|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 13:59:28   
aleksa83
Pozdravček!!

Kako ste mi kaj danes, ko je tako mrzlo user posted image ? Sploh se ne morem segret, me zebe,...
Grem si en čaj skuham, da bo bolje,.., tu na štajerskem je ful mrzlo, pa veter iha ko joj.

Sedaj me kar nekaj dni ni bilo gor in sem se načitala. Uf, jaz še nimam nič razen par cotik, pa voziček imam, pa previjalno, pa posteljico še moremo prenovit, pa jogi imam, pa posteljnino, to pa je vse,...
ojej, kje pa še soo flaške pa vse? je moj vedno govoril, da je še dovolj časa, sedaj pa mislim, da ga ni kar tako na pretek user posted image .

Drugače pa sem vredu, no ponoči malo spim, se nonstop zbujam, moj je rekel, da baje brundam in jamram user posted image , pa nonstop na wc laufam, hrbtenica boli, popek mi bo vsak čas vun pogledal user posted image , pač, te običajne nosečniške težave user posted image . Ampak to je pač vse del tega.

Včeraj sma z mojim preživela čudovit dan, zjutraj sma šla malo na boljši sejem v MB, nič nisma kupila le 3 kg nektarin zame user posted image . jih toliko pojem, da če bi me kdo stisnil, bi verjetno sok tekel iz meneuser posted image .
Po dveh mesecih sma obiskala Mc.donalds, user posted image
Pol sma šla malo k njegovi boterci, pa k stricu, potem pa še malo gor na Pohorje k Belviju, ful je bilo lepo, pol pa se je mala plohica dežja vlila in to ravno, ko sma midva najbolj uživala v sladoledu :)user posted image

potem pa še k mojemu stricu malo, pa počasi domov, pa en filmček gor pa pred tv, tak, da sma res imela dan zase in bilo je odlično user posted image .
Zdaj še samo upam,da še bo kakšna nedelja lepa, da bova lahko šla v MB k trem ribnikom v park, jaz še podnevi nisem bila. Enkrat sma bila, ampak čist na začetku najine zveze in še to ponoči in pozno jeseni, sma v temi račke opazovalauser posted image .

Joj, se je zdaj pri nas dežek vlil, joj, zdaj bodo opet ti jesenski dnevi, deževni,....
se bom mogla začeti bolj gor oblačit, pa zimske cunje vun iz omare opet sortirat, uf, mi ni,....

komaj čakam v petek, ko bom videla bebico user posted image .

kaj mislite bo ta zdravniška stavka pa to sranje vplivalo kaj na nas? Mene je kar malo strah, ker ne razumem kaj se dogaja in kaj če ravno takrat dobim popadke, pa ne bo nobenga zdravnika ali kako????


Lepo bodite, pa na toplem bolj bodite







_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 14:13:42   
MalaNeli
phelps - :) vse bi blo dobro če bi bil moj doma, pa ga ni blo. bolelo je pa tk da nism mogla nč premaknit. :) drugač vem kaj bi naj pomagalo. ampak praksa je drugo :)

Mrzlo je, ampak meni prav paše. Sicer imam rada poletje in vročino. Ponoči sva prezračla stanovanje, pa je sedaj prav prijetne temperature.

Kok je s temi flaškami? Jih morš res met 10?

naša beba se je ful umnirla.

S temi krči je pa tako, če grem ponoči vsaj 1x lulat, me ni kol ne zagrabi, takrat ko pa ponoči ne grem nič na sprehod na drugo stran stanovanja, pa me skor vedno. Bom probala še kalcij. Škodt ne more.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 14:18:55   
Mateja81
Pozdravljene,

Zamrznjeno mleko - vidim da sem vam povzročila še nekaj vprašanj več... Kar se tiče odtajevanja... Jaz sem ga dala iz skrinje in položila v toplo vodo, to sem tako dolgo menjavala, dokler se ni mleko stalilo. Sicer sem pa potem dala stekleničko v grelnik in še malo zagrela (do telesne temperature).
Črpalka - še nečesa sem se spomnila... meni je bila črpalka dobrodošla tudi zato, ker sem imela zelo občutljive (boleče)bradavice in sem se včasih tudi že skoraj razjokala, ko sem ga začela dojiti(lahko se zgodi tudi da ti razpokajo in iz njih celo priteče kri - upam, da vas ne bom preveč prestrašilauser posted image ). Do tega pač pride, ker dojiš tolikokratuser posted image na dan - naš tamal je bil kr naprej lačen. S črpalko pa si lahko stiskaš mleko po svojem občutku.

