|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 47 [48] 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.1.2011 21:01:59   
niwci
Probleme z dojenjem smo mele tudi medve, ko je začela grist, pa je hvalabogu šlo mimo. Mi je šlo kar na jok, ko sem mislila da bo sama odnehala....

Glede hoje se tudi jaz strinjam. Naše tudi nič ne silimo, kolikor sama hoče in se dviguje, toliko hodi... Smo parkrat sam za probat jo za rokce primli, pa ni bila sigurna in je noge kar v luft dvignla in se tela usest.

Glede zatišja se strinjam, zato vas bom malo zamorila z vprašanji user posted image

Zanima me glede prve obutve. Sej vem da je bilo okoli tega že dosti govora in da ima vsak svoje mnenje, ampak tiste ki ste govorile s kakimi strokovnjaki ali pa hodile na fizoterapijo, kaj vetujejo? Jaz jo imam največ boso, pa vseeno ne vem če nebi bilo kdaj pa kdaj tudi za doma dat čeveljce gor? Sej ne še hodi ampak na nogah je pa kar dosti.

Kako ste rešile problem štrlečih ušes, tiste ki ste se s tem ubadale kmalu po rojstvu? Naša se je začela zdej intenzivno vlečt za uha in se že kar pozna, da ji štrlijo.

In ker se počasi blža februar in s tem prvi rojstni dan, koliko od vas bo pripravljalo zabave? Jaz razmišljam že malo v naprej, ker smo v prostorski stiski in niti ne vem kam bi povabili ljudi, sam useeno neki bi jih pa bilo fajn povabit. Saj je le prvi rojstni dan, da bo usaj kaka lepa slikca user posted image

Kaj pa kupujete otrokom za npr. 1. rojstni dan? Svojemu in pa tudi od kolegov? Jaz sem kar v dilemi, ker se mi zdi, da imamo že vsi vsega zadosti, pa mi je najlažje zadevo rešit s kakim bonom... Sam za otročke se mi zdi da je darilce le bol posrečeno, kot kos papirja...

Pa srečno tistim ki še čakate na odgovor iz CSD!


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.1.2011 11:29:58   
Zofy
Niwici, da ti jaz prva odgovorimuser posted image

- Čeveljčki: tisti, ki hodijo v razvojno, jim svetujejo anatomske s trdim opetnikom. Drugače pa ortopedi pravijo, da naj bi bil čevelj neanatomski in zelo mehek. Torej 2 skrajnosti. Jaz sem pri hčerki vedno gledala, da je čevelj zelo prožen v podplatu, na FT ali RA nismo hodili - sem pač gledala po tem kaj bi meni najbolj pasalo na nogi. In to definitivno ni "pancer". Tako, da se boš okoli tega morala sama odločituser posted image .
Jaz imam za doma tiste usnjene copatke, ki so, kot da bi bila nogica bosa. Se mu pa zdaj že ful drsijo, ker hodi, tako da mu tu pa tam dam gor Cicibanove copatke, ki jih bo imel za v vrtec (v našem vrtcu želijo copate z gumijastim podplatom, da se ne zmočijo. Pa tudi toplo ni najbolj po tleh).

1. RD bomo najbrž praznovali kar doma pri mojih, ker imajo večjo dnevno. Povabila bom 2 prijateljici z otrokom, pa soseda, ki ima otroka in pa brata s familijo. Tle v Lj imam mini dnevno in bi že pri takem številu bila orto gužva. Razmišljam pa, da bi naredila enkrat konec marca "žurko" za oba skupaj in najela en prostor od centra SOnček za kake 3.4 ure.

