Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
da bo jutri že okej.
zadnjič sem nosila mulčka št. 1 in s konicami čevljev se je zadeval v moja kolena! zmajček pa tudi ne izgleda več kot dojenček (čeprav mu mulček št. 1 govori, da še ni fantek, ker še ne tvori stavkov!)

no ja.... naj bo... Zdej bom pa u miru gledala film z dragim in se zraven na glas smejala - neprecenljivo!!!
ga bom čez okno zagnala
za pult pa dvomim da se vama ga splača na novo oblačit, se v bauhausu dobijo zelo ok pulti za normalno ceno (če pa kdo to 'oblači' pa niti ne vem, bi pa lahko povprašala)
), pa kakšne majčke in puloverje. Da o čevljih sploh ne govorim. No, zadovoljna bom že,če najdem kakšne hlače. Pa večerje moram skenslat. Je šel včeraj moj ob devetih palačinke pečt
Dan prej me je pa s kolači pa sladoledom futral. Sej je blo fino...sam pogled na tehtnico pa nekoliko manj
sem šla zmajčku kupiti copatke za v vrtec. po dveh mesecih rabi že večje. a ve za vsako številko posebej kupujete copatke al kako ? zdej je imel 22, niti še niso ornk amortizirane, pa evo že nove.
pa govori tut očitno premalo