Pa ne me narobe razumet ker ne bi rada zvenela kot da sem neki promotor črpalk -  ampak povem samo, da je meni koristila 100/uro. Je pa tudi res da se vse ne morejo navadit nanjo.

Oblačenje dojenčka - ženske ne preveč noret - 3. bodiji - naenkrat - več kot preveč! Sej ne boste imele minusa v stanovanju. En bodi, pa štramplice in pajacek za povrhu bo čisto dovolj. Če pa ima še slučajno mrzle rokice, pa mu oblečeš kak zgornji del povrhu. Ne jih pa preveč oblačit, ker bodo lahko tudi zaradi tega jokali.
Koliko česa pa rabite za preoblačit je pa zelo relativno. Vseeno pa se mi zdi malo, da bi imela 4 bodije. Jaz jih imam kakih 8 pa še mako in tetra majčke, ker res ni fajn da bi mogla vsake dva dni prati perilo.
Kupovanje oblačil vnaprej - jaz sem si prvič nakupila kar nekaj večjih oblačil. Ampak bodite pozorne na številke in letne čase. Dolge rokave in toplejša oblačila kupujte do št. 68 ker bo vaše dete poleti staro 7 mesecev in več. Potem pa bo primerneje za kratke rokavčke.

Lp, vsem souser posted image , jaz sem v pričakovanju sredinega pregleda in upam, da vredu napredujemo...


_____________________________

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 14:24:07   
Mateja81
No pa še flaške - 
Za začetek imate dovolj 1 flaško. Jaz sem imela kasneje sicer 2 ker sem bolj lene sorte in je res fajn za podpiranje lenobe če te kaka umita flaška čaka že pripravljena. Sploh če boste lahko samo dojile imate 1 flaško preko zadosti. Lahko imate pa tudi ločeno 1 flaško za mleko in eno za čaj...To je moje neprofesionalno mnenje nouser posted image

_____________________________

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 14:30:23   
MalaNeli
mateja81 uf,hvala si me ful pomirla. zaen krat nimam še nobene, pa tut nisem imela namena neki fuuuul kupovat teh flašk. pa sedaj ko so pomivalni stroji, idealno za lenuhe ki se jim ne da umivat posode. SRČNO pa upam da bom dojila.

Soncchek, ti si rekla da greš v Ravne na MŠ? Hm, pravkar sem gledala da je zadnje srečanje 12.10. potem pa sta še 2, po predhodnem dogovoru. user posted image upam da bo vse prej, da ne bom pred tem rodila. Že če naše dete samo malo pohiti, sm lahko brez polovice predavanj. Pa glede na to da bo moj 1.vi otrok in sploh 1vi obisk bolnišnice, kjer sploh ne vem kako potega delo za sprejm itd. user posted image zna bit moj porod kar zanimiv user posted image .

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 14:54:08   
ječi12
ojla punce.

vidm da mate zanimive razprave.

 flaške mi smo kupili eno bolj za kao vodo in čaj ipd. in smo jo tudi nucali kr hitro,tko da bom tut zdj kupila vsaj eno.

 črpalka js je nebi kupovala vn naprej. res ne! lahko da bo šlo dojenje super,in nikjer ne piše da jo boste rabile.plus tega si jo lahko tudi izposodite,js sm jo kupila ker sm jo rabila,ampak sm jo potem posodla še dvema mamicama in jo bomo zdj pač prekuhali pa dali v pomivalca pa je to to. skratka brezpotrebni stroški že v naprej!

mrzle rokice po mrzlih rokicah se ne mormo ravnat če dojenčka zebe!! rokice majo mrzle ker njihov obtok in cerkulacija še ni tok močna da bi pršla čisto do udov,zato jih lahko zmotno oblačite kot medvedke ker bojo rokice kar skos mrzle! tipa se trup,ponavadi tilnik,lahko pa tut sprdi prsa,in če je tam mrzel potem mu je res mrzlo,drugače ne pretiravajte!

