|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 11:01:57   
ječi12
ojla ste že pridne zgodaj.

midve sva si že šle novi vrtec pogledat.bomo pol vidli kaj bo drug teden.sj hujš ko 14 dni joka pač ne morm pričakovat,lahko je edin bolje.

phelps dobr si jo odnesla na AC.

škrpijonček pij pij pij! jaz si naredim toplo vodo notr žlico meda,pa limono stisnem in se s tem nažiram.
lekadol pa sam če se ti zdi potrebno,oz če je vročina velika.

alenuam tole pa je blo skeri ja,vrjamem. sm že sama delala use živo da bi brce čutila ker sm bla na morju.pa se nism spomnla brc čez cel dan in sm pol hotla čutit kej. no doma mam pa AS sposojen in je res super zadeva! sm ga že zdj ko konkretno brca uporabljala,pa res pomiri.drugače pa baje bejbije zbudiš če delaš počepe user posted image  res.

aja AS lahko slišite in svoje utripe in utripe posteljice. tko da otrokovi so res hitri in razločni.kar ni to pol ni to....

js mam pa jutri izpit.sicer samo ustno pa ni se za bat da ga nebi nardila.ampak bo luštno ko bo en manj.
pol pa še pondeljek pa sreda pa konec.

pa bravo za novo temo!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 11:13:26   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

midve sva si že šle novi vrtec pogledat.bomo pol vidli kaj bo drug teden.sj hujš ko 14 dni joka pač ne morm pričakovat,lahko je edin bolje.

samo naj ne vidi, da je tebe strah....ti bodi kul in nsamejana, pa kako je to fino in bo!

js mam pa jutri izpit.sicer samo ustno pa ni se za bat da ga nebi nardila.ampak bo luštno ko bo en manj.
pol pa še pondeljek pa sreda pa konec.

srečno!


(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 11:21:51   
Renesme**


čudnočudno dobrodošlauser posted image

majabar čestitke za zmagouser posted image zdaj pa malo izpreži in počivaj, potem ko bo user posted image  tu bo še dosti delauser posted image


(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 11:30:37   
škorpijonček_
Hojla,

se oglašam po dveh kratkih dremežih od doma. Sem klicala najprej ginekologinjo in je sestra rekla, da naj kar svojo zdravnico, ta pa je rekla, da naj grem direkt v pojstlo, kakšen lekadol, čaji...če pa bi se grlo poslabšalo in postalo gnojno, pa moram po antibiotike. Tak, da danes tiher odležim, morda še jutri, pol pa moram nazaj na šiht, ker imam pred dolgim dopustom še par stvari za uredit, ki so nujne. V petek imam še itak cuker test in laboratorij. Je pa dan raven taprav za tole poležavanje, kar spi se mi in prav paše...očitno sem res baterije obremenila zadnje dni, pa mi telo mal nagaja sedaj...pa ravno nepravi časuser posted image .
Zdaj me še sam skrbi, ker pri vsakem prehladu fašem herpes, da le tega ne staknem, pa ravno ko se poroka bliža. Je pa res, da so bli prej herpesi moji redni spremljevalci, letos in sploh odkar sem noseča, pa ga še nisem imela (trkamuser posted image ).

Hvala vsem za nasvete...super ste. Poskušam tudi full piti, da gre iz mene ven to. Je pa mali danes full živahen, prej sem se prav ustrašla, kot da bi me en duhec prijel desno pri rebrah user posted image .

Emma...tudi jst sem na istem s teboj, še malce starejša. Pa se je raje izplačalo počakati na pravega očka, kot pa biti z nekom krneki. Pa moram vseeno reči, da kljub letom vse super prenašam, še vedno kar aktivna...pa če bo še kak z veseljem, če bo nosečnost takšna kot sedaj. No, sam najprej tegale ven spravmo, pol bomo pa videl če še in kolikouser posted image .

Izkoristite ta dan za počivanje in lenarjenje, pa cartanjeuser posted image .


(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 11:40:30   
emma83
Dan.

aleunam samo, da je vse v redu. user posted image

pajac nismo pozabile nate. Saj za porodniško bom dala kar prvi pdp, da mi potrdi enega od obeh datumov je pa bolj orientacijsko zame, da vem kdaj približno lahko pričakujem, čeprav nikoli ne vemo kdaj točno bo.

majabar čestitke.