Darilo: hm, za drugega otroka je kar problem, ker ima že vse od prvega. Drugače pa so lahko Lego kocke (Duplo) ali kak komplet Lego Duplo (npr. živali na kmetiji, živali v ZOOju, kakšen avto ipd), lesene kocke, Pojoča knjiga, kakpna slikanica oz. kartonka, poganjalec, kaj za oblečt, obut, čelada za na kolo, kanglica in lopatke, avtek, kaj zabavnega za v vodo (kopanje), lesena sestavljanka oz. vstavljanka (tiste, ko so cele živali obrezane in jih nazaj v "luknjo" vstaviš).
Ne vem, se mi zdi, da pri 1 letu lahko svašta kupiš (tudi kaj, da staršem razbremeniš denarnico, npr. čelado ali pa obleke), ker še itak ne štekajo. Kasneje pa je treba že bolj gledat kaj si želijo, kaj jih veselil. Ma jaz mislim, da s knjigo pri nobeni starosti ne moreš falit.

CSD pa še kar čakam. Danes imam zadnji dan porodniške in ne morem verjet, da tista koza na CSDju še do danes ni zrihtala stvari.user posted image

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.1.2011 14:46:38   
punsha
aaaaaa, napisala cel roman o čeveljčkih, roj. dnevih....pa mi je zbrisalo. Mogoče se kasneje še 1x potrudim. Itak si kopiram samo takrat, ko vse super dela...

_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.1.2011 15:17:24   
punsha
Enej ravno spi, tak da imam čas. Ok, sicer bi lahk tudi kaj bolj koristnega delala user posted image
Pa še enkrat, ampak samo na kratko o čevljih...
Midva hodiva v RA in tam fizioterapevtka priporoča, naj bo otrok čim več bos. Le nogavičke z bremzicami in je to to. Ko pa že potrebuje čevlje, pa naj bodo le ti čimbolj mehki in udobni. Nobenih trdih podplatov ali ortopedskih... Takšni, kot jih bi tudi mi z veseljem nosili, kjer bi se noga dobro počutila.
Jaz ga imam večinoma v nogavičkah, včasih je tudi čisto bos (da res lahko vidim celo nogo, kako stopa-imamo talno gretje), če pa smo kje drugje, mu pa obujem te usnjene copatke, da mu ne drsi.


_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.1.2011 19:43:25   
Tinca Malinca
čeveljčki: Jaz jih še nisem kupovala (ker hodi še ne), ima pa take mehke Pediped škorenjčke za zunaj, notri pa Jinwood copatke. Definitivno bo shodila ali bosa ali pa v kakšnih mehkih čeveljčkih.

Rojstni dan: Mene že zdaj boli glava, ko razmišljam, kako bomo to organizirali. Povabiti kao moramo najožje sorodstvo in z nami vred je to 15 ljudi, stanovanje pa 2-sobno user posted image . Kam ven hodit se mi ne zdi primerno, ker bomo spet zapravili celega hudiča, v kakšno poceni varianto pa tudi ne moremo, ker imamo celo vrsto izbirčnežev, ki ne jedo tega-onega-tretjega. Se ne bom nič čudila, če me zadane kap ob razmišljanju o rojstnem dnevu!?!?!?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.1.2011 21:20:33   
dskubin
- Čeveljčki: tisti, ki hodijo v razvojno, jim svetujejo anatomske s trdim opetnikom.

Po mojih izkušnjah ni tako. Takele čevlje svetujejo samo še prodajalke v trgovinah, v katerih te čevlje prodajajo :D

Danes vsi svetujejo čimveč hodit bos (pa ne samo otrokom), čevelj pa tak, da se stopalo prosto giblje, prožen, mehek, da diha... Je pa težko dobit vse v 1. Sej veš, če je platnen, premoči, če je usnjen, se noga poti,... Danes se da dobit tudi po kar ugodnih cenah kr fajn čeveljčke in copatke, še posebej na kakih znižanjih al pa lanske modele. Po mojih izkušnjah so fajn Clarks, Superfit, Elefanten, Naturino, Primigi, Balocchi, sigurno sem še kaj pozabla.. Morš malo it po trgovinah, pa premečkat, da je podplat mehek veš po temu, da z 2 prsti lahko čeveljček skup stisneš. Pa težko je kar tako na oko kupovat, še posebej, če majo otročki širšo nogico al pa dvignjen nart.