in ja novembra najbrž res ne bo tolk mrzlo da bi doma rabile met po tri bodije,otrokom se obleče eno plast več kot se nam. torej za ven date pač dvojne dolge rokave,za doma sta pa majčka pa body in spodi žabice s štumfki dovolj. če spi se ga pa pač pokrije. odvisno je kašne mate doma temperature v bloku je noro toplo,v hiši pa ful hladno lahko. po sebi morte sklepat,ne pa pretiravat ker če jim bo prevroče izivate prehlad.

drugače pa sm js pristaš tega da se ne kupuje stvari preveč. sj ne bomo meli -20 stopinj,da nebi mogli it v trgovino. pa niti ni nujno da gremo me,lahko gre partner al pa pošljemo mamo,taščo.kakorkoli. uglavnem sigurno ne po 10 bodyjev ene številke,sj je doma pralni stroj ane? no tri dni nič ne perete,pa boste mele sigurno še kšno rezervo doma,če ne pa daš pač eno številko večji kompletek gor dokler ni oprano....moje mnenje....
js sm mela use tolk preveliko da smo po treh dneh ko smo pršli iz P šli do BC. malo sm pustila podojeno in previto pri babici in šla z mojim hitro dokupit od clara številko 50 da  ji je blo usaj kej prou :)

ok sm dost naložila. sm se pa odločila da si kupim uno torbo od DMja,ker mi je ful lušna.user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:19:09   
simonmojca
Dan punce

jaz sem pa danes tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
zjutraj sem vstala s takim elanom, pripravljena na kontrolo, nohte, obiske, trgovine, zavod in potem gre vse k zluuuuu - skoraj vse user posted image

Vzamem si frej in grem v Lj. na ponovno morfo. pridem v porodnišnico in tam mi reče, da je prišlo do pomote in da danes ne delajo UZ, ter če lahko pridem v sredo ob istem času user posted image user posted image user posted image .

Tako sem bila user posted image , da sem šla v trgovine in si nisem NIČ kupila user posted image  - groza, pol se mi pa sploh ni dal it na zavod urejat papirje, bom šla v sredo user posted image .

No pojambrala sem zdaj pa upam, da se malo pomirim - še vedno 100% ne dojamem, da nisem imela pregleda pa 3tedne sem se ga veselila user posted image .

Upam, da ste vse ostale super čeprav je tako beden/deževen dan, vam bom prilepila 1sonček za boljšo voljo user posted image  upam, da vam pomaga.

user posted image

Grem na kavč knjigo brat

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:19:48   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
.......pa zimske cunje vun iz omare opet sortirat, uf, mi ni,....

kaj mislite bo ta zdravniška stavka pa to sranje vplivalo kaj na nas? Mene je kar malo strah, ker ne razumem kaj se dogaja in kaj če ravno takrat dobim popadke, pa ne bo nobenga zdravnika ali kako????




user posted image a tebi bodo tvoje zimske cunje prav user posted image No meni že zdaj niso.. Sploh ne vem kako bom ven hodila, ko bo hladno ...

Aleksa83 nič ne skrbi glede zdravnikov in poroda.. Vse bo poštimano. Vse nujno delo bo potekalo enako kot do sedaj (no v to skupino spadamo me user posted image ). Bo pa potrebno počakat na kakšne nenujne zadeve.... Ravno zadnjič so mene pohecali, da naj ne skrbim, da porodnišnice pa bodo delale.. Pa sem iz tega foha.. Samo brez panike in mirno...


_____________________________

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:21:47   
pajac
simonmojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:23:49   
birdy
pajaca, si še tu? Kdaj naj pričakujem obisk zdej k si doma???user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:44:28   
Soncchhek
MalaNeli,ja naslednji teden štartamo na R. z MŠ.....jaz bom že v 30 tem tednuuser posted image ..upam da bo kaj zanimivo, če ne ne mislim tam sedet, ker mi je sedenje ful muka user posted image .

simonmojca, eh....saj veš....pa drugič.
Jaz sem tudi jezna, če ne vidim bebice....no...mi je obljubljeno da jo na naslednjem pregledu, naslednji teden, bom.Komaj čakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm !!!!

