Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 9:57:04
|
|
|
|
ledenka
|
jutro majanči moj dec ma tud včasih kake ideje, kaj je to potrebno... pa ga nazaj zabijem in je. aja, včeraj nisva šla do Šiške, se mi ni dalo biciklirat tak daleč papua, pri nas ni šans, da bi bilo perilo obešeno tvoji palčki so bistveno bolj prijazni! danes je nov dan, sonce, in v času kosila grem na pedikuro komaj čakam razvajanje!
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:01:13
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a veš da sem te misla prašat, če je Gajo še odprt pa da gremo na en pir ampak pejt rajši nohte uštimat ej, kolk je brazilka pri berniju?
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:04:23
|
|
|
|
ledenka
|
Gajo je bil včeraj zaprt tako da so očitno končali sezono al kaj... brazilka je pa 19 € pa zaj ni več gužve za naročanje, poleti je bil obup!
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:07:01
|
|
|
|
majana79
|
ajoj, kam bomo pa zdej hodil brezveze... edini pameten lokal pa da si lahko otroka spustil tnx, zbiram pogum za naročit se
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:10:51
|
|
|
|
ledenka
|
ma ja, ker naš mulo seveda ni navdušen nad sedenjem ostane sam še Grad Tivoli... v stari LJ si ne upam tvegat, ker je preveč prometa. al pa Čolnarna... tam ma tud travnik zraven. al pa coffee to go in na igrišče v Tivolah oz. pir v flaši...
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:15:44
|
|
|
|
majana79
|
ja pa res, pri nas je tuki celo zimo zunej za sedet, pa avtov tut ni v čolnarno pa mi nikakor ne gremo več, postrežba itak sux pa našemu je voda preveč vabljiva, tako da no go tale s pirom pa niti ni tako slaba si predstavljaš poglede ostalih, dve mami s pirovsko flašo in 2 otroka, ki dajeta v usta od drugih igrače
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:21:03
|
|
|
|
ledenka
|
prizor za dol past! itak da dajejo druge igrače v usta, če tega nočeš, pač nimaš igrač zraven ampak ok... jaz grem včasih v Čolnarno med kosilom, da si možgane preluftam, kavo imajo tam dostojno pa zeleno je okol. če ni gneče, tud postrežba ni noro počasna
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:23:56
|
|
|
|
majana79
|
ja, sva istih misli vidš, sem vedla da je en catch, je treba it dopoldne tja, pa brez otrok
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:25:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
Uf, tole s pirom bi se pa še jst pridružila Sploh ne vem, kaj je to tko groznega. Ko pa ob kosilu spiješ kozarček al pa dva, je pa vse ok
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:29:57
|
|
|
|
majana79
|
ja papua, slab zgled si otroku pa nisi ga priseben tolk pazit
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:38:32
|
|
|
|
petrazg
|
Juterček... No prvi del samohranilstva se danes izteka, pridejo očka domov... Igrišča... kam bomo hodili pa pozimi, da se bodo mulci lahko igral? Ok, itak na zrak, pa to... ampak vedno se ne da. Kje so kakšne igralnice, pa da lahko zraven v miru kavo piješ? Ali pa gostilne, če greš na kosilo? Vem za mercator, city park, ampak to so sami šoping centri... pa Jurman... kam še lahko grem s svojima dvema zverinama? Majana.. naš vrtec je tudi iz čakalne pobiral...
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 10:45:44
|
|
|
|
ledenka
|
edino, kar se zdaj spomnim, je Nama v 5. nadstropju - kafič in zraven igralnica.
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 12:27:34
|
|
|
|
eelyy
|
jutro sem hotla na pošto pa sem se spomnila da imam voziček od L. v moževem avtu sem pa hotla en lep sprehod nardit pa nič nebo...jo bom vsaj na balkon dala da bo na zraku. ledenka se morm spravt po te škornje in palerinco pa se mi neda sploh zjutraj moram L. vlačti sabo ker sploh nikjer noče ostati vedno joka,popudne moram hiteti da se trgovine nezaprejo ker dokler pojemo itd..je še skoraj 7h. drugače so rekli da nam itak sporočijo vzgojiteljice ko jih bodo sploh rabli,ker jih še nobeden nima od otrok. evo je zaspala zdej pa gremmm pospravit do konca...
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 12:30:08
|
|
|
|
eelyy
|
mene tud zanima...kam otroke peljat ko bo slabo vreme kakšno igrišče zaprto ali kaj podobnega..mi ponavadi ko kej kupujemo v bc si vzamemo časa in se ustavimo,tok da se T. mal naigra
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 13:18:36
|
|
|
|
Dudica1
|
Smo iz kavice Pa dobila za M. čeveljčke
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 13:54:50
|
|
|
|
majana79
|
midva sva bla pa zunej, zdej spi ful je lepo pa toplo na sončku jutri grem pa v službo, jupi
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 13:55:39
|
|
|
|
PapuaNG
|
eelyy, mi smo kar doma, ko dežuje. Je pa zoprno, ko več dni dežuje... Ne vem pa, kako bomo pozimi, ko je že malo čez 4 tema, jst pa takrat komaj iz službe pridem...bi mogoče morali najti kakšno telovadbo al pa kaj, da se vsaj malo znori...
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:03:55
|
|
|
|
maja1488
|
O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ pa dvoje rabmo.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:08:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ pa dvoje rabmo. Jaz mu kupujem Elefanten v Deichmannu... so tud za široko in visoko nogo. Cena je bistveno bolj človeku prijazna, pa kvalitetni se mi tud zdijo - usnje in to,, noga se mu noter ne poti. Sam malo izbiro modelov imajo majanči, super za šiht jutri
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:09:03
|
|
|
|
majana79
|
jaz sem mu ene v geoxu zadnjič vzela, mislm da so ble 37, znižane sam niso zimske, ampak tko za jesen pa spomlad
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:10:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ pa dvoje rabmo. Jaz mu kupujem Elefanten v Deichmannu... so tud za široko in visoko nogo. Cena je bistveno bolj človeku prijazna, pa kvalitetni se mi tud zdijo - usnje in to,, noga se mu noter ne poti. Sam malo izbiro modelov imajo majanči, super za šiht jutri Ma naši imata načeloma ciciban. Sm zadovoljna. Sam tele superfitke so pa une iz goretexa, do kolen skoraj, na ježke. Pa notr majo ovčko. Za na sneg v glavnem.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:18:53
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, nohti so? sem misla nate, sva šla na igrišče kaj bi en pir, pišuka
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:22:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
Sej res, kaj rabijo mulčki zdej za pozimi? Verjetno ene podložene škornje pa toplejše čevlje za čas, ko ni snega?
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:27:25
|
|
|
|
maja1488
|
M ima ene čevlje usnjene, do gležnja za normalno in potem pozimi, ko je ful mraz tele superfitke.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 14:55:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ pa dvoje rabmo. Tam v cicibanu,ful lepe podložene gležnarčke pa še znižane so ble To bo mel tko za lepo čez jesen in zimo,zraven pa še skibucke-goretex za v snegec Zdej pa gremo na sonček
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ime za fantkatinči3Katero ime je najlepše?Bor (
21%)

Leon (
34%)

Luka (
36%)

Irenej (
9%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!