škorpijonček tako kot so ti druge povedale, veliko tekočine in samo lekadoli, če pa sumiš na kakšno angino ali kaj podobnega bakterijskega, potem pa k zdravniku po antibiotike.

phelps nama z mojim se je podobno zgodilo na primorski AC, ko sva se vozila proti Ljubljani. Kar naenkrat zapora na prehitevalnem pasu, pred tem pa nobene opozorilne table. Dejansko sva se mogla ustaviti sredi AC, ker ni bilo šans, da se prestaviva na vozni pas. Potem pa rečejo, da smo vozniki sami krivi za vse nesreče, japajade.

Ma to s tem mojim sošolcem je bolj tako, ker so oni itak taka familija, da so vsi trije (2 brata in sestra) začeli delati otroke že na faksu in potem logično, da imajo že po 2 ali pa celo 3. Se sploh ne sekiram, moj čas je zdaj.

malajka kako je bilo zadnjič s taščo na obisku? Si preživela?

ječi12 srečno na izpitu.

Danes sem si oblekla kompresijske nogavice, ker ni vroče in moram povedati, da mi ful pomagajo. Sem pa celo noč vstajala na wc, komaj sem priracala do školjke vsakič. Še malo pa bodo naše tegobe minile, bomo pa imele največje zaklade na svetu.

Gremo delat naprej. Lep dan vsem.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 12:36:02   
tejci1981
Hej punce!

Kako ste kaj?
Dolgo se že nisem oglasila,... je bil prejšnji teden zelo napet.....zjutraj služba, popoldan opravki !
Ste pa res ogromno napisale,....Smo že na drugem delu ,....BRAVO ME!!!!!! Bom skušala pristaviti še moj piskerček - upam, da mi ne zmanjka časa!

Na bolhi sma našla eno lepo otroško sobico (previjalna in posteljica + razni dodatki), sma jo šla pogledat, je res lepo ohranjena, tako da grema ta teden en dan po njo , počasi pa še po barvo za stene, da začnema urejati otroško, malo bomo pleskali, malo risali (na šablonce seveda ). Cotike - kolegica mora pregledati stvari, ki jih bo posodila, po ostalo pa gremo potem v nabavo,.....
Komaj čakam, da bo končno vse doma, da lahko potem še samo čakama na najinega lulčka!

Služba - delala bom do konca,imam razgibano sedeče gibajoče delo , sem bila na začetku dva meseca v bolniški, imam pa še dopust in ure, ki jih lahko koristim, tako da sem si izračunala, da zaključim 17.9.   še en mesec !
Šola za starše - midva greva začetek septembra!

Maa2010 - kak lepa slikica,....moja  je pa prevelika da bi lahko tako ležali!

Spoznavanje staršev - mene je tudi kriza, ko se spomnim na to,....mislim, da bo to počakalo do krsta drugo leto, pa še takrat upam, da bo vse skupaj čimbolj brzinska zadeva z čimmanj stresa !

Čiščenje - še gre, največkrat volje manjka, ne moči

Trebuh - mene tudi nonstop sprašujejo kdaj bo, ko povem da sem novemberska se vsi čudijo, ko imam očitno tako "velik" trebuh, pol pa sledi komentar, da sta ziher dva , taki komentarji so večinoma v službi,....sam se samo smejim, pa si mislim, ko bom na koncu me itak nebote vidle! Nočno vstajanje - 2x na noč,....bi blo fino, če bi imela nočno posodico pod posteljo , drugače pa spim na boku - enem ali drugem, samo ko se obračam je vse skupaj izredno počasno dejanje .

Včeraj sva bila na CSD, sva dobila vse papirje, me je ravno danes na pregledu spomnila, da si lahko začnem urejat zadeve.