Jap deževen dan...meni se spet nič ne da....sem bila pa pridna in sortirala cunje...sem morala prav poiskat majčke na dolg rokav in so mi še kar prav.....še sreča, da sem bila prej malo bunkastauser posted image ....pa dobila sem še ene par tunik nosečniških na dolg rokav...take ozke in so prav lepe !

Mene pa muči zavezovanje čevljev.....joj kire akrobacije delam zraven...ne vem če ne bom do PDP v crocsih al pa balerinkah user posted image .

Aja...spanje...ko sem napisala....moji obrati L in D...jaz tudi spim na Dormeu in kot jogi mi je megastičen...ampak fora je v tem...da na L mi ne paše spat...me kar nekaj tiči tam dol...če pa samo na D spim, me pa zjutraj cel kolk boli... itaq imam že blazino za spanje....pa še dodaten vzglavnik...še malo pa za mojga ne bo več prostora v posteljiuser posted image ..bošček...
Se ful pozna že ta teža bušija, čeprav nisem pridobila po začetnih izbruhanih kg do sedaj niti 4 kg ne...


(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:47:47   
MalaNeli
ja js bom 31 + 5dni :D
se mi da še manj sedet.
NEBO PA NČ ZANIMIVGA. :) če ž sam naslove prbereš.
zanimiva bo 5,6,7,8 :D če bomo dočakali

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 15:52:49   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
.......pa zimske cunje vun iz omare opet sortirat, uf, mi ni,....



user posted image a tebi bodo tvoje zimske cunje prav user posted image No meni že zdaj niso.. Sploh ne vem kako bom ven hodila, ko bo hladno ...




Z zimskimi cunjami sem mislila te puloverčke, na srečo imam večino modelov bolj raztegljivega materiala in takega, da so mi čez rit in vsaj upam, da mi bodo prav user posted image ....
Nimam ravno denarja za nove stvari, ko pa moramo še večino stvari zauser posted image nabavit. user posted image
po resnici povedat, me je kar strah iti v omaro, bo kar bo, če ne bo "medvedka" opet brundalauser posted image

pozdrav


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 16:55:31   
naša beba
O, kk fajn, pol bomo že vsaj tri naslednji teden šle v MŠ na Ravne...

Kar se pa cunj za nas za jesen in zimo tiče pa mene tudi malo skrbi. Po trgovinah se mi pa tud ne da it, poleg tega moram it do Celja ali Maribora, če hočem kaj nosečniškega. Vozit se mi pa sami ne da več eno uro v eno smer... Ta mesec ko hodim v službo bo že moralo nekako it, pol bo pa itak trenirka pela... K sreči so mi še nosečniške hlače prav, zgoraj pa moramo imet uniformo. No, začela sem z S srajcami, potem sem pred dopustom dobila M, zdaj se moram pa prav stlačit v te in so mi že pred tremi tedni obljubili L srajce... evo, čist za foro 99 imam obseg trebuha trenutno.

Sva tud z mojo pupo prej pospravile en predal v moji omari ter pregledali stvari, ki sva jih pred cajtom dobile od kolegice... brisačke s kapuco, igračke, dekica+pouštrček, pa "ne-vem-kako-se-že-reče" zadeva za okoli posteljice, da ne piha...

simonamojca še od naju en velik user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 17:00:52   
Valentina85
Joj tud jaz bom imela probleme z zimskimi cunjami, vsaj kakšne hlače bi mogla kupit, če bi lahko bi kar v trenirki šla v službo user posted image ... Pa sami se mi ne da v Lj vozit, moj pa tud nikol ne utegne... 