RD - mi bomo stran od familije, bomo pa povabli tanovih prajtlov, kar jih bo šlo v hišo. Zdej, ko se vrnemo gor, nam itak ne bo zmanjkalo za čvekat. Mi smo do zdej še vse RD praznovali doma, naredim pa "ruski bife" nekje pri strani, mizo, kavč in stole damo vse nekje ob straneh, da imajo mulci velik prostor za igro, taveliki pa se itak že po sobah razgubijo. Sej je za pospravljat pol, ampak kar se mene tiče, je vredno. Prav tadrobčkene igrače "pospravim", da ne prebiram pol še 2 dni, za jest pa navadno napravim nekaj takih stvari, ki jih lahko v naprej, pa kakšno stvar, ki se sproti dela. Pa zmer je vsega preveč, večina jih itak ne pride jest, ampak spit nekaj pa čvekat, otroci pa večinoma itak samo torto čakajo. Na začetku je tudi mene bolela glava, zdej pa sem bolj sproščena, pa briga me, kaj si mislijo drugi. Tist, ki hoče prit, naj pride, tistmu, k je prefin, naj ostane doma (pa ni nobengatakega) ;)

darila - med prijatli imamo navado povprašat, kaj bi starši želeli, da se otroku prnese, včasih se damo prjatli skupaj, pa nabavimo kako večjo stvar. Za tamale so večinoma kaka oblekca pa knjiga, od igrač Lego. To si želim za naše, to dajem drugim.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.1.2011 21:21:51 >


_____________________________

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.1.2011 17:09:40   
niwci
Glede čvljcu vidim da je potem res najbolj simpl, bos... Tko smo tudi zdej bli im bomo še naprej. Hvala!

Mi smo pa vsi obležali. Pa še tamali mirmo vročino in jo je mela 38,5. Sm mislla, da se bo tudi tokrat izognila... Boga že ceu dan kar spi.

RD bo pa še problem. Vidim da nisem edina ki ne ve kam bo z ljudmi user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.1.2011 22:01:24   
dskubin
Glede čvljcu vidim da je potem res najbolj simpl, bos... Tko smo tudi zdej bli im bomo še naprej. Hvala!

Seveda, dokler ne grejo v vrtec, ker tam pač imajo svoja pravila ;)

_____________________________

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Februarčki 2010-2. del
19.1.2011 10:47:13   
Jada82
Hoj, se še malo tu oglasim, k imam ravno čas .... user posted image Pa da malo komentiram, kar se še spomnim.

Čeveljčki ... mi smo zaenkrat kar v štumfkih z bremzicami. Itak še ne hodi, se plazi, pa dviguje. Mam pa tud nekaj takih mehkih copatkov, k štumfkov, tako da ji tudi te obujem, ko so vse bremzice v pranju user posted image Naša itak ne gre v vrtec še takoj, tako da bo še nekaj časa kar takole v štumfkih.

RD .... joj, jest bi čim manj komplicirala, ampak nimaš kaj, itak folk pričakuje, da jih bomo povabili. Povabiti moram moje starše, od user posted image mami in staro mamo, mojega starega ata, potem od user posted image brata z družino, bratranca z družino pa teto in strica, pol pa še dvojne kolege z otroci. No, mogoče trojne ... ma od enih tamala konc januarja r.d. in če bodo oni povabili nas, bomo tudi mi njih, itak! Tako da, bomo naredili en vikend in sicer oba dneva. Kaj pa čmo. Kar doma. Sicer mizo v jedilnici imam veliko, zraven pa 6 stolov. V spalnici imava še klop, bomo še to prinesli, pa se bomo nekako zgužvali. Otroci itak ne bodo sedeli, torto jim lahko damo v dnevni sobi, starši pa naj bodo v jedilnici. Igrali se bodo pa v Izini sobi. Bo kar pestro, ja.