Poročilo iz pregleda - standard,....voda ok, pritisk ok, kile preveč (v 5 tednih sem se poredila za 3 , me je okregala, da je preveč in moram pazit!!!!!), maternični vrat zaprt, poslušali srčka,.... naslednji pregled z UZ imam 22.9., sem mislila, da so prebledi proti koncu pogostejši??????
V sredo (prejšnji teden) sem šla po drugo inekcijo rhesonativa, cuker test je bil tudi vredu - 4.8., pa nisem nič ekstra pazila kaj jem prej,...
Izkušnje z dojenčki - moje so na nuli, pa verjamem, da nas je dosti takih in da se bomo vse naučile!
Ime - je že skoraj izbrano
Kaj pa razni čaji????? Pravijo nekatere, da je vredu, če začneš nekaj časa pred porodom piti čaj za dojenje, imaš potem več mleka, pa tudi čaj iz (nisem 100%) malininih listov (oz listov nekega gozdnega sadeža ), ker lajšajo porodne bolečine ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Imate kake uporabne info?????
Majabar - lepo ime in čestitke za uspeh

Otrdevanje trebuha -  kaj počnete ali kaj pijete in ali ste to začele piti na lastno pest ali po nasvetu G??? Jaz sem ta dva dni ko delam popoldan začela opažati rahlo otrdevanje pozno popoldan, pa me zanima kako je z tem!
Likanje - prej majice, hlače, krpe, zdaj pa dam na kak obrat majn, pa lepo stresem preden obesim, pa lepo obesim in ni potrebno toliko likanja , samo tisto kar je res potrebno!!
PDP - Najprej je bil 5. 11, zdaj pa je 3. 11, se je moja tetkica hecala, da se nevarno bližam 1 .11., da naj se potrudim, da bi bil kak drug dan ,pa sem rekla, da jaz tak vem da bom 1.11 rodila - iz principa, samo da bo po moje , na koncu jih bo pa tak lulček zafrknil, pa bo prišel ko se njemu bo !

DOBRODOŠLE VSE NOVE!!!
Tako mislim, da mi je uspelo vse malo pokomentirati! Lepo bodite in uživajte v ohladitvi!
Papa

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 12:45:53   
ječi12
renesme ja sj smo dali eno uvajanje že čez-lani. zdj pa menjamo enoto in vzg in bo isto. drugače sm pa js točno v tem vrtcu delala pa poznam use,in način in vse punce tam in hrano.tko da js sm kul :) sj mala bo tut hitro,vrjamem. :) hvala.

aja sošolke in sošolci ker sm mlajša sm ubistvu edina k mam otroka.oz zdj se počasi dogaja da je sm pa ke kera noseča,oz ena pa res že tut ziba.tko da se mi bojo z leti pridružle. no ko bom js 30 in bo moja velika 9 pa zdj bejbek takt že 6 bo kr fino k bom že "frej" in bo čas tut zame..... :) sm prou vesela da je tko.

majabar bravo! orbitrek pa le po zmožnostih,aja pa upam da bo tvoj pri porodu!

spoznavanje staršev? čigavih? a tašče in taste al kako? nism nč prebrala o tem,očitno sm površna.

evo moja mala je zaspala,js bi pa po netu za kšnim novim kavčom pobrskala,pa nimajo nč ugodno.bomo mogl kr v štacune,rutar,lesnina,dipo.pa da tm vidmo...ta zdjšn je tooook usran,da me je kr sram. groza.otroc pa še mami štorasta pa pride do tega da se sploh ne vidi več kašne barve je biu.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 12:58:52   
Destiny86
Pozdravljene,
jaz sem lih iz nakupov, sem si šla po nosečniške hlače, ker sedaj pa res nič več ne spravim gor, sem dobila v H&M dvojne, res super komot, pa še za ugodno ceno ... po dolgem času shopping prav dobro dene user posted image  So napovedovali ohladitev, sem se že ustrašla, da ne bom mela kaj za oblečt, no očitno tle na obali ne bo nič iz tega, saj je iz minute v minuto bolj vroče in soparnouser posted image
škorpijonček_ mene je tudi prejšnji teden prehlad zagrabil, za grlo dosti pomaga žajbelj in pa za lizat granobil, no sicer se je meni nato prehlad razvil v angino, vročina 38.5, pa ni blo druge kot it po antibiotike, sem dobila ospen, pa lekadol sem jemala za zbijanje vročine ... na začetku sem bila kar panična in žalostna, pa me je zdravnica pomirila, da bo z user posted image  vse ok. Upam, da se čimprej pozdraviš user posted image
Sedaj pa ne vidim ure, da dam malo noge v luft, me je kar utrudlo to pohajanje, pol pa kosilo kuhat user posted image

Lep pozdrav ..