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 17:35:31   
Destiny86
No pa je vikend za nami, ke lepo, ki je ohladilo, prav lepše se spi, čeprav zadnje dni me mučijo krči v nogah med spanjem ...
Našemu user posted image  se dosti kolca zadnje čase, prav lušno kako trebuh skače user posted image

Hator js sem prav iz centra Kopra, tako, da bom dosti vozičkala tu po centru, iz kje si pa ti? Rodit pa imam namen it v PO, ker mam tudi ginekologa gor, tako, da zna bit, da bova še skupajuser posted image  Kdaj pa maš PDP? No lepo, da je vsaj ena iz KP, zaenkrat jih ne poznam prav veliko, bom spoznala zdej v sredo, ko mam prvič MŠ, kdaj pa ti nameravaš it, ker urnik je res malo smotan ....
Zdaj pa šibam po avto k mehaniku, smo ga dali na servis, da bo vse štimalo, ko bo treba v porodnišnico laufat user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 17:41:24   
Valentina85
D0aisy katerega ginekologa pa imaš?

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 17:42:38   
Valentina85
Sem se zmotila... Destiny katerega zdravnika imaš?

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 18:19:19   
lottyka
Dober dan vsem,

Jaz sem danes v user posted image . Sem danes domov pripeljala voziček, košaro, lupinico in malenkosti za zraven (dežno prevleko, senčnik,...) Tako da sem postala ponosna lastnica Mure 3 user posted image . Moj je že prišel vmes domov da je zložil iz avta in napovedal, da ga bova zvečer sestavila in sprobala mal po stanovanju. Komaj čakam user posted image . Edino torbo so mi mogli naročit, ker niso imeli v črni barvi, tako da jo grem verjetno naslednji teden iskat.
nejka - res lepe cunjice user posted image . Sploh štrikane so lepe, dekica mi je zelo všeč.

nadinne - meni se večkrat zgodi da je bebika čist pri miru, jo tudi po cel dan sploh ne čutim. Sem pa zadnjič brala, da naj bi imeli zelo radi če jim predvajaš glasbo in sem vzela slušalke od AS in priklopila na comp, dala na trebuh, našla eno uspavanko na youtube in je potem bebika brcala že vmes in še dva dni tako intenzivno, da je bilo joj. Sam ne vem zdej, ali ji je bilo tok všeč ali pa sem jo tok razjezila, da je čist oživela user posted image . Probaj, mogoče bo pri tebi tud začela brcat.

sanje - jaz sem danes po dolgem času spet sanjala in to tok intenzivno, da ko sem se zbudila sem mojega zbudila in začela "pogovor", šele potem sem se malo zavedla, da pa so mogoče bile le sanje, ko se mojmu sanjal ni o čem jaz to govorim user posted image . Sem pa sanjala da smo bili naša druščina pri nama in se je moj zagovoril in zblebetal izbrana imena za bebiko in bil pol še prav aroganten in nesramen na ta račun. Sem se zbudila tok razjarjena, ker takega obnašanja res ne prenašam, da mi še na misel ni prišlo, da so bile samo sanje. No sej smo kmal razjasnili pa smo lahko še mal zaspali nazaj user posted image .

PO - jaz vam tud zavidam, da boste tam rodile. Jaz resno premišljujem že dlje časa, da bi šla tja ampak verjetno ne bo prišlo v poštev. Bomo videli.

phelps- a to si narediš sedečo kopel pol? In kaj točno naj bi to pomagalo? Meni se zdi zanimivo, da ni treba nobene masaže, nič fizičnega dotika, da samo gor sediš. Če to res drži potem se bom jaz tega definitivno poslužila tega recepta. Če se stem ognem rezanju presredka potem bom tud vsak dan pol ure ali več sedela na vodi z dodatki user posted image . Kolikokrat na teden pa se to dela in kdaj začneš?

široko povijanje - pojma nimam ali bomo to delali ali ne user posted image . Ene pravijo, da tudi če ni treba da je fino da mu daš čez pampersko še kot pri širokem povijanju, da imaš kaj za prijet. Jaz bom videla sproti kaj bom.

pajac to bo lepa soba. Upam da nas boš razveselila s slikicami končane sobice.

flaške - Vidim da imate skoraj vse v planu Aventove flaške. A katera pozna koliko so dobre od Closer To Nature - Tommee Tippee. Meni so te res take lepe. Je imela katera prsno črpalko od njih? Hmm, pomoje bom kupla kar obe, Avent in Tommee, pol bomo pa vidli katero bo imel rajši user posted image .

