Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.
Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.
Da se malo javim. Jaz pa jutri začnem 9.dan M-mi bodo vzeli kri potem pa vsak dan dokler raven ne bo dovolj visoka potem pa vsak danUZ, 5-dan ko bo počil folikel pa jupi po zamrzjenčka. Upam da bom proti koncu meseca že grela.
Groza.... zelo mi je žal.... Ja, ni kaj, jaz res ne vem, kaj bi morale še naredit da bi te naše celice bile bolj kvalitetne... jaz sem sicer komaj na polovici trepetanja, ampak nimam prav nič dobrega občutka.... Kljub temu, da sem se na postopek dokaj intenzivno pripravljala 4 mesece, v smislu zaužila v primerjavi z doslej ogromne količine sadja, zelenjave, malo ali nič bele moke, sladkorja tudi zelo malo, izogibala sem se kavi, alkoholu ampak kljub temu nimam niti najmanj dobrega občutka .... res ne vem kaj bi morale še naredit za izboljšat kvaliteto teh naših celic .....
redno vas berem. Sem pa tudi sama začela z akcijo. Sem na 2x Braville. Včeraj na UZ sem imela 1 krat 16mm na levi in 3 na desni (15mm,16mm,16mm). Dr. je rekel, da reagiram solidno. Dejte mi povedat a je to OK al bolj švoh? Jutri ima še enkrat UZ pol bomo pa vidli kdaj bo punkcija. Me pa že vse špika. Mal sem se prehladila. A to kej vpliva na slabše celice?
Nanika 1 jaz sem delala test 7. dan po ET in je bil pozitiven bolj rahlo ampak je bil sem bila tudi neučakana do uradnega testa tako da stopka tukaj nima več vpliva in mislim da je to to . Sedaj sem v 14.tednu in pričakujemo , mi je pa uspelo v 3.poskusu . Punce ne obupat uspelo vam bo držim pestke za vsako izmed vas ,redno vas spremljam . Želim vam vse naj,naj.
Nanika 1 jaz sem delala test 7. dan po ET in je bil pozitiven bolj rahlo ampak je bil sem bila tudi neučakana do uradnega testa tako da stopka tukaj nima več vpliva in mislim da je to to . Sedaj sem v 14.tednu in pričakujemo , mi je pa uspelo v 3.poskusu . Punce ne obupat uspelo vam bo držim pestke za vsako izmed vas ,redno vas spremljam . Želim vam vse naj,naj.
Super, to je pa lepo ... si imela kakšne posebne znake da si šla delat test tako zgodaj ali si bila samo neučakana ?
Po moje dobro reagiraš, ker če preveč tudi ni dobro. Meni so jih punktiral 14 od tega 11 oplodilo, enega so mi vstavili in sedaj imam 1leto starega sinčke, čakata pa me še dva zamrzjenčka v dveh slamicah. Tako ni važno koliko jih je samo da so kvalitetni poznam primer ki je imela samo enega in se je prijel in je rodila zdravo punčko. Tako bodi pozitivna in vse bo dobro.
ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje... sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic... za seznamčič: razgovor pri ateju 28.9.
ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje... sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic... za seznamčič: razgovor pri ateju 28.9.
Izkušenj ravno nimam, razen kar je napisanega tu na RR, imam pa tudi jaz v planu si to zadevo naročit. Ker mi je Reško dal vedet da je verjetno problem v celicah, da težko verjetno bi bilo seme problem ....
Izkušenj ravno nimam, razen kar je napisanega tu na RR, imam pa tudi jaz v planu si to zadevo naročit. Ker mi je Reško dal vedet da je verjetno problem v celicah, da težko verjetno bi bilo seme problem ....
Mausikaa .... boš Reškotu povedala za te tablete al boš to kar na svojo roko?
mausika, žal mi je. Kater postopek je pa bil? Tud jaz razmišljam, da bi začela jemat tele tablete, ampak sem trenutno že prepozna, ker imam konec novembra predvideno punkcijo. Naj bi jih pa jemala vsaj 3 mesee.
lučka 25 joj ne no mi je pa reees zeloooo žal zate ni fer!
skuštrana suzi čakam na in potem na operacijo (upam, da mi je ne prestavijo, ko se zdej take grejo zdravniki ), potem pa letos verjetno ne bo nič s postopkom , šele drugo leto.
mausikaa moje pestke so že ogrete za ponovno navijanje!
Ally78 želim ti, da bi pridelala lepe in kvalitetne celice!
Roži_ kateri po vrsti bo tale tvoj postopek?
< Sporočilo je popravil loremi -- 7.9.2010 14:36:05 >