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 14:11:47   
nov2010
Hej, hej!

Joj kako tale deževen dan mene danes ubija. Bi šla takoj v postejo spat, ampak morm še urco v službi potrpet.

Saj potlej pa šibam na redni pregled k G. In upam da bomo delali UZ in naredili kakšno slikco. Saj UZ-ja sedaj od morfologije nismo delali - dopust in to. In tudi na morf. mi slikce ni mogla naredit, k ji je nekaj štekal. Tako da bom danes ekstra rekla za kako novo slikco. Še dobro da smo imeli prejšnji teden 3d, da smo saj malo vidli našega malega čmrlauser posted image .


Ja popldne bo pestro, saj namreč po pregledu danes začnemo tudi z Šolo za starše user posted image . Upam da bo zanimivo in bomo kaj uporabnega zvedli.

Vam poročam kako je šlo.

Naj vam ta deževen dan čim hitreje mine in izkoristite ga za lenarjenje ter crkljanje user posted image

Pa-Pa

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 25.8.2010 14:13:25 >

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 14:55:57   
nadinne
Čau.

Uf a smo res tko pridne...že II. del user posted image

Men je tudi danes tako en zaspan daaaaaan user posted image  Komaj držim odprte oči...pa tale računalnik me še bolj uspava user posted image  Za povrhu sem pa še do 17h v službi user posted image  Še dobro da je šefica že šla...sem malo bolj skulirana...mi noben ne hodi težit user posted image

Vse nove dobrodošle!

majabar, čestitke za tekmo. Res si dobra, ni kej user posted image

nov2010, dobro opravi na pregledu, upam da dobiš željene slikice. Pa poročaj kako je bilo v šoli...mene čaka 6.9. Me že firbec kako bo user posted image

tejci1981, a niso maline in čaj iz njih prepovedani za nosečke? Ker naj bi lahko sprožili porord? user posted image  Ne vem, sej lahko da sem kaj zamešala, ampak tako imam v spominu user posted image  Blagor tebi...še slab mesec pa boš že doma...jaz imam še dobrih 6 tednov! Če mi bo uspelo še kako naduro dobit, grem iz službe 8.10. drugače pa 12.10. user posted image  

ječi12...držim pesti za izpite...vem kako je to user posted image

škorpijonček...upam da se hitro pocajtaš...počivaj pa čajček in bo user posted image

aleunam...fino da sta z user posted image  sedaj ok. Jaz se na srečo še nikoli nisem tako ustrašila...na splošno obožujem grmenje, čeprav treskanje blizu pa res ne! Zadnjič ko sem bila na pregledu je prišla iz Italije huda nevihta in je treskalo kot pri norcih...smo se babe v čakalnici samo nemo gledale user posted image  Na srečo je nehalo preden sem se usedla v avto za domov.

Jupi, sem ravno izvedela da mi doma že delajo stopnice...še malo pa mi ne bo treba več čez hišo mimo tašče v stanovanje user posted image  To bom srečna  user posted image  user posted image  Svoj vhod sem pa res KOMAJ čakala user posted image

Joj kdo bo zdržal še 2 uri tukaj!!!! Res tako težko mi pa že dolgo ni bilo...pa še sama v pisarni...dolgčas za umret user posted image



(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 15:18:14   
MalaNeli
pozdravček
no danes je forum nagajal meni. in do sedaj nisem mogla prit pogledat kaj vse ste napisale.

sošolke glede na to da sm letnik 89, sem najprej mislila da bom edina, nato pa presenečenje, sem zadnje od 3. vsak kar se oš tiče. za SŠ ne vem, pa mislim da tut ni, vsaj ne iz mojga razreda.

otrdevanje trebuha men pa zadnje čase manj otrdeva, user posted image je pa res da mam vsake tolk nekje na trebuhu neko bulo, ko potisne kaj ven.
moj najbol uživa ko posluša z ušesom, ker se menda zelo sliši utrip in pretakanje vode, ponavadi pa mu dojenček nameni še kakšno brco ali pa potisk v uho.
aja, zarad tega otrdevanja ko sm omenla G.mi je predlagal magnesol.