Soncchhek user posted image user posted image user posted image to je res kar težko če je samo 1 plača, ampak saj bo pa kasneje bolje, ko boš tudi ti našla službo. Verjamem da jo boš našla, sploh z diplomo v žepu. Tako kot si rekla malo stisnit trenutno pa se bo vse dal. Je pa zelo pohvalno, da ne bosta izkoriščala samohranilstva. Jaz mislim vseeno, da nekaj pomoči boš vseeno dobila, kljub temu, da bodo upoštevali še njegovo plačo. Poleg tega boš imela kmalu še otroški dodatek zraven, ni veliko nekaj pa je.

spanje - jaz imam tud Dormeo, za hrbet je super, sedaj za kolke pa po mojem mnenju niti ne toliko. Tako da jaz imam že dolgo časa probleme z bolečinami v kolku in trtici. Mal sem se že navadla, pa malo manj je spanca kot prej ampak bomo že, sam še 2 meseca je za zdržat. Brez blazine za dojenje za spanje pa si spanja tudi jaz ne predstavjam. Gre povsod z mano, tud zdele za na morje jo bom spakirala.

popek - meni je prav smešen ga mal na dol vleče user posted image . Pač mal se je povečala luknja in znotraj je kot fiksiran na mesto, zunanji del pa lahko premikaš. Sploh mi je smešno ko se mažeš s kremo, ko se notranji del sploh ne premakne luknja pa kroži okoli user posted image . Če se bo obrnil okoli pojma nimam, pomoje da ne.

mateja81 prav dobri nasveti. Tole s 3 rokavi meni še do danes ne gre v glavo. Ko sem mojmu omenila to je samo gledal in prvo vprašanje je bilo, kako pa to pol sploh oblečeš vse gor? Še nekaj, a da bi mleko kar v grelniku flašk tajal pa ne gre al kako?

simonmojca tudi tebi user posted image user posted image user posted image . Saj sreda bo kmalu tu, sam verjamem da ti taka zadeva kar pokvari dan.

zimska oblačila - meni sigurno moja stara zimska oblačila niso prav tako da bom mogla celotno garderobo kupit. Jaz računam da mi bo po porodu ostal kar nekaj odvečnih kg, tako da v vsakem primeru moram kaj kupit. Kupujem sedaj tako, oz. vsaj probavam, da bo uporabno tudi še pol pozimi, ko ne bo več trebuščka. Tunike, jopce in podobno se bodo lahko nosile tudi po porodu, samo kakšne hlače bom mogla še pol kupit, no pa za sedaj tud rabim še 1 dolge user posted image . Kupujem pa res samo osnovne stvari, tako da ravno velike mode se to zimo verjetno ne bomo šli.

Evo, pa sem vas končno prebrala in kot ponavadi je spet cel roman nastal. Grem si eno juhco skuhat, mi je prav zapasala v tem mrazu. Upam da se ogreje, ker grem v četrtek na morje.
Destiny86 vidim da si iz Kopra - jaz grem ta vikend v Portorož, naslednji vikend potem pa v Koper. A se še kaj kopajo? Kakšno je kaj vreme pri vas?
Drugače pa odštevam dneve do dopusta. Še 3x grem spat user posted image . Nič želodec kruli, štedilnik čaka da dam za juhco gor, tako da lepo preživite večer.


(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 18:30:19   
emma83
Evo še moje poročilo: spet se mi je na urinu pokazal rahlo povišan sladkor, na polikliniki sem ga imela 7,4; G mi je rekel, da če bi bil 7,8, bi me poslali na dodatne preiskave. Kr neki no. V glavnem se moram paziti do naslednjega pregleda, če bo takrat spet rahlo povišan, me spet pošlje na polikliniko. V enem mesecu sem se zredila 2 kg.

Danes sem točno 30 t noseča in je razdalja SF 32 cm, po tistem grafu je na zgornji meji. UZ mi dela na naslednjem pregledu, vprašala sem ga za streptotkok, pravi, da mi on vzame bris, jaz pa potem nesem vzorec v laboratorij. Se pa bris dela v 37. tednu. Naslednji pregled 27. 9.

Trebuh mi danes nenormalno otrdeva, pa še slabe volje sem, tako da se bom kar pobrala od tukaj pa se tipkamo jutri.