Darila ... joj, jaz še nekaj časa nazaj nisem vedela, kaj ji kupiti za r.d. No, zdaj sem se odločila, da ji bova kupila enega poganjalca. Itak so poceni. Pa tega še nima. Najrajši ji ne bi kupila nič, itak še ne ve, zakaj se gre, ima pa vse. Ampak nekaj je treba. Ker igrač ima ogromno, jih že proč pospravljam, nekaj ima še celo zapakiranih pospravljenih, oblačil ima tudi polno, ker dobimo poverbane ... ostalo pa tudi ima. Tako da ... pa itak bo verjetno še polno dobila za r.d. Ma tega se tolk nabere, da bo treba nekje skladišče najeti user posted image

Porodniška ... evo, meni se jutri porodniška izteče, pol mam pa še 12 dni dopusta in grem delat 9.2. Joj, je hitro minilo. Zdaj se zdi, da je bilo to res eno najlepših let. Čeprav na začetku mi je blo zelo težko, sem bla kar mal depresivna, nisem hotela tega življenja, hotela sem tako kot, ko sva bila sama .... jah, pol pa to pozabiš in ti ostanejo samo lepi spomini ... ravno včer me je prijela nostalgija. Joj, pa takooooo takooooo rada imam user posted image ! Res, to enostavno ne moreš verjet, da si sposoben imet koga tako rad! user posted image

Jah, tamala zdaj spi ... ji je pomoje končno uspelo po 45 minutah. Mislim, da bomo res naredili tako, da bo imela samo še 1 pravo spanje na dan - torej tako, da zaspi v posteljici. Prej sem jo dajala spat ob 10h in ob 15h, vsakič za 1 do 2 ure. Zdaj pa je pomoje že prevelika in ne rabi toliko. Moram pa rečt (čeprav trkam), da zadnje čase kar fajn spi ponoči, tako da sem vsa spočita. Dostikrat se kar sama zjutraj zbudim. Jah, jaz pa sem misilla, da nikoli več ne bom spočita, hehehe user posted image Ja, vse hudo mine!!!

Evo, grem si še malo Oriflamov katalog pogledat, sm ga dobila, mal za dušo user posted image
Se tipkamo!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Februarčki 2010-2. del
19.1.2011 17:42:17   
Lenč.i
Joj, kako me jezi, ko mi RR sporoči sorryuser posted image . Še enkrat!
Smo RD praznovali že decembra. Sposodili smo si še eno mizo in povabili najožje. Darila so bila: Giffy (napihliva žirafa, na katero jo posadimo vsak dan za 1 min, drugače jo pa po riti tapkauser posted image ), nekaj za oblečt, nejak za pritiskat, da igra, denar. Jaz sem ji kupila majhnega dojenčka in ga ima zelooo rada. Najraje mu snema kapico, jaz mu jo pa  nazaj natikam.
Čeveljčki: tudi mi imamo za šetanje ob sedežni nogavičke z bremzicami. Za ven pa imamo pajacka, zato obutve še ne rabi, saj še sama ne hodi. Ali pa ji obujem usnjene z muco podložene škornje. Na razvojno smo pa nehali hoditi, takone vem, kaj tukaj priporočajo.
Za štrleča ušesa nimam nasveta. Sicer pa ji bodo zrasli lasje in bodo to skriliuser posted image . Saj res, kako dolge pa imajo vašiuser posted image  lase? Naša ima zelo kratke in zelo počasi rastejo.
Ja, Jada82, tu jaz imam našo user posted image  zelo rada. Naslednji vikend grem na smučanje in kar ne vem, kako bom preživela brez njeuser posted image .
 

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Februarčki 2010-2. del
20.1.2011 12:25:53   
t*e*j*k*a
Hej!
Tudi naš RD se bliža, druga nedelja bo kr prekmal tuki. Mi bomo praznovali kr doma, ne bomo povabli nobenih prijatlov, ampak samo sorodnike ta ožje. Nas bo pa 13 z otroci vred. Komi čakam torto bom sama spekla, pa kosilo tud sama nardila, bo pa to tko bol na izi, ponfri, 2 vrste mesa, omakice, solata in to je to.
Našadva imata v hiši obute te usnjene copatke, za ven pa nimata nič, ker sta v pajacu.