šola tut nama se začne v začetku septembra. komaj čakam, da kaj izvem, sva tudi čista začetnika. Pa še moj se je že dogovoril z nadrejenimi, da bo lahko prej hodil iz službe, da bo pravi čas doma da bova lahko šla. Mislim pa da naju prvi vikend v septembru čaka še obisk Ikee, XXXluta, tako da bom se še tega veselila.

cotke bom po moje kupovala kar v H&M, C&A so mi zelo všeč, lepe barve. Pa še veliko stvari dobim, odvisno od tega kateri spol bo. pa moja tašča zelooo rada kopuje v Kiku, tako da bom tistih stvari imela dovolj od tam.

majabar čestitke.



(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 15:21:15   
MalaNeli
ah še to
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brce, pri nas je pa tako da zjutraj ko se bodoči očka spravla v službu, pride in zapoje nekaj pesmic, glih tolk da dojenča zbudi, potem pa brca kot zmešan. Brce čutim bolj kot ne VES ČAS in to ZELO MOČNE user posted image , manj ko se vozim. In zanimivo, ko cartlam male dojenče, ki ležiju v mojih rokah ali na trebuhu - ne brca nič. Po moje mu ugaja ker je še bolj toplo.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 15:22:56   
malajka84
škorpijonček...za herpes..oziroma proti najbolj pomaga navaden med, takoj k čutisš tist neprijetno zbadanje si namažeš..pa se potem sploh ne pojavi, če pa to zamudiš namažeš takoj ko vidiš pa zgine v dnevu, dveh, res je super, mam jst tud probleme s herpesom, pa semkupovala že vse sorte krem pa obližev pa nč ne pomaga prej k v enem tednu al pa dlje, med pa....tko da če se ti slučajn pojavi, nič panike, sam z medom namaži

obisk tašče
...hja je blo za prenest, kr je bla na obisku celih 15 minut tk da, je vsem jasno pr čem smo, voz se sem pa tja dve uri, tuki je pa 15 min, ker nima kej druga povedat kot kaj je blo na šiht pa kaj dela njena ljuba hčerkica...pa par pajkov mi zmer najde kje pa gre...tk d..ne bomo se več sekiral....sej zdej bo mir kak mesc:)

izkušnje z dojenčki...razen kakšnega obiska pri klegicah z dojenčki sem na nuli, pol od treh let dalje gre (sem delala v vrtcu nekaj časa):),  manjšimi pa nimam izkušenj...ampak vse bo, sej pa nismo antitalenti, to pride z dojenčkom zraven, sigurno si pa na začetku malo bolj štorast ampak nihče ne more kr takoj vsega vedit pa znat, vsaj jst tko mislem no:)

čaj
...obstaja tud čaj za nosečnice, ne vem a ta tud kej pripomore za dojenje, al je tist sam on poseben al kk je s tem, tega za nosečnice si bom jst kupla, ne zarad druga ampak mam kr rada čaje, pa da vidm če je dobr:)

PDP.
..je pa pri meni glede na morfologijo 3.11., tk uradni je pa 11.11., tk da obmo vidli, kdaj se bo pupik aodločla ven prit....lahk tud 10.11., ko mam jst rojstn dan;)

oblačila za nas:)..sm ugotovila da kakšne majice z dolgimi rokavi bo treba nabavit, kak pulover, no ko s epač shladi ..ker če oblečem stare kažem spodn del bušija ven:), tko da to ne bo šlo...bom ap vidla kok bo mrzlo pa kok bo treba, no do novembra sigurno ne bom mogla bit u kratkih:)

ječi...vso srečo na izpitih..bomo držali pesti



(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 15:29:58   
zori82
ali gre katera v ZD Bežigrad? Js sm se ravno prijavla. Začne se 6.9. ob 15h. Sem pa sama seb še enkrat potrdila da mi možgani ne funkcionirajo več...dat sem mogla svojo številko mobija in na koncu ko sem odložla ugotovim, da sloh nisem dala svoj št. ampak od mojga očetauser posted image user posted image user posted image user posted image joj joj ka js delamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Malinov čaj js ga mam, ampak ga začnem piti v 34.tednu - tako piše na navodilih, je pa baje za mehčanje MV. Probala bom, itak nimam kaj zgubit, ker škodi v nobenmu primeru ne.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 16:13:44   
aleksa83
Pozdravljene vse user posted image

Danes sem po pošti dobila spremenjen datum naslednjega pregleda pri ginekologinji : 3.9.2010, verjetno zaradi teh političnih zadev,..., upam, le, da ne bomo me trpele zaradi tega.

