Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak se potem tolažim, da če ga ne bi jedla, bi verjetno obležala
. 
Zjutraj še glasu nisem iz sebe spravila, sem nekaj časa samo šepetala, zdaj pa že neko piskanje proizvedem.
boli! Sploh ponoči! Je pa Tejkazin nasvet super.
bo pa tudi nekaj treba, ker kakšne slabše prespane noči se nama kar malo poznajo.
No, je že res, da je vstal malo čez 5. zjutraj, ampak vseeno... Da gre on sam(!) spat?
Vrtec pa pride na vrsto spet v ponedeljek, upam, da res!
Je dan takoj lepši! Zdaj si malo mleko pumpam, da bo imela za ta dva dni čez dan, ko me ne bo. Jo bo moja v.d. tašča pazila, ker nam je tako še enostavneje, smo bližje LJ, ki bo izhodišče za izlete.
malce med nami
Lepo se imejte ta dva dni.
Včeraj se mi je prvič naredilo, da sem morala tankat avto, ko sem bila sama z obema otrokoma. Kaj ve naredite v tem primeru, ko je treba plačat. Otroka vzamete s sabo ali ga pustite v avtu tisto minutko ali dve? Jaz sploh nisem prej pomislila na to, dokler nisem mogla iti plačat. Sem oklevala kaj narediti, na koncu sem oba nesla s sabo.
. Sicer bi si lahko to mislila. Prismoda, nisem nič študirala naprej.
. Ne vem če ne bom drug mesec hodila 2 x na teden.
. Pa pozdravi se! Moj je tudi bolan in je že od torka doma..