Aja darilo za rd, mi bomo kupli tricikel za dvojčke (mamo sicer enga od starejšega, ampak če kupimo še enga za enojčka ne bom mogla oba naenkrat furat, tko da bomo kupli kr za dvojčke pa je problem rešen. ). Glede igrač se men zdi da jih ni nikol preveč, ker to ful rabijo, so pa lego kocke pri nas najbolj priljubljena igrača, tko da če bi že kupovala bi ziher kupla to.

Jada bodi vesela, da lahko greš v  službo, jaz bi ful šla, pa kaj ko ni...Mi že ful preseda bit non stop doma z otroci, rabim mal odrasle družbe in res komi komi čakam da najdem to službo, čeprav imam porodinško še do maja.

NAšadva tudi po novem spita samo enkrat na dan, prej smo tko kot pri Jadi šli spat ob desetih in ob treh, zdej ju pa dam nekje med enajsto in pol dvanajsto, pa spita vsaj do enih.

Uživajte čao

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Februarčki 2010-2. del
22.1.2011 13:53:39   
niwci
Naša tudi nima nekih lask, ful počasi ji rastejo...

Spimo tudi mi samo 1x na dan. Smo imeli pa 2 večera nazaj ful burko, ker ni tela zaspatv svoji postelji. Letos sploh še ni zaspala tam. Vedno ko je že mal preveč jokala, sva popustila in jo dala k nama, pa je pol celo noč neki sanjarla, se obračala,... Sploh ni dobro spala. Aja pa zbujala se je seveda non-stop.
Predvčiri pa smo se odločli, da ne bo zaspala pri nama. Sicer smo imeli 2h joka, ihtenja,... Sm še jst jokala zraven, ko je mala tako hlipala. Je vmes spla2,5dl vode.... Ko je končno zaspala, se je ponoči zbudila samo 4x.
Danes pa poezija. Sicer je spet mal težje zaspala v postlci, sam ni tok jokala. Bol je gledala kaj naredit. Ni takoj zaspala ampak ko je, je pa spala do jutra. Mislim da se je to zgodilo do sedaj šele 2. Da ne bom prehitro hvalila,moremo videt še kaj bo dans in jutri...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Februarčki 2010-2. del
22.1.2011 18:46:04   
Jada82
Niwci, te čist razumem s tem spanjem. Ja, jest tud včas kar popustim in pol se ful navadi. Enkrat pa morš naredit temu konc, čeprav je hudo. Ampak ko se odločiš, ne smeš popustit! Držim pesti, da se bo zdaj obdržalo ... tako hitro se scrkljajo user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Februarčki 2010-2. del
22.1.2011 18:51:02   
Smrketa13
Našmu rastejo lasje kot gobe po dežjo. Do zdej sva ga že 4x ostrigla, pa ga bo spet kmal treba.

Glede čeveljčkov mi še nič nismo kupili. Za doma ima une nogavičke z bremzicami, za ven ima pa ene mal bolj debele copatke, brez podplata. Zdej k še ne hodi se mi zdi brez veze kupovat ne vem kakšne čeveljčke.

Za RD bomo mi mel tut sam žlahto, en dan po moji strani, en dan pa po user posted image strani. Pa ne vem, a bova zdej dve torti mela al kaj.... Ne vem še kaj čem narest. Kosila ne bom glih delala. Kakšne obložene kruhke al pa kakšen narezek, a ma kera kakšno boljšo idejo?
Za darilo pa še vedno iščem uno hiško...no če je ne bom našla bomo pa kupil kej druzga.

Spimo pa mi tut še dvakrat na dan, čeprav dons je spal samo enkrat.
Glede odvajanja od dojenja, pa mi še ne bomo kmal. Je ful malo in rabi še moj mlek. Pa ponoč se še dvakrat podoji, oz visi na joži k makaron...da ne govorim, da pred vsakim spanjem rab mal pocuzat.