Sedaj me dva dni ni bilo in ste na novo odprle stran: Čestitam, pridneuser posted image user posted image

majabar: čestitam :)  Sedaj pa le počivaj user posted image

VSE NOVO PRIDRUŽENE: DOBRODOŠLE user posted image

kaj je katera že gledala kaj kakšne so kaj cene pumpic za prsi oziroma za mleko, če ga imaš preveč?

KIK: glede oblačil v kiku še nisem slišala nič slabega, sem pa slišala za otroške krožnike, ki so bili porisani z barvo, ki je bila škodljiva, vendar so jih takoj umaknili s prodaje, kupce pa obvestili preko tvja in radija,..., tak, da menim, da glede cotik se ni za bati. :)

DM: danes sem si prinesla vpisnico za članstvo v babybonusu in me že zanima kakšne bodo ugodnosti ter njihovi nasveti :)

tudi jaz sem taka utrujena in vsak dan bolj okorna in tega nisem vajena, prej sem vse sama postorila, sedaj pa ne gre,...

BRCE: brca spunim šusomuser posted image , ponoči pa mi noben položaj spanja ne paše, hrbtenica boli, vse tišči, še ekstra v desnem kolku,...
uf, ampak se splača, kose pomnim na mojega malegauser posted image . :)))

Nič lepo mo bodite  in
user posted image user posted image user posted image user posted image vseemmm.


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 16:44:22   
čudnočudo
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_


Emma...tudi jst sem na istem s teboj, še malce starejša. Pa se je raje izplačalo počakati na pravega očka, kot pa biti z nekom krneki. Pa moram vseeno reči, da kljub letom vse super prenašam, še vedno kar aktivna...pa če bo še kak z veseljem, če bo nosečnost takšna kot sedaj. No, sam najprej tegale ven spravmo, pol bomo pa videl če še in kolikouser posted image .

Izkoristite ta dan za počivanje in lenarjenje, pa cartanjeuser posted image .




Sem šla pogledat in vidim, da je Emma moj letnik! Škorpijonček, malce starejša, koliko je to, okoli trideset? Pa se vama zdi, da sta že stari? Tudi jaz sem 27 in se mi zdi, da sem še zelo mlada user posted image Tudi kar se materinstva tiče. Morda je odvisno od tega, v kakšnem okolju si, kaj počno tvoji prijatelji. Sama sem med prvimi, ki pričakujemo, večina mojih vrstnikov, s katerimi se družim, ima pred otrokom še mnogo drugih načrtov. Po mojem je čas za 1. otroka do kakšnega 33. leta, pri današnji medicini do 40. ni prehude panike, če le lahko zanosiš. Mamice pa so lahko super zelo mlade in tiste starejše, mislim, da ni odvisno od starosti.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 16:48:51   
nadinne
Evo jaz sem ravnokar ugotovila da imam zatečene gležnje user posted image  Kosti na gležnjih se sploh ne čuti user posted image  No pa imam ker po 8h sedim...no ja saj se kar nekaj sprehajam, sam vseeno...kaj pomaga? Nog tukaj ravn ne morem v luft dat user posted image

(odgovor članu čudnočudo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 17:22:26   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: čudnočudo

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_


Emma...tudi jst sem na istem s teboj, še malce starejša. Pa se je raje izplačalo počakati na pravega očka, kot pa biti z nekom krneki. Pa moram vseeno reči, da kljub letom vse super prenašam, še vedno kar aktivna...pa če bo še kak z veseljem, če bo nosečnost takšna kot sedaj. No, sam najprej tegale ven spravmo, pol bomo pa videl če še in koliko .

Izkoristite ta dan za počivanje in lenarjenje, pa cartanje .




