! Nenormalno hitro je šlo.
Malo smo praznovali že v soboto, malo pa še včeraj. Tudi v vtrcu so se potrudili za njun RD. Je vzgojiteljica prinesla pripomoček, s katerim so delali veliiiiike milne mehurčke in baje je bilo luštno.
Včeraj sta bila v vrtcu od 7.30 do 11.30, Jan je po kosilu, ko ju je prišel mož iskat, že spal, Žan pa še ne. Ker še ni nihče tam spal, sta šla tudi naša2 domov in sta spala več kot 2 uri, zvečer pa itak pred 19h padeta dol in spita celo noč. user posted image  Danes bosta pa po moje kar tam šla spat po kosilu.
Smo pa imeli nekaj težav z zaprtostjo. Ta nova hrana  v vrtcu pa navadno kravje mleko pa sam vrtec ... cel stres za Jana in je revež kar kričal, ko je bilo treba kakat. No, pa smo pošlihtali. Zobka pa še ni novega in tudi to ga kar matra.
Evelin, tako kot je miška napisala, dokler normalno spita tudi ponoči, jaz ne bi forsirala drugačnega ritma. Naša2 sta tudi zelo dolgo hodila spat kar kmalu zjutraj, okoli 8h, za več kot 1 uro. Pa potem še po kosilu za 2 uri in pol. Pa še se jima je kdaj zgodilo, da sta morala tudi še popoldne za kakšne pol ure spat. Eni so pač bolj zaspane sorte user posted image .
Punce, ki ste še doma, zdržite v tem kislem vremenu, saj bo čez vikend bolje. Vrtičkarke, naj bo tudi današnji dan uspešen. Uživajte!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.9.2010 12:09:15   
Skorpija
O bože ženske, jaz že en mesec pridmno hodim na dojenčke in vidim, da nič ne pišete, pol pa le končno ugotovim, da smo se apgrejdali v otroke user posted image user posted image user posted image No, po dolgem cajtu sem mal slikce pogledala, pa prebrala kaj dogaja in fletno, fletno, otroc rastejo, me vedno bolj mlade in čedne, v službicah je fino, ker se mal spočijemo... Vse smo na istem user posted image

No, našedva imata zdaj leto in pol, hodita, ma kaj hodita, tečeta po svetu, splezata povsod, zložita vse kocke, pregledata vse knjigice, na vse pasje kakce v parku se dereta ajs in kak, počasi kažeta, da je plenica ful, tako da bo treba po kahle jit... Tilen začenja govorit, pa se dere zjutraj "pa pa mami" v vrtcu, pa "pa pa oda" po kopanju, pa "tetaaaaaa", ko hoče pašteto za zajtrk, pa "aaaaaaaaaaaaaaaatooooooo" ko gremo mimo cest... Domen je pa bolj prvinski s svojimi brmbrm, hovhov, njamnjam user posted image Skratka, dogaja se na polno, deklice moje, novička pa je še, da smo popolnoma nehote in ponevedoma, ker so nam rekli, da itak baje ne moremo, pridelali novega člana. Ja, aprila se širimo na košarkarsko ekipo, ma me je strah, sem vesela in si ne predstavljam - trije mulci in uboga mala jaz, joj, joj, bo treba kašn orehovček vsake tolko ruknit za živce!

Nokica! Kdaj gonjenje mladičev v parku? Takoj, ko bo lepo, se javi, je jasno! Da mal počvekamo in zmatramo mladino. Aja, pa jesta našedva isto ko vašedva veš, se pravi stalno in abnormalno... Pomoje so une vrtčevske porcije res bolj take lahke v primerjavi z mamino domačo šeflo user posted image

Pridne bodite, vseeno ne preveč, pa dosti smeha ne, saj veste...

vaša S.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.