_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Februarčki 2010-2. del
23.1.2011 12:18:26   
Jada82
Joj punce, mi mamo pa zadnje čase res probleme s spanjem čez dan user posted image user posted image user posted image
Prej mi je takoooo lepo spala, dvakrat na dan, prvič ob 10h (pa nekje do 12h), potem pa ob 3h (do ene pol 5h). Zaspala vedno sama v posteljici, tam je tudi najbolje spala.
Zdaj pa kar ne more več zaspat, vstaja, se zbudi ... pa čeprav je prej zaspana user posted image No, probavam samo z enim spanjem na dan, ker če je dam ob 10h, je prezgodaj in ne more še zaspat. Če jo dam okoli pol 12h, je ok, zaspi, ampak spi pa samo 0,5 ure user posted image user posted image To je seveda čisto premalo. Potem je pa čez dan kar jokava in tečna ... pa tudi nič ne morem naredit ... stanovanje imamo katastrofo, ker pospravim samo tisto za sproti in ta nujno user posted image Ne vem, kakšni predlogi?

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Februarčki 2010-2. del
24.1.2011 11:09:30   
t*e*j*k*a



IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Joj punce, mi mamo pa zadnje čase res probleme s spanjem čez dan user posted image user posted image user posted image
Prej mi je takoooo lepo spala, dvakrat na dan, prvič ob 10h (pa nekje do 12h), potem pa ob 3h (do ene pol 5h). Zaspala vedno sama v posteljici, tam je tudi najbolje spala.
Zdaj pa kar ne more več zaspat, vstaja, se zbudi ... pa čeprav je prej zaspana user posted image No, probavam samo z enim spanjem na dan, ker če je dam ob 10h, je prezgodaj in ne more še zaspat. Če jo dam okoli pol 12h, je ok, zaspi, ampak spi pa samo 0,5 ure user posted image user posted image To je seveda čisto premalo. Potem je pa čez dan kar jokava in tečna ... pa tudi nič ne morem naredit ... stanovanje imamo katastrofo, ker pospravim samo tisto za sproti in ta nujno user posted image Ne vem, kakšni predlogi?

 
Mi smo tud melo čist podobno situacijo, zato ju zdej že tri dni dajam spet spat dvakrat na dan in je mir. Meni sta se še ponoči zbujala, ker sta bila preveč utrujena.
Probajte it nazaj na spanje 2krat na dan.

Lp

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Februarčki 2010-2. del
24.1.2011 20:41:50   
Zofy
Čer!
Evo nas nazaj z mini smučanja. Lepo ni bilo prav nič, ker smo bili pri tašči in je bil tak dizaster, da sem komaj čakala, da grem domov. Še otroka nisem mogla previt brez, da bi bila na zraven in komentirala. Je šla tako daleč, da sem ji en dan zaloputnila vrata pred nosom, da sem jo utišala, ker je na vratih nabijala, pa nabijala, pa nabijala. Uh, mislim, da sem opravila s taščo in ne grem več tja. To, daluva otroke sploh ne odtehta. Ni vredno. Raje ne smučam oz. raje dam 300€ za tistih 1x na leto pa kaj privat najdem.

V glavnem, hotela sem vam samo javit, da nisem dobila podaljšane porodniške. Tako, da sem sedaj na dopustu, naslednji torek začnem uvajat, 14.2. pa grem nazaj v službo.
Pritoževat se mi ne da, ker sem bila tako napsihirana zaradi te koze iz CSDja, ker je porabila 6 tednov, da je stekel in se zaključil cel postopek, da nimam živcev, da bi šla še 1x čez to. Zdaj čakam kaj bojo odgovorili zimski in kati81, ki sta prav tako prosili za podaljšanje zaradi bronhiolitisa. Če njim podaljšajo se bom mogoče še jaz potrudila in dala novo vlogo. Bomo vidli.