Sem šla pogledat in vidim, da je Emma moj letnik! Škorpijonček, malce starejša, koliko je to, okoli trideset_? Pa se vama zdi, da sta že stari? Tudi jaz sem 27 in se mi zdi, da sem še zelo mlada Tudi kar se materinstva tiče. Morda je odvisno od tega, v kakšnem okolju si, kaj počno tvoji prijatelji. Sama sem med prvimi, ki pričakujemo, večina mojih vrstnikov, s katerimi se družim, ima pred otrokom še mnogo drugih načrtov. Po mojem je čas za 1. otroka do kakšnega 33. leta, pri današnji medicini do 40. ni prehude panike, če le lahko zanosiš. Mamice pa so lahko super zelo mlade in tiste starejše, mislim, da ni odvisno od starosti.



Jaz se sama sebi zdim tudi mlada in mislim, da je za otroke čas vse tja do 40. leta. Je pa zanimivo, da sem pa za svojo v.d. taščo bila v bistvu neplodna, ker nisem zanosila že 2 leti nazaj, ko sva šla na svoje. Sem jo morala kar orng na realna tla postaviti naj se ne vmešava v najino življenje, da se to tiče samo mene in mojega dragega. Sicer midva letos nisva načrtovano delala na user posted image , se je kar zgodil, sva imela v planu šele naslednje leto.

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Evo jaz sem ravnokar ugotovila da imam zatečene gležnje  Kosti na gležnjih se sploh ne čuti  No pa imam ker po 8h sedim...no ja saj se kar nekaj sprehajam, sam vseeno...kaj pomaga? Nog tukaj ravn ne morem v luft dat


nadinne jaz imam iste probleme, danes imam sicer kompresijske nogavice, zjutraj so kar pomagale, zdaj popoldne je pa obup. Velik pij, manj soli v hrani, pa seveda noge dvigniti, fajn je, če imaš vsaj kakšen koš tam zraven pa ga okoli obrni in noge na njega postavi. Jaz sem zdaj še doma za kompom, ker pišem diplomsko, sem si pa zraven dala še en stol in 2 blazini na njega pa noge gor. Malo neudobno je, bom pa zdržala še kakšno urico pol pa grem ležat. Do konca tega tedna končam s pisanjem, pol pa tudi če gre vse k user posted image . Samo da se rešim tega.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 25.8.2010 17:23:47 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 17:52:40   
škorpijonček_
Ojla,

evo mene...mal boljš, razen nahod je na najvišji stopnji. Jutri bom verjetno še kar doma ostala, da se malo bolj pocajtam.

Hvala vsem za lepe želje in nasvete. Malajka super, če bo znak za herpes, preizkusim tvoj nasvet in upam, da bo pomagalo...ponavad mam jst herpes po cel teden, danes teden pa si ga ravn ne želim imetuser posted image .
Pa zato danes mali skoz brca, kot da mi hoče povedat, da bo vse ok.

Jst bom pa kar v kristusovih letih rodila, pa se mi nič prepozno ne zdi. Tudi počutim se še ne tolk staro, pa poznam par ljudi, ki so rodile blizu 40, pa ni bilo nobenih problemov. Tko, da nč ne paničarim.

A tko je že s pregledi...madonca sam nas nosečke bojo pa menda ja porihtal in nas ne bodo pstil na ¨suhem¨.

Nč, grem spet mal TV pošpegat in lenart...prav paše.





(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 19:08:25   
november2010
Leta - tud jaz sem letnik 83.... pa vsakič ko pridem h G običajno starejše od mene sedijo... dejansko se dviguje ta starostna meja kdaj imajo ženske otroka... prvega sem imela pa pri 22 oz. 23 sem prišla v porodno sobo mi je glavna babca rekla: ja kako ste pa vi mlada!!!! ne morm vrjet, moja hči je tolk stara pa še resnega fanta nima, kaj šele da bi imela otroke ;)
sem jo sam mal čudn gledala. men se drgač 22 let ne zdi čist nč kritičnega za otroka met :)

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 20:48:27   
philadelphia
Živjo souser posted image

Ko govorimo o letih in nosečnosti. Jaz bom čez 2 tedna dopolnila 28 let in imam včasih prebliske, da sem že stara, potem pa da sem še tooook mlada in nepripravljena user posted image . Pa mislim, da ni važno koliko si star, važno je, da si želiš tega otročka.  Moj otroček je danes kr nekaj miren, ampak trebuh mi pa že cel dan otrdeva in sem že vzela 2 šumeči tableti mg. Me kr mal stisne, če pomislim, da bi se začeli kaki popadki ali pa da bi začela odtekati voda. user posted image

Glede na to, da sem zasledila tukaj, da so nekatere načrtovale otročka naslednje leto, se tem pridružujem tudi jaz. Skoz sem si govorila, da drugo leto pa začnemouser posted image . Pa sem čist zadovoljna, da bomo kr letos zibali, saj nima smisla nekaj čakati, če nimaš glih utemeljenega razloga za to. Vsaj midva nimava (četudi se moj zdej matra s to diplomo zadnji moment, ampak ima pa vsaj dober razlog, da hitro zaključi user posted image ).