Lep večer punce.


(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 18:44:25   
MalaNeli
popek :) jaz sem pred nosečnostjo imela v popku eno lepotno piko, ki je sedaj pol cm iz popka :) drugače je pa po moje še vedno na sredini. malo me pa razjezi, ko me začne srbet, pa ne vem kako ga naj popraskam. mi je tako smešen ko je tak mali :)

zimska oblačila :S hm, jaz jih sploh nimam, lansko zimo sem preživela v Vipavi, kjer nisem potrebovala zimskih oblačil, za vikende ko pa sem bila doma, pa sem tudi preživela kar v windstoperju, pa sva tako bila vsak drug vikend pri njem v Krškem, kjer je topleje. Tako da bomo vidli kako bo letos, sem še kar toplokrvna.

flaške - jaz bom konc tedna šla mal v Pliberk v bipo pogledat kake majo kaj gr cene, ker določene stvari so cenej, pa isto kvalitetne.

široko povijanje jaz bom imela pralne plenice, ki itaq pridejo mal širše, če bo potrebno pa še previjanje na široko.

s temi dovgimi rokavi jaz najbrž ne bom pretiravala. če bo imel 2jne rokave bo čisto dovolj. res je pa odvisno od temp.v stanovanju, najbrž bodo normalne.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 18:58:06   
Destiny86
Valentina85 js hodim v Postojno k dr. Merlotu. Zaenkrat full zadovoljna.

lottyka v KP je danes precej shladilo, trenutno je zunaj 15 stopinj, piha burja in je kr za spoznanje hladno, sem bla zdej zunaj v dolgih hlačah in rokavih, tudi vodo je shladilo in v tem trenutku ni za kopanje ... zdej res, da nisem gledala napovedi, če in kolko bo segrelo, ma je kr čez noč prišla jesen, še včeraj smo bli na plaži, danes pa vsi v dolgih okoli ... no js se ne pritožujem, meni kr paše :)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 20:07:27   
Renesme**



široko povijanje - v prvo sem 3 mesece, ker nista bila oba kolka 1A, čeprav so mi v porodnišnici rekli, da ni treba, ampak vseeno, tudi patronažna in pediatrinja sta se kasneje kar strinjali s širokim povijanjem. Zdaj pa ne vem kako bo...


flaške - 1. smo imeli samo Aventove, krčke imeli kljub temu, št. so 1 do 1 meseca in tako naprej....pa probali smo tudi NUKove (tam vem da moraš biti poleg št. za starost, pozoren tudi na velikost luknje, S- za čaj, M- za mleko, L- za gosto hrano ala čokolino...)Tommee Tippee ful hvalijo, jaz sem vzela 1 za probo...

Zamrznjeno mleko- v prvo sem si mleko črpala 4 mesece, pa smo imeli vedno 1 polico samo mojega mleka, v vsaj 5,6 flaškahuser posted image , smo ga še stran zlivali, zamrzovala ga pa nisem, ker zame osebno odtajano mleko ni enako kvalitetno- tud okus je drugačen- sem probala...mogoče za kakšen pire, ki ga kasneje delaš pa da daš to notri..user posted image ) Drugače pa kot vem tajaš na sobni temperaturi in potem dogreješ.

Soncchhek user posted image   tudi jaz sem bila pri Tinkari še študentka, saj bo, sem pa potem diplomirala 2 leti kasneje, med porodniško nisem naredila nobenega izpita, je bila tamala čist preveč zahtevnauser posted image , šele potem ko je šla v vrtec sem se dopoldne učila, popoldan je bila pa ona na vrsti...

spanje - imava Dormeo, spim kakor kakšen dan...

popek - je še notri, malo večja luknja, mislim, da se ne bo obrnil. 


oblačenje- pa kje ste ve prebrale 3 rokavi, vedno sta samo 2 rokava pri zimskih otrocih, pa odvisno koliko stopinj imate notri. Pa sej to bodo še vse v materinski šoli povedali...

simonmojca - škoda, pa saj bo tudi sreda hitro tu, je pa res, da ko si nekaj splaniraš in se ti potem vse podre se ti nič ne da in imaš cel dan uničen...