Zdaj pa moram dat Julijo spat. Se javim kaj kasneje, da vas pokomentiram!

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Februarčki 2010-2. del
24.1.2011 21:16:34   
Smrketa13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Čer!
Evo nas nazaj z mini smučanja. Lepo ni bilo prav nič, ker smo bili pri tašči in je bil tak dizaster, da sem komaj čakala, da grem domov. Še otroka nisem mogla previt brez, da bi bila na zraven in komentirala. Je šla tako daleč, da sem ji en dan zaloputnila vrata pred nosom, da sem jo utišala, ker je na vratih nabijala, pa nabijala, pa nabijala. Uh, mislim, da sem opravila s taščo in ne grem več tja. To, daluva otroke sploh ne odtehta. Ni vredno. Raje ne smučam oz. raje dam 300€ za tistih 1x na leto pa kaj privat najdem.

V glavnem, hotela sem vam samo javit, da nisem dobila podaljšane porodniške. Tako, da sem sedaj na dopustu, naslednji torek začnem uvajat, 14.2. pa grem nazaj v službo.
Pritoževat se mi ne da, ker sem bila tako napsihirana zaradi te koze iz CSDja, ker je porabila 6 tednov, da je stekel in se zaključil cel postopek, da nimam živcev, da bi šla še 1x čez to. Zdaj čakam kaj bojo odgovorili zimski in kati81, ki sta prav tako prosili za podaljšanje zaradi bronhiolitisa. Če njim podaljšajo se bom mogoče še jaz potrudila in dala novo vlogo. Bomo vidli.

Zdaj pa moram dat Julijo spat. Se javim kaj kasneje, da vas pokomentiram!


Boga...pa tak lep dopust naj bi imela. Tašče pa znajo bil cel Men bi se zmešal. Jest nisem glih tolk tolerantna vsaj kar se tega tiče.

Za podaljšanje pa res škoda...sem pesti držala, da bi ti podaljšali. Sej ne vem na osnovi česa se to odločjo, ampak včasih res ne podaljšajo tistim k to res potrebujejo. Pri nas na csd-ju je refentka rekla, da bo takoj poslala in me poklicala, ko dobi odgovor...ene pa tko serjejo...

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Februarčki 2010-2. del
25.1.2011 16:57:41   
niwci
Zofi škoda zaradi dopusta in seveda CSD!

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Februarčki 2010-2. del
27.1.2011 16:08:01   
Smrketa13
Da po dolgem času še jest mal napišem. Zdej sploh nisem imela časa, k imam s tamal tolk dela, k je bolan. Sem mislila, da bo samo kakšna virozica, ampak tole je bolj resno kot sem mislila. Dons so mu spet pogledal kri in je rekla, da imamo nečesa preveč in mormo jutr zjutraj spet dat kri  poleg vsega mamo pa še premal železa, čeprav je rekla, da je to možno tut zaradi bolezni.
Trenutno smo na amoksiklavu in ga bomo mogli jest 14 dni, po tem pa še eno zdravilo, katerega bomo mogli jemati dokler ne pridemo na pregled za ledvice...najbolj me je pa groza k skos govori o eni bolnici. Čeprav jaz bi rekla, da je bolje, vsaj vroćine nima več.
Za pit se matram in matram in mu po žlički dajem, da bo ja dost spil. Pa ga moram za roke prijet in se skor jokat začne, k mu porinem tisto žličko v usta...
Upam, da bo vse v redu in da se tale moj srček čimprej pozdravi in da mi rečejo, da ima ledvice in mehur zdrav...