Današnja ohladitev je pravi balzam za mene, včeraj je blo prav grozno vroče. In včerajšne treskanje je tudi mene čist pretreslo. Ravno, ko sem zaspala je usekalo, da sem se cela tresla še nekaj časa in to se je ponovilo 2x al 3x, groza. Ampak mi je vseeno uspelo zaspatuser posted image

Tale recept za herpes bom pa še jaz naslednjič sprobala, upam da bo tudi meni pomagal. Hvala.

Lepe pozdravčke vsem skupaj user posted image




(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 20:49:04   
Renesme**
jaz sem imela tamalo 14 dni pred 25.roj. dnevom, zdaj bo pa okoli 29.roj dneuser posted image , smo rekli 2 pred 30, pa potem mogoče še kakšnega če glih bo, če pa ne pa ne....

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 21:44:58   
aleksa83
pozdravljene!

če ste že pri letih, jaz sem tudi 27 user posted image   in to bo  moj prvi otročiček. Kar nekaj mojih letnikov jih že ima, nekateri po dva ali tri, nekateri pa še nič in še sploh ne razmišljajo v to smer. Jaaz pa prav uživam in komaj čakam.
Mi je zanimivo, da nas je veliko, ki senas suče okoli te številke :))) user posted image

A je katera že kaj gledala za pumpice za dojenje, me zanima če je kje kaj bolj poceni, ker denar bi raje bolj za user posted image in opremo porabla, da bo res vse prfektno, ko bo tak daleč user posted image .

lep večer in prijetne sanje želim


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 21:45:24   
MalaNeli
leta o joj, potem moram biti jaz res tiho. :( se kr zelo neprijetno počutim, saj sm očitno najmlajša. sem namreč 21 let stara. pa pričakujem svojega 1user posted image . pa želim si jih met več. no, 3. pa sem si vedno želela mlada otroke met. saj ne da je kaj narobe če jih maš starejši. ampak se mi zdi da mlade mamice drugače dojemajo stvari. stare mamice - ne me narobe razumet, staro se mi zdi 35+ ko je pol tut že več možnosti za različne probleme.

vročina včeraj mi sploh ni bilo problema, ker sem bila na terenu in v trgovini. popovdne pa samo še kosilo in počitek, ponoči sem bila pa tako utrujena, da sem šla samo 1x na stranišče, zjutra pa sem bila tako žejna, ampak še flaše nism mogla držat, tako da mi je moj pomagal, da sploh nism vstala ko je šel v službo, ampak sem se samo napila, se spravila v želeni položaj in zaspala kot top.

a je med vami tudi katera Korošica, kako je z materinsko šolo pri nas? kolikro vem se tukaj ne rabiš naročat, ampak preprosto na datum greš tja ker potekajo predavanja.?!

lep večer še naprej

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.8.2010 22:04:30   
ječi12
hvala ker boste držale pesti. bom še drug tedn fehtala da jih user posted image

MalaNeli zakaj neprijetno? meni je blo mega ko sm bla tri leta nazaj noseča pri 21h in sm bla daleč najmlajša...super mi je blo. so sicer ene punce name gledale kot "kajpativeš" ampak danes ko so naši mulčki stari 2,5 let se je izkazalo da je meni biti mami precej lažje kot pa uni ko je tko name gledala,da kao še nism zrela.....no ampak js sm že v poklicu takem da so otročki moje delo in bodo do penzije uživam ob tem. tut ful potpežljiva sm,mogoče ker sm mlajša,mogoče pa sm pač tak tip....in js sm tut zdj med mlajšimi nosečnicami z 24imi, ko kje rečem da mam že enega doma me kr debelo gledajo. js si pa mislim svoje. meni je pač to ušeč...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?