zimska oblačila - ah, sej bomo tako bolj kot ne notriuser posted image , trenirke, sem ugotovila, da mi bodo po porodu nosečniške kavbojke, ki me zdaj tiščijo v predelu mehurja, po porodu spet prav, za ene 2 meseca bo, pol sem pa optimist, da bo šlo že kaj starega na rituser posted image , poloverji jah mene samo skrbi področje nad trebuhom, da bo preveč pobralouser posted image , majice imam tako take raztegljive večinoma, srajc pa tako ne bom nosila...bom pa zelo vesela, če mi bo bunda prav, ker to bom pa res novo drugače rabilauser posted image

Drugače pa jaz skoz bolj prehlajena, mi gre že prav na živce....tamal se je tako obrnil, da mi nekaj tišči direkt v želodec, nekaj pa dol v mehur in se sploh ne morem sklonit, še sedet moram čist naravnost....




(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 20:19:09   
MalaNeli
Dober večer.
Z mojim fantom sva se pravkar vrnila iz enournega pohoda. Mmmmm, bilo je super. Pri nas je sicer zelo hladno, saj je Peca že pokrita s snegom. Ob pol 5ih je bilo okoli 10 stopinj. Vendar sva bila zelo vesela. Prav lep pogled je bil na okoliške hribe, kjer je posijal soček.
Komaj čakam da bo še kak sončen dan, da zjutraj vstanem in se odpravim na sprehod po očiščenem zraku. Mmmm, obožujem jutra.

no če katero zanima, se nalagajo slike mojga trebuščeka danes, 65 dni pred rokom, in oblekce za bejbija.

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.8.2010 20:48:25   
novemberska
ojla punce!

Res ste zelo pridne...full čvekate,jaz pa vas redno prebiram in le redko si vzamem čas da še kaj napišem. No danes je blo kar naporno po enem tednu spet it na šiht...sam sem preživela,je pa res da sem domov prišla čist zmatrana in še trebuh mi je full otrdeval. Ampak je zdaj že bolš.

Kar se flašk tiče jaz še nič ne razmišljam, sam zgleda da bom pa kmal res mogla nardit en ornk seznam pa it v akcijo. Danes so nama pripeljali voziček...sem čist hepi...sva ga že 3 krat sestavla pa rastavla, vse pregledala, na vse možne načine okol obrnila in preverla če vse štima....pa tud nečaka od mojga sva mal okol pelala pa je bil čist navdušen...sploh ni hotu ven iz vozička...skratka za enkrat sva full zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

MalaNeli, Nejka000 full mata lepih cotk...enih par kot jih maš ti MalaNeli mam tud jaz iz H&M. Bi tud jaz mogla mal poslikat pa kaj pokazat pa kaj ko ni cajta. Sem lih ta vikend domov privlekla dve veliki škatli cotk...še od mene,moje sestre,mojih treh sestričen ko smo bli majhni. Ene cotke so stare tud več kot 35 let in moram rečt da zgledajo kot nove. Ko bo prilika jih bom mal poslikala da vidite kok so luškane.

Kar se spanja tiče, imava midva tud dormeo...super jogi sem zlo zadovolja, ampak vseeno slabo spim. Se premetavam iz leve na desno, na hrbet pa včasim še na trebuh zanese...na wc moram na vsaki dve uri...in še to se zbudim z takim bolečim mehurom da se komaj privlečem do wc-ja. Zgleda se je naša tamalauser posted image pač odločila da ji je na mojem mehurju super in da se do konca ne premakne z njega. Sej pametna punca, tam je ziher najbolj mehko.

Drugače pa naj povem da se je moja user posted image prejšnji teden tudi full,full umirila...sem se že začela sekirat da je kaj narobe. En dan je cel dan nisem čutla, niti enga giba...zdaj pa spet na polno skače,brca, kolca....včasih man občutek da bo nogica pogledala iz mojga trebuščka.user posted image

Punce lepo se mejte...jaz si grem skuhat čaj, pol pa počas v posteljo...moj user posted image pa se lih odpravla na šiht, tko da bove z bebico same...no ja bo več placa na postliuser posted image

Lepo predvesem pa prespano noč vam želim.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?