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Februarčki 2010-2. del
27.1.2011 17:31:35   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Da po dolgem času še jest mal napišem. Zdej sploh nisem imela časa, k imam s tamal tolk dela, k je bolan. Sem mislila, da bo samo kakšna virozica, ampak tole je bolj resno kot sem mislila. Dons so mu spet pogledal kri in je rekla, da imamo nečesa preveč in mormo jutr zjutraj spet dat kri  poleg vsega mamo pa še premal železa, čeprav je rekla, da je to možno tut zaradi bolezni.
Trenutno smo na amoksiklavu in ga bomo mogli jest 14 dni, po tem pa še eno zdravilo, katerega bomo mogli jemati dokler ne pridemo na pregled za ledvice...najbolj me je pa groza k skos govori o eni bolnici. Čeprav jaz bi rekla, da je bolje, vsaj vroćine nima več.
Za pit se matram in matram in mu po žlički dajem, da bo ja dost spil. Pa ga moram za roke prijet in se skor jokat začne, k mu porinem tisto žličko v usta...
Upam, da bo vse v redu in da se tale moj srček čimprej pozdravi in da mi rečejo, da ima ledvice in mehur zdrav...


Smrketa! user posted image user posted image user posted image , pa pozdravite se, noooooooooo!
Ti se pa dobro drži. Vem, kako grozno je, ko je otrok bolan.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Februarčki 2010-2. del
10.2.2011 13:20:06   
Lenč.i
A ste ve tudi vse na FB pobegnile?

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.2.2011 19:03:55   
niwci
OOOOOOOOOOO ma vidim da nisem edina ki ni nič več tle gor.... Kje ste vse! Že od 10 ni blo nobene objave. Groza. Tema bo čisto zamrla. Ta FB...

Ma tudi tam vas bol malo spremljam...

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Februarčki 2010-2. del
25.2.2011 8:22:39   
Jada82
Evo, bom jaz malo obudila temo user posted image user posted image  Namreč v službi mamo blokiran FB user posted image  No, RR pa dela user posted image
Pa da malo pišem, ker mi je dolgčas. No, včer sem bla na razgovoru, sam mi ni kaj pretirano dobro šlo, tako da verjetno s te moke ne bo kruha. Namreč sem kar malo zablokirala, k sta me dve gospe spraševali - ena je bla pomoje psihologinja - to me je še najbolj iztirilo. Pa predstavit se po angleško. Saj ne, da ne bi znala angleško, dobro znam. Sam predstavit se .... kaj povedat sploh??!?! No, ja, bomo vidli, čez 14 dni obvestijo, če gre kdo v 2. krog user posted image

Drugač pa naša mala žaba hodi samo po 6. uri zvečer user posted image user posted image  Prej ne, hehehe. Res, včer sem vsa vesela pričakovala, ko sem prišla iz službe, kako bo hodila, pa kar ni. Kar vsedla se je, pa hotela da jo vodim za rokico, pa trmarila. No, zvečer pa je spet normalno hodila sama, tako kot prejšnji dan. Sam mam pa občutek, da se precej bolj zmatra, kot če jo jaz vodim za rokico, ker mora še na ravnotežje pazit. Je pa tooook luštna user posted image  Torej, od prvega koraka do hoje je minilo 15 dni user posted image

Danes ima moj šiht popoldne, midve pa bova šle mal do moje mami, pa če ne bo premraz, bomo šli mal naokoli al pa kej.
Naslednji dan pa ima moj šiht ponoči, pa sem se že vnaprej odločila, da bo user posted image  spala pri meni, ker jo toook pogrešam, zdej k mam službo. No, zanjo nimam občutka, da bi me kaj posebnega pogrešala ....

Ja, drugač pa sva se z mojim kar odločila, če zdaj ne dobim te službe, bova pa začela delat na novem user posted image  naslednji mesec. Pa bomo vidli kako in kaj ter kako nam je usojeno user posted image user posted image user posted image

Lepo vas pozdravljam, pa upam, da se vsaj katera oglasi. Za FB pa nimam tolk časa, ker sem popoldne rajš z mojo malo navihanko k pa na računalniku.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.3.2011 20:28:01   
Smrketa13
Jada, lahko ti povem kako prideš do FB tudi, če imaš blokiranega v službi...sem informatik :))

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 47 [48] 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 47 [48] 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?