|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tabletke proti slabosti - otrok lahko neha di... 23.7.2005 10:47:00
|
|
|
|
mamsi
|
Žal ne vem, me pa zanima, če enako delujejo tudi na odrasle. Namreč, meni je vedno slabo.:zmeden: Mogoče bi za to vožnjo potavila avtosedež obrnjen naprej, da bi lahko gledala tudi na cesto. To zelo pomaga. Drugače pomaga tudi kamenček v popek, pritrjen z obližem (neka akopunkturna točka je tam).;) Lepo se imejte.
|
|
|
|
|
Tabletke proti slabosti - otrok lahko neha di... 23.7.2005 11:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, no, ampak mislim, da če bi bilo to vsaj delno res, jih absolutno ne bi prodajali v lekarnah. Vsaj moja logika je taka, nisem pa še nič zasledila o tej temi. Reče pa se jim Dramine in so tudi za odrasle. So pa še n, Medramine, ampak je mnda čisto podobno.
|
|
|
|
|
Tabletke proti slabosti - otrok lahko neha di... 24.7.2005 11:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
a mislš da jo pri 14. mescih še vedno v lupini prevaža? :zmeden: lp, lara
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)tina152Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?slabi (
6%)

dobri z občasnimi pepiri (
32%)

dobri (
20%)

zelo dobri (
36%)

nimam partnerja (
6%)

drugo (
0%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!