Zoja Miša
|
Jutro Kaja Lina še spi. Ponoči ga zadnje čase nekaj biksa. Možno, da so to posledice narkoze. Tako pravijo...verjetno nikoli ne bom vedela . Katja, držim pesti, da se ti vse porihta in da uspeš, kar si si zadala. Glede urejanja, upam, da ti kdo pomaga, ker tale wold morš met sam naštudiran pa gre. Jaz ga na žalost nimam. Tejkaz, si kaj boljše? Ma tile prehladi... Drugače pa sem malo jezna. Klical direktor in nekaj naj kao naredim...in ja itak, kakšna malenkost ni panike...potem pa mi pove, da je kao nekaj denarja prišlo, a da je dal fantom, jaz pa naj še malo potrpim. Mislim, halo. A zdej je pa tako, če te ni pri koritu, pač ne dobiš... Eh, BZ. Bo že! Gajka, upam, da dojenje je o.k. Pridna, da si vztrajala. Anita, v kateri skupini v vrtcu je sedaj Zoja? Če sem slučajno spregledala, da si že napisala, ne se jezit. Erin, kako sta vi2 s Tilnom zrihtala zadnjič? Ja nič, kavica in mali uživanja. Danes nama je še lepo. Za jutri me že malo stiska. Ko bo za nama, bom res najsrečnejša mami, vsaj nekaj časa .